Apolinář duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3036
6.4.12 20:19

jéééé, tolik miminek najednou…moc moc gratuluji a vítám miminka na světě :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
7.4.12 10:14

terk4: už na 8 jo? :D :D já tam chodím tak na půl 9 na 9. :lol: :lol: a jak se poznáme to vůbec netuším. Já budu mít určitě takový béžový svetr :lol: to je jediný co na sebe ještě natáhnu :lol: :lol:

smudla92: Veliká gratulace. Holky nějak se to tu rozrodilo, a já si připadám snad že nebudu rodit asi nikdy :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
7.4.12 10:59

abidail: ja budu mít podle počasí ale určitě tmavě modré džíny a asi šedivej svetřík a pokud bude zima tak ružovo-šedivou bundu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
7.4.12 12:28

a bylas i ted ve čtvrtek? Tak mi i řekni barvu vlasů, já mam vlasy po ramena a hnědý :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
7.4.12 19:56

smudla: děkuju moc a taktéž moc moc gratuluju k synkovi… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
8.4.12 19:25

Ahojte holky,dekuji za gratulace.malej je uzasnej.Adelka to zatim taky zvlada na jednicku,tak uvidime doma.sup,sup-at tu mame dalsiho prcka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
10.4.12 14:01

ahoj holky, tak jak to jde? u nas snad vse v pohode a jeste musim do pondelka vydrzet konecne na kontrolu k Apolinari :roll:
chtela jsem se zeptat - kdyz jste sly k Apolinari prvne, tak vam delali rovnou i monitor, nebo jste byly jen v ambulanci a na monitor si vas objednali na jindy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
10.4.12 14:06
Zalezi v kolikatym tt budes. Monitor delaji az ukonceneho 38 tt. Ja jsem v poradne byla poprve ve 37+5 a na monitor me poslali az dalsi tyden.
@jane-e píše:
ahoj holky, tak jak to jde? u nas snad vse v pohode a jeste musim do pondelka vydrzet konecne na kontrolu k Apolinari :roll:
chtela jsem se zeptat - kdyz jste sly k Apolinari prvne, tak vam delali rovnou i monitor, nebo jste byly jen v ambulanci a na monitor si vas objednali na jindy?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
10.4.12 14:21

@WITTY
aha, tak to si jeste pockam teda :( jdu v pondeli a to budu 37+2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
10.4.12 16:32

ahojky @jane-e já to měla taky jak říká @WITTY . Byla jsem 37+3 a na monitor jsem prvně šla minulý týden v 38+3. jak se jinak máš?

Jinak holky v pondělí mám termín a zatím se nic neděje, tak doufám, že nebudu moc přenášet. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
10.4.12 18:12

@abidail
:mavam: si prave pamatuju, ze ty jsi byla na monitoru az pri druhe navsteve, ja se ho snad nedockam :) jinak to v ramci moznosti jde ;) co u tebe?

uz v pondeli? ty jo :) ale do pondelka daleko, tak bych o prenaseni jeste nemluvila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
11.4.12 09:27

ahojky tak jak se vám vede? moc gratuluji ke všem přírůstkům už se těším až to budu mít za sebou včera mi bylo večer blbě nemohla jsem si lehnout ani na bok tak jsem si říkala už aby to bylo jinak holky co kočárky jaký máte?nemáte někdo peg perego GT3?
abadail by jsme se měli vidět mám hnědé vlasy budou v culíku na sobě budu mít tmavě modré džíny a růžovo -šedou bundu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
11.4.12 13:29

Ahojte,
jane-e : taky mi dělali monitor až druhou kontrolu.
Jsem šíleně unavená, jsem ráda, že manžel zůstal doma a se vším mi pomáhá a že Adélka je úžasná a brášku přijala skvěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
11.4.12 17:11

ahojky, terk4 tak ja mam kocar Maxi Cosi Mura 3, GT3 se mi libil moc, ale nevesel se nam do auta :roll:

smudla to je dobre Leni, ze mas tak hodneho chlapa a pomuze, za par dni bude urcite lip ;) a jak se Adelka stara o maleho brachu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
11.4.12 17:40

Adélka mi nosí plínky, mazaní, chce ho pusinkovat, vykládá mu něco…no prostě paráda. V porodnici dostala, jako od bráchy, koníka a hned se ho ptala- Kdes ho vzal? a když jí nic neřekl, tak konstatovala - On nemluví :-). Akorát musíme dávat pozor, aby mu neublížila - je takový neposedný čertík,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí