Poradna duly
Jana Čurdová
jéééé, tolik miminek najednou…moc moc gratuluji a vítám miminka na světě
![]()
terk4: už na 8 jo?
já tam chodím tak na půl 9 na 9.
a jak se poznáme to vůbec netuším. Já budu mít určitě takový béžový svetr
to je jediný co na sebe ještě natáhnu
![]()
smudla92: Veliká gratulace. Holky nějak se to tu rozrodilo, a já si připadám snad že nebudu rodit asi nikdy
![]()
abidail: ja budu mít podle počasí ale určitě tmavě modré džíny a asi šedivej svetřík a pokud bude zima tak ružovo-šedivou bundu ![]()
a bylas i ted ve čtvrtek? Tak mi i řekni barvu vlasů, já mam vlasy po ramena a hnědý
![]()
Ahojte holky,dekuji za gratulace.malej je uzasnej.Adelka to zatim taky zvlada na jednicku,tak uvidime doma.sup,sup-at tu mame dalsiho prcka ![]()
ahoj holky, tak jak to jde? u nas snad vse v pohode a jeste musim do pondelka vydrzet konecne na kontrolu k Apolinari ![]()
chtela jsem se zeptat - kdyz jste sly k Apolinari prvne, tak vam delali rovnou i monitor, nebo jste byly jen v ambulanci a na monitor si vas objednali na jindy?
@jane-e píše:
ahoj holky, tak jak to jde? u nas snad vse v pohode a jeste musim do pondelka vydrzet konecne na kontrolu k Apolinari
chtela jsem se zeptat - kdyz jste sly k Apolinari prvne, tak vam delali rovnou i monitor, nebo jste byly jen v ambulanci a na monitor si vas objednali na jindy?
@WITTY
aha, tak to si jeste pockam teda
jdu v pondeli a to budu 37+2
ahojky @jane-e já to měla taky jak říká @WITTY . Byla jsem 37+3 a na monitor jsem prvně šla minulý týden v 38+3. jak se jinak máš?
Jinak holky v pondělí mám termín a zatím se nic neděje, tak doufám, že nebudu moc přenášet. ![]()
@abidail
si prave pamatuju, ze ty jsi byla na monitoru az pri druhe navsteve, ja se ho snad nedockam
jinak to v ramci moznosti jde
co u tebe?
uz v pondeli? ty jo
ale do pondelka daleko, tak bych o prenaseni jeste nemluvila ![]()
ahojky tak jak se vám vede? moc gratuluji ke všem přírůstkům už se těším až to budu mít za sebou včera mi bylo večer blbě nemohla jsem si lehnout ani na bok tak jsem si říkala už aby to bylo jinak holky co kočárky jaký máte?nemáte někdo peg perego GT3?
abadail by jsme se měli vidět mám hnědé vlasy budou v culíku na sobě budu mít tmavě modré džíny a růžovo -šedou bundu ![]()
Ahojte,
jane-e : taky mi dělali monitor až druhou kontrolu.
Jsem šíleně unavená, jsem ráda, že manžel zůstal doma a se vším mi pomáhá a že Adélka je úžasná a brášku přijala skvěle.
ahojky, terk4 tak ja mam kocar Maxi Cosi Mura 3, GT3 se mi libil moc, ale nevesel se nam do auta ![]()
smudla to je dobre Leni, ze mas tak hodneho chlapa a pomuze, za par dni bude urcite lip
a jak se Adelka stara o maleho brachu? ![]()
Adélka mi nosí plínky, mazaní, chce ho pusinkovat, vykládá mu něco…no prostě paráda. V porodnici dostala, jako od bráchy, koníka a hned se ho ptala- Kdes ho vzal? a když jí nic neřekl, tak konstatovala - On nemluví
. Akorát musíme dávat pozor, aby mu neublížila - je takový neposedný čertík,