Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky holky malou Laurinku trápí bolesti bříška a prdíky nemáte něco osvědčeného teď jsem koupila kapičky tak čekám jestli trochu zaberou díky za rady
Ahoj holky, dovolím si Vás tu otravovat s dotazem ![]()
Ráda bych se k porodu registrovala u Apolináře a vidím, že vy už to tam máte za sebou, tak jdu na radu
Chci se registrovat přes ten jejich online pořadník - dělala jste to některá taky tak?
V den 14+0 se tam dá objednat, je to tak? Nabízí mi to tam potom volbu „hledat volné termíny od“ - tam zadávám jaký datum? Datum porodu? ![]()
Když se mi podaří takhle online registrovat, tak tam potom musím osobně dojít kdy?
Díky moc - jsem z toho všeho celá zmatená ![]()
@Pherenike
ahojky ja som tiež registrovaná u Apolináře.. tu nájdeš všetko: http://www.apolinar.cz/…ce/index.htm viz seznamu obvyklých otázek a odpovědí
@popletko Děkuju
já jsem na tohle taková tupá
snad to v ten den zvládnu registraci provést ![]()
@Pherenike
no ja som zažila pri online registrácii celkom stres.. najprv sa tam nedalo prihlásiť, potom už neboli termíny, a nakoniec mi vyšiel jeden posledný.. tak som bola rada.. nechcem strašiť, ale určite využi šancu a hneď po 8hod (alebo kedy tam dávajú termíny) tak sa tam skúšaj prihlásiť, lebo tie termíny sú hneď preč
držím palce ![]()
@Pherenike my se vsechny registrovaly jeste po staru, takze bychom moc neporadily ![]()
@jane-e No já z toho mám nervy už teď, tak jsem fakt docela zvědavá ![]()
@Pherenike to si nevyberes, jestli je registrace online nebo osobne, nervy bys mela stejne
tak drzim pesti ![]()
ahoj holky tak ako sa vám darí? Chcela som sa spýtať, či ste využili nadstandartné pokoje, alebo nie… včera bol u nás kolega a strašil že „normálne“ pokoje sú tam hrozné
keď sme tam boli na predporodnom kurze tak nám ukazovali aj pokoje, ale teraz ma tak napadá či to boli nadstandart alebo „obyč..“
to nám nepovedali…
@popletko ahoj, dari se docela dobre
ja na nadstandardu nebyla, chtela jsem na dvouluzkovy, ale nebyl volny zadny.. takze normalni pokoj po 3 na oddeleni P3 a uplne v pohode ![]()
Ahoj, už sem psát nějak nestíhám…:-)) já na nadstandartu taky nebyla, ale spokojenost maximální, spíš mi přijde, že být na nadstandartu sama, musí bejt nuda. Takhle si aspoň popovídáš s ostatníma maminama ![]()
No tos tady fakt nebyla dlouho…
já teda neměla jedinej problém se sestrama, všechny mi připadaly fajn..a byla jsem na P3.
Jinak, fakt furt nestíhám, ale Kryštof je tak neuvěřitelně hodnej…budí se po třech hodinách, v noci po 4-5ti.. Když je přes den vzhůru tak si jen furt něco prohlíží, ale nebrečí. Prdíky nás netrápěj, takže sem ty kapky kupovala zbytečně
Jen ta starší začíná krapet žárlit a vynucuje si pozornost zlobením..takže jí furt uklidňuju že jí mám ráda..učim se s ní, uklízim s ní pokojíček a věnuju se jí víc než dřív.. Ale stejně se jí furt něco nelíbí. I když brášku miluje, pořád mu čte, povídá mu, pomáhá přebalovat.. Ale ty dvě děti je pěknej hukot, no aspoň se nenudim… Jdu vařit guláš…páááá
Ahoj holky!
Chystám se rodit u Apolináře v srpnu.
Nevíte kolik se doopravdy platí za otce u porodu?
A jestli je opravdu dobré mít nadstandart?
Já tam tenkrát ležela cca před 2 roky,po samovolném potratu
,
byla jsem na obyč.pokoji a všichni byli na mě moc hodný,
díky tomu jsem to tak zvládla,byla jsem fakt na zhroucení.
Ale ted se konečně zadařilo,jsem už v 27.tt,tak snad to je oki a už se na malou těšíme ![]()
@Grejs Já jsem u Apolináře rodila začátkem dubna a za otce u porodu jsme neplatili nic.
Ahoj holky tak se taky hlásím. Grejs: Já jsem taky porodila 24.4. a ležela jsem na P3 s holčinou, která tam prý s tebou byla na čekatelským pokoji nebo nevím jak se tomu říká. Ale jestli se nepletu tak už jsi tam byla od pondělí a ona taky. A myslím, že jsi dokonce porodila i dýl než já. Malá se narodila 11:35. Když mi to spoluležící říkala, tak mi tě bylo líto. Musela si mít strašnej ten porod když byl tak dlouhej.
Jinak já měla nástup na vyvolání ve středu ale v úterý se rozhodla malá přijít na svět sama. Tak jsem za to byla hrozně ráda.
sayen: Ano nestálo to nic, ale od 16.4. to zase změnili na 300,– My taky platili těch 300