Apolinář duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27
17.5.12 12:40

ahojky holky malou Laurinku trápí bolesti bříška a prdíky nemáte něco osvědčeného teď jsem koupila kapičky tak čekám jestli trochu zaberou díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
17.5.12 13:39

Ahoj holky, dovolím si Vás tu otravovat s dotazem :-)

Ráda bych se k porodu registrovala u Apolináře a vidím, že vy už to tam máte za sebou, tak jdu na radu :-) Chci se registrovat přes ten jejich online pořadník - dělala jste to některá taky tak?

V den 14+0 se tam dá objednat, je to tak? Nabízí mi to tam potom volbu „hledat volné termíny od“ - tam zadávám jaký datum? Datum porodu? :nevim:

Když se mi podaří takhle online registrovat, tak tam potom musím osobně dojít kdy?

Díky moc - jsem z toho všeho celá zmatená :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
17.5.12 13:47

@Pherenike
ahojky ja som tiež registrovaná u Apolináře.. tu nájdeš všetko: http://www.apolinar.cz/…ce/index.htm viz seznamu obvyklých otázek a odpovědí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
17.5.12 13:52

@popletko Děkuju :-) já jsem na tohle taková tupá :-D :-D snad to v ten den zvládnu registraci provést :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
17.5.12 14:20

@Pherenike
no ja som zažila pri online registrácii celkom stres.. najprv sa tam nedalo prihlásiť, potom už neboli termíny, a nakoniec mi vyšiel jeden posledný.. tak som bola rada.. nechcem strašiť, ale určite využi šancu a hneď po 8hod (alebo kedy tam dávajú termíny) tak sa tam skúšaj prihlásiť, lebo tie termíny sú hneď preč ;) držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
21.5.12 16:03

@Pherenike my se vsechny registrovaly jeste po staru, takze bychom moc neporadily 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
21.5.12 16:21

@jane-e No já z toho mám nervy už teď, tak jsem fakt docela zvědavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
21.5.12 16:55

@Pherenike to si nevyberes, jestli je registrace online nebo osobne, nervy bys mela stejne :D tak drzim pesti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
22.5.12 11:08

ahoj holky tak ako sa vám darí? Chcela som sa spýtať, či ste využili nadstandartné pokoje, alebo nie… včera bol u nás kolega a strašil že „normálne“ pokoje sú tam hrozné :nevim: keď sme tam boli na predporodnom kurze tak nám ukazovali aj pokoje, ale teraz ma tak napadá či to boli nadstandart alebo „obyč..“ :nevim: to nám nepovedali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
28.5.12 15:00

@popletko ahoj, dari se docela dobre :) ja na nadstandardu nebyla, chtela jsem na dvouluzkovy, ale nebyl volny zadny.. takze normalni pokoj po 3 na oddeleni P3 a uplne v pohode 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
28.5.12 15:17

Ahoj, už sem psát nějak nestíhám…:-)) já na nadstandartu taky nebyla, ale spokojenost maximální, spíš mi přijde, že být na nadstandartu sama, musí bejt nuda. Takhle si aspoň popovídáš s ostatníma maminama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
29.5.12 11:09

No tos tady fakt nebyla dlouho… :D já teda neměla jedinej problém se sestrama, všechny mi připadaly fajn..a byla jsem na P3.
Jinak, fakt furt nestíhám, ale Kryštof je tak neuvěřitelně hodnej…budí se po třech hodinách, v noci po 4-5ti.. Když je přes den vzhůru tak si jen furt něco prohlíží, ale nebrečí. Prdíky nás netrápěj, takže sem ty kapky kupovala zbytečně :D Jen ta starší začíná krapet žárlit a vynucuje si pozornost zlobením..takže jí furt uklidňuju že jí mám ráda..učim se s ní, uklízim s ní pokojíček a věnuju se jí víc než dřív.. Ale stejně se jí furt něco nelíbí. I když brášku miluje, pořád mu čte, povídá mu, pomáhá přebalovat.. Ale ty dvě děti je pěknej hukot, no aspoň se nenudim… Jdu vařit guláš…páááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
30.5.12 08:08

Ahoj holky!
Chystám se rodit u Apolináře v srpnu.
Nevíte kolik se doopravdy platí za otce u porodu?
A jestli je opravdu dobré mít nadstandart?

Já tam tenkrát ležela cca před 2 roky,po samovolném potratu :-(,
byla jsem na obyč.pokoji a všichni byli na mě moc hodný,
díky tomu jsem to tak zvládla,byla jsem fakt na zhroucení.
Ale ted se konečně zadařilo,jsem už v 27.tt,tak snad to je oki a už se na malou těšíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
30.5.12 08:46

@Grejs Já jsem u Apolináře rodila začátkem dubna a za otce u porodu jsme neplatili nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
30.5.12 08:52

Ahoj holky tak se taky hlásím. Grejs: Já jsem taky porodila 24.4. a ležela jsem na P3 s holčinou, která tam prý s tebou byla na čekatelským pokoji nebo nevím jak se tomu říká. Ale jestli se nepletu tak už jsi tam byla od pondělí a ona taky. A myslím, že jsi dokonce porodila i dýl než já. Malá se narodila 11:35. Když mi to spoluležící říkala, tak mi tě bylo líto. Musela si mít strašnej ten porod když byl tak dlouhej.

Jinak já měla nástup na vyvolání ve středu ale v úterý se rozhodla malá přijít na svět sama. Tak jsem za to byla hrozně ráda.

sayen: Ano nestálo to nic, ale od 16.4. to zase změnili na 300,– My taky platili těch 300

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí