Apolinář duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
460
22.6.12 13:49

No tak cca 3 hodiny mám čas, vid?
To by se dalo stihnout, kdyby náhodou něco bylo dřív :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.12 11:53

teh. poradna u Apolinare

Ahoj,

chtela bych se zeptat, jake mate zkusenosti s teh. poradnou u Apolinare…jsem na zacatku 36.tydne, a na kontrolu do poradny mam jit az za tri tydny, coz mi pripada nejak pozde…hlavne to, ze by mne nikdo 3 tydny nesledoval? ani monitor, ani UZ, ani vag. vysetreni? mimochodem, vysetrovali Vas v teto poradne nekdy vaginalne?

Diky moc za vase zkusenosti, jsem z toho trochu na nervy… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
26.6.12 12:44

@Clementinka Ahojky, sice ještě do poradny nechodím, ale před 3 týdny jsem tam kvůli problémům byla na monitoringu a mě tam řekli, že do poradny se mám dostavit mezi 35.-37.týdnem.
Taky jsem zvědavá jaký to bude :-)
Držím palce :palec: snad zkušenější holky líp poradí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
26.6.12 14:31

@Clementinka ahoj, ja byla v poradne u Apolinare v 38tt az a taky me nikdo temer 3 tydny nesledoval, pokud nejsou zadne potize nebo rizika (vysoky tlak, cukrovka apod.), tak objednavaji az takhle a jinak me tam vysetrovali pouze vaginalne, UZ nebyl, monitor jsme nestihli, ten mel byt az pri dalsi kontrole za tyden (ukonceny 38tt) a ja porodila den po te prvni :mrgreen: taky jsem byla na nervy, takze chapu, ale je to bezny postup..

@baculinka na ty 3hod. bych radeji moc nespolehala, pravdepodobne ten cas mit budes, ale je dost pripadu, kdy to jde hodne rychle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
26.6.12 14:50

@jane-e no já z toho mám strach, že to akorát nestihnu :-D
Mamka prý, když mě rodila, tak jsem byla venku během půlhodiny :-)
Když bude nejhůř, tak pojedu sanitkou tady k nám do Benešova a když by to bylo špatný, tak mě přinejhorším převezou vrtulníkem do Prahy.
Ale radši bych toho Apolináře, když jsem viděla pozitivní a vstřícný přístup doktorů i sestřiček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.12 16:09

Hm, kdyz ja prave tu cukrovku mam, + zkraceny cipek, a taky mi nikdo nedelal stery na streptokoka, a v 38 tydnu, kdy jdu na kontrolu mi to pripada pozde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
26.6.12 22:28

Clementinka: Buď v pohodě, mně taky dělaly stěry až u Apolináře v 38 týdnu. Čím později se to dělá, tím prý lépe to mi říkal gyndař. ¨¨

a Gratuluji k dalšímu přírustku :) a teda já měla celkem dobrou zkušenost. Mě taky vedla porod od A do Z PA. I mě šila a dr se na mě nebyl ani podívat. Jinak na tom 6 nedělí tam se ty sestřičky střídaj snad po hodině. A každá říká úplně něco jiného, takže jsem z toho taky byla na nervy. Jedna říká jé kojte takhle, pak přijde další směna a néé takhle to nedělejte a dělejte to takhle. Takže jsem si to nakonec dělala podle svého jak mě to vyhovovalo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
26.6.12 22:28

Pardon dělali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
26.6.12 22:30

A takhle naše kočanda vyrostla. Jsou jí tu přesně 2 měsíce :) Dejte sem taky akutální fotky holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
28.6.12 13:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
8.7.12 22:56

Ahoj holky,můžu se přidat? Rodila jsem u Apolinare 18.4…ale byla jsem tam už od 16.4.na vyvolávání. Termin byl 5.dubna,ale Eliška nechtěla ven. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
9.7.12 11:01

Určitě se přidat můžeš, ale nějak to tady upadá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
9.7.12 11:01

A hoď sem fotečku tvého miminka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
9.7.12 15:40

@Ivuska23 gratuluju! Taky cekam Elisku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
9.7.12 18:34

Baculinko, tak ti přeji ať je tak hodná jak ta naše :-)
A jak se citis?

jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí