Poradna duly
Jana Čurdová
No tak cca 3 hodiny mám čas, vid?
To by se dalo stihnout, kdyby náhodou něco bylo dřív ![]()
Ahoj,
chtela bych se zeptat, jake mate zkusenosti s teh. poradnou u Apolinare…jsem na zacatku 36.tydne, a na kontrolu do poradny mam jit az za tri tydny, coz mi pripada nejak pozde…hlavne to, ze by mne nikdo 3 tydny nesledoval? ani monitor, ani UZ, ani vag. vysetreni? mimochodem, vysetrovali Vas v teto poradne nekdy vaginalne?
Diky moc za vase zkusenosti, jsem z toho trochu na nervy… ![]()
@Clementinka Ahojky, sice ještě do poradny nechodím, ale před 3 týdny jsem tam kvůli problémům byla na monitoringu a mě tam řekli, že do poradny se mám dostavit mezi 35.-37.týdnem.
Taky jsem zvědavá jaký to bude ![]()
Držím palce
snad zkušenější holky líp poradí ![]()
@Clementinka ahoj, ja byla v poradne u Apolinare v 38tt az a taky me nikdo temer 3 tydny nesledoval, pokud nejsou zadne potize nebo rizika (vysoky tlak, cukrovka apod.), tak objednavaji az takhle a jinak me tam vysetrovali pouze vaginalne, UZ nebyl, monitor jsme nestihli, ten mel byt az pri dalsi kontrole za tyden (ukonceny 38tt) a ja porodila den po te prvni
taky jsem byla na nervy, takze chapu, ale je to bezny postup..
@baculinka na ty 3hod. bych radeji moc nespolehala, pravdepodobne ten cas mit budes, ale je dost pripadu, kdy to jde hodne rychle ![]()
@jane-e no já z toho mám strach, že to akorát nestihnu ![]()
Mamka prý, když mě rodila, tak jsem byla venku během půlhodiny ![]()
Když bude nejhůř, tak pojedu sanitkou tady k nám do Benešova a když by to bylo špatný, tak mě přinejhorším převezou vrtulníkem do Prahy.
Ale radši bych toho Apolináře, když jsem viděla pozitivní a vstřícný přístup doktorů i sestřiček
Hm, kdyz ja prave tu cukrovku mam, + zkraceny cipek, a taky mi nikdo nedelal stery na streptokoka, a v 38 tydnu, kdy jdu na kontrolu mi to pripada pozde ![]()
Clementinka: Buď v pohodě, mně taky dělaly stěry až u Apolináře v 38 týdnu. Čím později se to dělá, tím prý lépe to mi říkal gyndař. ¨¨
a Gratuluji k dalšímu přírustku
a teda já měla celkem dobrou zkušenost. Mě taky vedla porod od A do Z PA. I mě šila a dr se na mě nebyl ani podívat. Jinak na tom 6 nedělí tam se ty sestřičky střídaj snad po hodině. A každá říká úplně něco jiného, takže jsem z toho taky byla na nervy. Jedna říká jé kojte takhle, pak přijde další směna a néé takhle to nedělejte a dělejte to takhle. Takže jsem si to nakonec dělala podle svého jak mě to vyhovovalo. ![]()
A takhle naše kočanda vyrostla. Jsou jí tu přesně 2 měsíce
Dejte sem taky akutální fotky holky ![]()
Ahoj holky,můžu se přidat? Rodila jsem u Apolinare 18.4…ale byla jsem tam už od 16.4.na vyvolávání. Termin byl 5.dubna,ale Eliška nechtěla ven. ![]()
Baculinko, tak ti přeji ať je tak hodná jak ta naše ![]()
A jak se citis?
jak se máte?