Poradna duly
Jana Čurdová
@Grejs vždyť jsem psala ať sem hodíte aktuální fotky a nikdo nic ![]()
@Ivuska23 píše:
Baculinko, tak ti přeji ať je tak hodná jak ta naše
A jak se citis?jak se máte?
Děkuju, to doufám, když je to vymodlené mimi a těší se na ní všichni
¨
Cítím se ted čím dálo tím hůř ![]()
V noci tak 4× na wc čůrat, natékají a brní mě prsty u rukou, tlačí mě a kope v bříšku, že jsem pravidelně ve tři ráno vzhůru ![]()
Tak se těším až bude už venku ![]()
Konečně jsem pořídila těhu letní šatky, které jsou lehounké jako peříčko ![]()
přikládám foto. Na té¨fotce se tvářím jak u mučení, ale bylo vedro ![]()
Pošli foto jaká je Eliška ![]()
Eliška je to nejvíc usměvavý miminko na světě, pláče jen když má hlad. Jinak se furt směje.
@Ivuska23 no to je opravdu vysmáté sluníčko
i když spinká tak se směje ![]()
@Grejs to je taky prdelka usměvavá ![]()
Holky- taky chci už, aby mimi bylo venku a pořád se na mě smálo jako vaše holčičky ![]()
Ahojky, ja nejak nestiham chodit na PC
kazdopadne doufam, ze se mate vsechny dobre i s prckama a mate je kocky krasnoucke ![]()
taky pridam teda nejake to foto naseho prdoly, ale uz jsou starsi, aktualnejsi zatim nemam v PC ![]()
@jane-e Krásnej chlapeček ![]()
akt se těším až bude malá venku na světě…taky si myslím, že pak nic nebudu stíhat a PC asi určo ne ![]()
Holky máme nádherný ty naše prdelky ![]()
baculinka: a kdy že máš rodit? tak se těším až sem taky budeš házet fotky miminka. ![]()
a co jinak holky vy po porodu? Už máte vše ok? já už mám vše zahojený a už je úplně vše jako dřív až na to břicho teda. Takže až dokojím tak musím začít něco dělat ![]()
@abidail TP mám 29.8…ale prý první termín porodu je už 15.8. tak jako tak už je to skoro za rohem ![]()
Dneska jsem byla na kontrole a vše ok ![]()
Elča se prý drží v bříšku a zatím nehrozí předčasný porod
Jo a na pana doktora vypínala hrud…no už se prsatí v bříšku, to jsem zvědavá co nás čeká ![]()
Už mám ukončenou neschopenku, dána do práce žádost o mateřskou a za 14 dní už do poradny k Apolináři ![]()
@baculinka tak to uz se ti to kvapem blizi
uz jsi nervozni? ![]()
ja po porodu vse OK uz dlouho, zhojilo se mi to celkem rychle, akorat to brisko mi taky zatim zustava, chtelo by pocvicit a zpevnit, ale zatim to neresim.. zato vaha jde dolu sama porad ![]()
@jane-e píše:
@baculinka tak to uz se ti to kvapem bliziuz jsi nervozni?
ja po porodu vse OK uz dlouho, zhojilo se mi to celkem rychle, akorat to brisko mi taky zatim zustava, chtelo by pocvicit a zpevnit, ale zatim to neresim.. zato vaha jde dolu sama porad
To víš, že jsem nerves …ale říkám si, když to zvládli miliony ženským přžede mnou, tak to zvládnu taky, nejsem žádný béčko ![]()
Koupila jsem si nějaký homeopatika na porod a po porodu, aby se to rychleji hojilo…no a ještě olejíček na masáž hráze, tak uvidíme ![]()
Manžel se těší na masáž, protože sex je nám odepřen od začátku těhu, tak se taky už oba těšíme až bude po šestinedělí ![]()
Asi to pojmeme jako naše poprvé ![]()
No jasne, ze to zvladnes, zadny strach
ja teda zadny homeo ani masaz hraze nepraktikovala, akorat jsem si varila malinikovy caj, ten urcite zkus, snad ti to pripadne pomuze ![]()
a k tomu sexu, nevim jak u ostatnich, uvidis, ale u nas to bylo rozhodne lepsi jak poprve ![]()
Příspěvek upraven 12.07.12 v 20:23
@jane-e fakt? Když já už ted lítám pořád čůrat, natož po dalším čaji ![]()
To se na to vyprdnu ![]()
Třeba to naše poprvé bude super ![]()
No jo, ja taky byla na zachode furt, to se musi vydrzet, uz to mas za par ![]()