Apolinář duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5080
12.9.12 06:51

Ahoj holky, tak u nás je to podobně, zeleninka nám chutná, takže super :-) od příštího týdne půjdeme do masa.. a máme dva zuby už dva týdny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
12.9.12 09:18

Tak ja zatim maso jeste odkladam, ale chci zkusit ovoce pristi tyden :) a zuby jeste nemame :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
12.9.12 10:20

Mě ty zuby trošku fascinovalo, nečekala jsem je tak brzy :-))

@jane-e píše:
Tak ja zatim maso jeste odkladam, ale chci zkusit ovoce pristi tyden :) a zuby jeste nemame :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
12.9.12 11:36

Ahoj holky, tak my zatím jen kojíme a k tomu večer kaše, jinak zeleninku jsem zkoušela a absolutně to odmítala. Tak jsem toho nechala a chci to zkusit až za 14 dní, to jí bude 5 měsíců, tak uvidíme. Ale kašička chutná. A zoubky taky ještě nemá. A jak se vám mimča převracej? Anetka jde na bok, na bříšku vydrží čím dál víc, začíná zvedat prdelku a strkat kolínka pod sebe, ale sama se nepřetočí na bříško. Jak to máte vy? Co ty Jančo, když jsme se viděli, tak se Davídek taky nepřetáčel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
12.9.12 11:58

@Ivuska23 to chapu, objevily se celkem brzo :D

@abidail u nas Sabi furt to same, pretocit se nechce, jemu se hlavne moc nechce samotnemu na bok, pak uz se pretoci jednim svihem :nevim: a na brisku moc byt nechce, se mu to nelibi :roll: pristi tyden jdeme k dr, tak jsem zvedava, co nam rekne..
mne zezacatku taky tu zeleninu nechtel, ale ted uz basti jak o zivot :D a kasi nedavame, spi mi celou noc i po mliku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
17.9.12 09:45

@abidail Sabi tak u nas uz se zadarilo, v patek vecer se Dadik sam pretocil a pak nam to jeste 6× zopakoval :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
17.9.12 17:13

@jane-e Ahoj, taky jsem ti chtěla psát. Anetce se to podařilo včera. A hned 3×. Ale dneska zase nic. Ale hlavní je, že vím, že to umí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
18.9.12 21:04

@abidail tak jsme se dockaly :dance: nam to od patku taky zopakoval snad jen 2×, ale tak uz se mu to povedlo, jsem spokojena :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
18.9.12 22:17

@jane-e Přesně. Mně to od neděle udělala jen dnes a jednou. Šla jsem do koupelny a když jsem se vrátila tak byla na bříšku. A oni to ted začnou dělat čím dál tím častěji. A taky mi stačí, že vím, že to umí. :) Jsou to naše šikulky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
19.9.12 12:52

Ahoj holky!
Zdravím po dlouhé době.
Nohy už mám lepší..dokonce už chodím doma bez holí!
A můžu se starat o Elišku a neotravuje mě tu tchýně! :pocitac:
Dneska jsem u doktora dostala třetí a poslední injekci a mělo by to být už úplně ok.
Včera jsem s kočárkem poprvé dobelhala ven na lavičku v parku co máme za barákem. Byla jsem z toho hrozně happy :dance:
Přidávám fotečku mě a Elišky jak mě vyfotila ségra ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
19.9.12 12:59

@baculinka

Eliška je moc krásná princezna. Tak to je dobře, že to máš už mnohem lepší. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
19.9.12 14:14

@abidail Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
19.9.12 14:22

@abidail Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
20.9.12 09:08

@baculinka tak to jsem rada, ze uz je lip, snad to bude brzy uplne v poradku ;)
Eliska je krasna :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
20.9.12 09:10

@abidail jo, ja to mela vcera taky tak, sla jsem do koupelny a po chvilce slysim, jak se vzteka, tak samo, ze byl na brisku :D jeste budeme vzpominat na dobu, kdy se nepretaceli, aspon teda pokud se jim na brisku nezalibi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí