Apolinář duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
896
20.9.12 15:44

@jane-e jojo přesně tak. A u nás to začíná vypadat, že se líbí. Včera vydržela 10 minut v kuse na břichu a hrála si. A přetočila se mi asi 5×. Takže to začíná stupnovat. :lol: a taky zvedá prdýlku a nožky se snaží strkat pod sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
20.9.12 17:05

Holky, je to lepší a lepší!
dneska jsem došla s kočárkem do Rossmanna, protože mi došly vložky.
Jsem na sebe pyšná.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
20.9.12 22:12

@abidail tak to u nas teda zatim nic moc, vydrzi chvili, kdyz ma na co koukat, ale ze by se mu to libilo.. tak jsem zvedava, kdy a jestli nastane zmena.. :)

@baculinka tak to je super, jen tak dal ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
8.11.12 21:20

Ahoj holky, děsně dlouho sem nikdo nenapsal, tak vkládám foto synka a dotaz jak se daří těm vašim štěstíčkám…:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
10.11.12 19:23

Ahojky, krásný klučík

Jinak nám se daří parádně. Malá roste jako z vody a je čím dál víc úžasnější.

Taky přikládám foto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
11.11.12 09:58

Malá je kouzelná.. Z maýho jsem celá paf, je úžasný neplakavý miminko, jen zatim furt neleze a nesedí..ale kluci jsou holt pomalejší. Dcera lezla už ve 4řech měsících a v osmi chodila s oporou… No ale aspoň krásně baští..a pořád se usmívá..Je to krásný ty jeho štěstím rozzářený očička… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
12.11.12 10:07

Jejda, to nic moc, tak se brzo uzdravte..Je mi těch prcků moc líto, když jsou tkhle malinký nemocný.. Mě se Kryštof přemísťuje, ale neleze, prostě se dokutálí přes bok kam potřebuje..přetáčí se obousměrně bez problémů a včera si zkoušel sednout, ale nejde mu to.. Nevzteká se..nebrečí ..jen když má hlad.. Holky jsou holt šikovnější a rychlejší… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
13.11.12 12:56

Ahojky, tak my se mame fajn, valime sudy, otacime se na brisku kolem dokola, plazime se a pomalu zaciname lezt, ale sam teda jeste taky nesedi, jen kdyz se muze pritahnout, tak si sedne a zatim jsme zdravi 8) mame dva zoubky a vesmes se porad smejeme, ale vztekat se teda umi hezky, hlavne pri oblekani :lol:
a prikladam taky fotecku k tem vasim krasnym detickam :hug:

@abidail co Anetka, je zdrava?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
13.11.12 20:39

@jane-e

Jojo druhý zub konečně vylezl, takže už je to ok. Ale dal jí teda pěkně zabrat :)

A jinak máme úplně stejnou hrazdičku jako vyyyyy :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
13.11.12 21:36

@abidail :palec: tak hlavne, ze to byl jen ten zoubek ;) uz se tesim na priste 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
3.12.12 09:46

Ahoj, já rodila u Apolináře 20.8.2012 akutním císařem. Jednalo se o překotný porod s předčasným odlučováním placenty. Musím říct, že jsem byla ráda, že to dopadlo na jedničku. Mám krásnou a zdravou dcerku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
3.12.12 13:17

@BealyAM

Je nádherná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
10.12.12 11:29

@BealyAM tak to dobre dopadlo, Klarinka je rozkosna, blahoprejeme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.13 10:52

Ahoj :mavam: kolikátého dubna se ti narodilo? Mne se narodilo 20.dubna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
5.9.13 09:28

Ahoj holky, tak jak se máte? Dlouho jsme si tu zase nenapsaly. Co prcci? Určitě už všichni chodí (spíš běhají) :lol: Anetka už hrozně opakuje a plno toho umí říct. Přikládám aktuální foto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí