Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, jdu s dotazem.
Myslite ze bude hodne blby, kdyz si vezmu sebou do prvni poradny 6-ti letou dceru? manzel jede na sluzebku a nema mi ji kdo pohlidat.na jak dlouho to tam asi je?
Někdy to jde rychle a já bych v tom problém neviděla taky jsem tam měla sedmiletou dceru…kam jí jako má člověk dát..:-))
@belleza řekla bych že nebudeš první ani poslední. Bylo tam vic dětí, bud seděli venku a hlídala je nejaka paní co tam seděla na židli vedle, nebo byly u sestřiček těch pár minut.. řekla bych, že délka vyšetření byla jak normální kontrola..
@bellezza já tam minule byla a byla tam i paní s kočárkem a kočárek nechala venku a dítě si vzala dovnitř. Tak myslím, že no problema ![]()
Zítra tam jdu znova… v kolik tam jdeš?
@baculinka tak ted koukam ze jsi sem psala
vcera jsem tam byla obj na 9:15 ale vzali me driv, pak jsem jeste jela na karlak na krev ![]()
@bellezza já tam byla kolem 9:30 ![]()
za týden kontrola a za 14 dní porod císařem.
Kyčel bolí jako svině ![]()
@baculinka tak to jsme se bud minuly a nebo sem si nevsimla kdyz jsme ochazely, bylo tam celkem plno, ja mam kontrolu taky za tyden a to tam chci jet hned na 7 na monitor a pak do poradny.
tak to se mas ze vis ze budes mit malou uz za 14 dni, ja doufam ze taky porodim co nejdriv
@bellezza a neměla jsi na sobě kytičkované šaty? a tmavovlasou holčičku s culíkem sebou? já tam měla francouzskou hůl a jako jediná sotva lezu ![]()
@baculinka nn, mela jsem ruzovy tilko a dziny(blazen-jsem to rano neodhadla)a moje ditko bylo v ruzovy tunice s dzinama a culikem taky ![]()
@baculinka nj staci napr. jedna navsteva na WC a utece ti spoustu veci
![]()
Ahoj holky!
Tak 15.8. nastupuju u Apolináře na porod císařským řezem.
Držte mi palce! ![]()
@Ivuska23 děkuju! Dám vědět, ale asi až budu doma.Na mobilu mi emimino nějak nejde ![]()
Holky, jsem na FB, tak mě tam najdete jako Klárka Marešová ![]()