Poradna duly
Jana Čurdová
@abidail Aha, tak to jsme měli štěstí
ale ty tři stovky oproti předchozí tisícovce jsou ještě dobrý ![]()
Tak to je dobrý,že to jsou tři stovky,já bydlím ted v Benešově a tady je to myslím dražší,ale stejně kvůli komplikacím,které u mě mohou nastat mi právě doktor doporučil nějakou porodnici v Praze,tak jsem se rozhodla pro Apolináře,když tam kartu už mám a bylo to tam dobrý ![]()
Kdybych totiž rodila u nás a nastaly by komplikace,tak prý stejně převáží do Prahy,jen jsem zvědavá kdyby to na mě přišlo dřív,jestli tam stihnu dojet.
HOLKY,JAK DLOUHO JSTE RODILY NEŽ PŘIŠLI MIMČA NA SVĚT???
DÍKY! ![]()
Jmenovala se Jarmila, a narodila se jí holčička (egypťanka - po tatínkovi) jinak je tmavovlasá a trochu silnější. ![]()
@baculinka píše:
Tak to je dobrý,že to jsou tři stovky,já bydlím ted v Benešově a tady je to myslím dražší,ale stejně kvůli komplikacím,které u mě mohou nastat mi právě doktor doporučil nějakou porodnici v Praze,tak jsem se rozhodla pro Apolináře,když tam kartu už mám a bylo to tam dobrý
Kdybych totiž rodila u nás a nastaly by komplikace,tak prý stejně převáží do Prahy,jen jsem zvědavá kdyby to na mě přišlo dřív,jestli tam stihnu dojet.HOLKY,JAK DLOUHO JSTE RODILY NEŽ PŘIŠLI MIMČA NA SVĚT???
DÍKY!
Tak já měla spontánní porod. Ve 4 ráno začaly kontrakce a za 8 hodin byla malá venku. ![]()
jojo, docela jsme si rozuměly všechny tři co jsme byly na pokoji. Všechny sice prvorodičky s holčičkama, takže nám neměl kdo radit, ale bylo to fajn. I jsme se docela nasmály.
A já právě věděla, tady z emimina, že máš v pondělí nástup. A když jsme se tak bavily o tom porodu, tak právě mluvila o holčině co je tam už od pondělí od rána a pořád nic. A já se tak náhodou zeptala jestli nedělá sestřičku a ona že jo tak mi bylo jasný, že se jedná o tebe. A jaktože jsi měla tak těžký porod?
Já teda musím říct, že jsem ho měla vcelku normální. Sice bolí to jako blázen, ale šlo to.
Tak myslíte,že když mi začnou ty bolesti nebo odteče voda,že to stihnu cca do 1-2 hodin dojet do porodnice?
To víte už začíná u mě hysterie,poprvé budu rodit ![]()
@Grejs tak to si určitě přečtu.
@baculinka já si myslím, že to stihneš
mě chytily kontrakce ve 4 ráno a do porodnice jsme dorazili v 6. a to to mám skoro za rohem ![]()
@Grejs na P2 jako ty, takže jsme tam někde hekaly u sebe
jinak jsem si ted přečetla ten deníček a musím říct, že mi vyhrkly slzy do očí jak jsem s tebou soucítila. Muselo to být fakt strašný. Ale samotný tlačení jsi měla šupky dupky, ale ta bolest předtím ten tlak vid to se vážně nedá vydržet a když vezmu, že jsi to musela vydržet několik hodin. Fakt tě lituju. Já zase tlačila asi půl hodiny, protože jsem nemohla vytlačit hlavičku, pořád se jí vracela zpátky. A taky jsem si u toho tlačení pěkně zařvala. Takže jestli jsi v půl dvanáctý slyšela někdy řev, tak to bylo ode mě
Ale mě to hrozně pomáhalo, jak jsem tlačila a když jsem dotlačila tak jsem si vydechla hooodně nahlas ![]()
@baculinka není vůbec za co ![]()
@Grejs no to je dost, ze se taky ozves
dodatecna gratulaci ke Karolince
a ten tvuj denicek si budu muset taky precist teda ![]()
@baculinka ja mela porod nadhernej, ve 14hod praskla voda, v 16 prijem a 18:36 byl Dadik na svete
stihnout bys to urcite mela, ale az to prijde, radsi bych moc neotalela ![]()
jinak u nas nic moc, porod byl pohoda oproti tomu, co je ted
prdiky nas trapi opravdu hodne a nepomaha nic, takze celodenni sichta ![]()
@jane-e asi to pak udělám tak,že když začnou bolesti,tak uvidím jak daleko bude manžel a když daleko,tak budu muset hold taxíkem…z Bene to je cca za tisícovku ![]()
Ale zase na druhou stranu,kdybych to tak nějak měla v termínu,tak cca 7-10 dní před budu u mamky v Praze,tak bych to stihla v pohodě ![]()
Ahoj holky ![]()
Tak se po dlouhé době hlásím. Jak se vám daří? My už relativně dobrý, adél se zklidnila a Petřík je zlatej.
@smudla92 Ahojky
já se mám tak nějak v mezích možností.
Jsem už v 27+3 tt a nějak se mi po ránu zvedá žaludek a přitom jsem začátek těhotenství měla v pohodě..ani ranní nevolnosti jsem neměla.
Snad se to uklidní..a Eliška v bříšku večer řádí ![]()
ahojky tak se po dlouhé době taky hlásím Grejs ted jsme si precetla tvuj denicek a soucitim ale byla jsme na tom dost podobne 27 jsem mela termin a samozrejme nic 30.4 me chytki kontrakce ve 3 ráno tak jsme v 7 vyjeli a na prijmu vtipkovali kontrakce po 5 minutach a jen jste zavrena dnesk porodite
hmm na predpokoji jsme byla jeste 1.5 v 10 dopoledne stálekontrakce silena unava vubec jsme nespala s kontrakcema to neslo asi 3 hamiltony zasebou a porad zavrena jen na 2 prsty otevrena… prisla tam moje znama zdrav sestra co dela na onkologii u apolinare a rika jdu pro nejakyho doktora at neco delaji hmm tak prisel rekl bezte na pripravu za hodinu jsem tu prisel po hodine praskl mi vodu a asi ve 2 se zacalo rodit Laura přisla na svet v 15:53 váha 4030 mira 52 cm hrůza děs ta bolest bylo to šílený šitá jsme byla hodne i vevnitr
coz byla taky silena bolest ale to miminko stoji za to i kdyz jako nevorozenec nevypada ted nám byl mesic mame 56 cm a 4890 coz má kamaradka 3 mesicni holcicku ![]()
holky môžete mi napísať ako nájdem ten denníček? Nejako mi to nejde ![]()