Poradna duly
Jana Čurdová
@popletko https://www.emimino.cz/…-porod-9206/
@Grejs mas to moc hezky napsany, ale teda „uzila“ sis ![]()
to mate holky obriky
my meli minuly tyden v 6tinedeli 53cm a 3510g ![]()
@jane-e díky moc
@Grejs prečítala som si deníček… teda masaker, ale zvládli ste to krásne
ja mám termín 12.6. tak to snáď pôjde bez vyvolávačky (teda rada by som, aj keď viem, že to nijako neovplyvním - budem aspoň dúfať)
teda grejs malá je strašně podobná tý naší asi tou velikostí
tady máš pro porovnání
ten můj už má 56cm a 5440g…:-))a nějak to utíká, už mu byli dva měsíce…no za chvilku budou běhat..:-))
Ahoj holky ![]()
tak sa hrdo hlásim k maminkám. 10.6. o 2:57 sa nám narodil František (3590g, 50cm).. keby som ale mala rodiť znova, U Apolináře to asi nebude
![]()
@Grejs porod bol v pohode, PA super. Bolo divné že sme rodili 2 naraz (sice v noci) ale ani jeden dr. tam nebol. Obidve nás rodila PA (to by mi až tak nevadilo).. ale dr. čo nás potom prišiel zašiť
by som mu takú flákla
proste necita.. hrozne to bolelo a správal sa arogantne.. ale čo by som asi chcela
bola som rada že som si to pretrpela..
Na šestinedelí boli 2 detské sestry veľmi nepríjemné.. nič nám poriadne nevysvetlili a potom sa divili že to nevieme.. a nebol to iba môj pocit.. inak všetko v pohode.. akurát tam bol nával.. takže odrodiť, zostať povinných pár dní a šup rýchlo domov aby mali miesto pre inú maminu ![]()
@popletko Jéžíš neděs mě…mám tam taky rodit v srpnu…
Já radši od ostatních ani nechci vědět jaký měli porod..už ted začínám být hysterická ![]()
@baculinka jej tak to prepáč.. ja som nechcela a nechcem strašiť.. porod tam bol fajn - toho sa neboj
vlastne sa ničoho báť nemusíš, záleží na dr. ktorý pri tebe bude ![]()
@popletko píše:
@baculinka jej tak to prepáč.. ja som nechcela a nechcem strašiť.. porod tam bol fajn - toho sa nebojvlastne sa ničoho báť nemusíš, záleží na dr. ktorý pri tebe bude
stejně se bojím ![]()
@baculinka ja som sa tiež bála.. obzvlášť keď prišli „pravé“ kontrakcie.. tak som si poplakala že ešte rodiť nechcem
![]()
@popletko píše:
@baculinka ja som sa tiež bála.. obzvlášť keď prišli „pravé“ kontrakcie.. tak som si poplakala že ešte rodiť nechcem![]()
Jak dlouho po kontrakcích jsi rodila?
@popletko tak blahopreju k prckovi a at se vam dari ![]()
me treba odrodila od A az do Z PA, ja mela doktora jen na prijmu na prohlidku a pak uz nic, nastrih i siti, vsechno s PA, doktor se prisel jen podivat, jestli je vsechno OK, ale do niceho nezasahoval - coz mi teda nevadilo, PA jsem mela fakt fantastickou ![]()
na sestinedeli ty sestry nejsou zrovna super, ale jak psala Grejs, je potreba si rict, kdyz nevis, taky jsem se ptala, ujistovala se..ochota sice mnohdy nic moc, ale nad to je potreba se povznest, ty sestry pak doma mit nebudes, ale dite jo a potrebujes vedet, co s nim ![]()
a ze je to tam jak na bezicim pase, to je jasnacka, tak to bude v Pze ve vsech porodnicich, maji naval, proste tovarny na deti ![]()
@jane-e Tak to jsem zvědavá v srpnu jak se budou chovat.
Před rokem a půl jsem tam ležela, když jsem přišla o mimi a mamka dala sestřičkám plný tác koláčků a všichni na mě byli milý ![]()
Chce to třeba něco šoupnout ![]()
Mám nachystaný velký Nescafé pro sestřičky a když bude doktor, tak mu později manžel dá flašku, tak uvidíme.
At žijí úplatky
ale někdy to fakt pomůže.
Před 14 dny jsem měla problém a lítala po Apolináři a taky byli všichni milý, tak se uvidí až tam dojedu rodit ![]()
Co nadstandart holky? Měli jste šanci, ptali se vás na to jestli ho chcete?
@baculinka píše:
Jak dlouho po kontrakcích jsi rodila?
kontrakcie mi začali ráno od cca 8 hod (po 20-30min)… do porodnice sme išli keď boli kontrakcie po 5-6min (čo bolo okolo 23:30), malý sa narodil 2:57 ![]()
@jane-e díky.. jj to je pravda, čo som nevedela, tak som sa pýtala.. ale blbé bolo keď sestry mali každá iný názor.. takže čo mi povedali na nočnej smene tak na rannej to bolo celé zle ![]()