Poradna duly
Jana Čurdová
Byla jsem na 1 a stridala se u me Radka s Jitkou??mlada holcina hubenounka a blondyna kolem 40-45??? Vubec jsem jmena nevnimala llke konci prisel asi medik a mlada dr. Mlandunka s brylema. vsichni byli naprostp skvely.na konci uz jsem se i ozvala epidural se nestihl a jsem na sebe pysna ze jsem to dala bez nej na podruhy a ze tahle mela ramena ze i dr. musela zatahnout a vyrvat ji ze me. manzel vsechno videl a povzbuzoval mel at opravdu hodne zatlacim mel o ni strach. i kvuli tem raminkum me smikli ale to neresim je to par stehu.
Aha, tak ja rodila na 2
no hlavne, ze uz je to uspesne za vami a snad uz jste i doma ![]()
@Ivuska23 na kterem oddeleni jsi lezela? Koukam na tvuj metrik a byly jsme tam ve stejnou dobu, treba jsme se tam i potkaly ![]()
@Ivuska23 tak to jsme se asi nepotkaly, ja rodila na dvojce a pak jsem lezela na P3 ![]()
@Grejs krasna a je ti hodne podobna ![]()
my se mame fajn, mame krasne zajety rezim, tak je celkem pohoda
jinak se taky porad chechtame, povidame, na vsechno sahame, akorat na to brisko se mu lenochovi samotnemu nechce zatim ![]()
Ahoj holky, tak my se máme taky výborně. Malá se taky pořád chechtá, povídá, bere si hračky a samozřejmě všechno dává do pusy
a na to bříško se jí taky nechce. Snažím se jí na bříško dávat co nejvíce, ale po 1-2 minutě řev a chce zpátky na záda.
Ale ona si určitě na to přijde. Jinak kojíte? A kdy chcete začínat s příkrmy? Já jen kojím, ale od září už chci něco zkusit
a taky posílám fotečku tý naší prdelky. ![]()
Tak u je Eliška na světě Je kouzelná, akorát mě trápí pořád ty nohy
Nemohla jsem se o ní v porodnici starat.
Ted doma mi pomáhá manžel a mamka.
Malou přebalím a nakrmím, ale musí mi jí donést.
Snad se to zlepší, i když je to horší a horší.
Včera se na mě byl podívat doktor k nám domů, odebral mi asi 7 ampulí krve,
tak snad se zjistí konečně co mi je.
Tipuje to na boreliozu
Foto Elišky dodám později, zatím mám jen na FB co jsem nafotila mobilem.
Belleza: moc gratuluju ![]()
@baculinka jezis tak to je hrozne, snad to nebude borelioza
tak at je brzy lip a muzes si Elisku poradne uzivat a pekne se starat ![]()
no a ja posilam foto naseho frajera ![]()
@jane-e Dneska odpoledne se dozvím výsledky…tak jsem jako na trní
@jane-e Tak nemám boreliozu!!! Jupíííí!
Mám zánět kostí a kloubů
Bolí to pořád stejně, ale už se mi líp vstává,
když sedím. Dostala jsem další antibiotika, tak uvidíme.
Mamka mi předělala obývák, že mám postýlku s malou hned u gauče, tak se o ní můžu starat, že mám všechno po ruce a dlouho nemusím stát a přenášet malou.
Ted tu mám tchýni na výpomoc a já výpomoc moc nepotřebuju, jde mi děsně na nervy ![]()
Potřebuju spíš, aby uvařila, když nemůžu dlouho stát.
Zítra už vypadne a ještě, že tu není na noc! ![]()
@baculinka no tak to je dobre, ze je to „jen“ zanet kosti, borelioza by byla o dost horsi
tak snad se to brzy zlepsi ![]()
s tchyni ti rozumim, ale bud rada, ze ti ma kdo vypomoct, byt jen s malickostma, ted to vydrzis a az ti bude lip, tak uz vypomahat nebude ![]()
Ahoj holky, tak jak se vede?
u nas prima, bastime zeleninku, pijeme stavicky, smejeme se a je to fajn ![]()