Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobrý den.
Mám za sebou již 4 neúspěšné pokusy (2 x et, 2 x ket) na klinice na maloměstě.
Sic máme ještě mražené, byly bez genetiky a už tomu nevěřím. Celkově ani kontrolou a správným načasováním transferu. 200 tisíc pryč, jsme samoplátci.
Rádi bychom teď zkusili štěstí ve větším městě, nechat si udělat více vyšetření a asi i genetiku.
A taky využít ty bezplatné pokusy, je mi 34.
Uvažuji mrzi brněnským Heliosem a pražským Apolinářem, co byste doporučily?
Máme to stejně daleko 150 km.
Díky!
@Anonymní píše:
Nám to v Heliosu vyšlotaky jsme dojížděli.
Díky za tip, taky se nějak kloním k této verzi. Vždycky když jsem si nevěděla s něčím rady, dr. Texl vždy dobře poradil i po internetu…
Ja byla v Apolináři, a bohužel mě velmi zklamali. Neosobní přístup lékařů. Sestřičky byli úžasné. Po první stimulaci, mě řekli, a to doslova, že už se nemám o nic snažit. Že už jsem skončila. A že už jsem ve svém stará, tak nechápou co bych chtěla. Je mi 42. Mám být ráda že už jedno mám. Menstruaci mám pravidelnou. Ani hormon nemám nijak špatné. Půjdu teď zkusit štěstí do Heliosu. Bydlím též na půli cesty
Je to hrozně individuální, každý bude chválit ten CAR, kde jim to vyšlo. Já mám taky srovnání Sanus vs Helios a jednoznačně Helios vede úplně ve všem. Taky nám tady hned první KET vyšel i když to pak nedopadlo, v Sanusu jsme ztrácely čas… S Apolinářem zkušenost nemám, ale Helios mohu doporučit, ale znám i takové ženy, které Helios zrovna moc nechválí, takže rozhodnutí bude stejně na vás. Držím pěsti.
EDIT: připrav se, že v Heliosu si ale připlatíš, nebo jak to říct. Vyšlo nás to všechno dráž jak v Sanusu, ale výsledek stál za to ![]()
Ja můžu soudit akorát Helios, jsem pár dní po ket a čekám na výsledek. A zatím jsem byla maximálně spokojená. Primář Texl mi teda sedí víc, jak jeho syn, takže bych se na konzultaci určitě objednala k němu. A připrav se na to, že těch návštěv až do ketu bude opravdu hodně.
Tak nakonec jsem přešla do Heliosu, za 2 měsíce těhotná a 9 měsíců na to holčička ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.