Apollon Alux

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Marry11
30.1.08 09:15

Apollon Alux

http://www.e-detskysvet.cz/…robnosti.php?…

Objevila jsem tento kočárek byl nám nabídnut starý za 5500 a ted jej vidím nový v akci za 9300 plus poukázku 1000 kč, tak výjde na 8300.

Nemáte s ním nějaká zkušenosti? Dá se v cennové hranici 10 000 kč najít lepší kočárek? Píši že je odlehčený. Všude vidím že v průměru má kočárek kolem 15kg v této hranici…

díky moc za názory zda byste do něj šly a koupily ho…

• Citovat
  • Upravit

Máte zkušenost s Patron Bohemia Apollon Alux?

Přidejte zkušenost s Patron Bohemia Ap...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
926
30.1.08 09:35

S kočárkem zkušenost nemám, ale osobně bych si trochu připlatila a koupila ten nový. Budeš na tom mít 2 roky záruku, a z vlastní zkušenosti vím, že nikdy neodhadneš, co se za tu dobu může porouchat. Takže nakonec by se ten starší ani nemusel vyplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
30.1.08 09:43

Koupila jsem pres mimibazar starsi model tohoto kocarku za 4500,– i se sitkou proti hmyzu, plastenkou a original prebalovaci taskou na kocarek. Jsem moc spokojena. Kocarek patri k tem lehcim, nafukovaci kola dobre zvladaji i tezsi teren a hlavne je v porovnani s ostatnimi kocarky velmi prostorny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
30.1.08 10:07
evik…jednalo by se o nový já jsem ten starý nechtěla. Já to napsala jako tak že nám byl nabídnul původně za 5500 a ted jej vidiím nai internetu za přijatelnou cenu po odečtení 1000 jako bonus jen 8300 a píši že bymělbýt lehčí…já jen jestli v té cennové hranici se nesežene ještě něco lepšího jinak neváhám a kupuju ho protožče je v akci
  • Citovat
  • Upravit
159
30.1.08 12:08

Ahoj,
máme podobný kočárek, taky od Patronu, ale typ Athos.
Byl fajn, hlavně že je velký, Elda spal v tašce asi až do 10 měsíců. :D Asi jediné, co mi vadilo, je, že nemá otočná kolečka. :? Máme je u golfek a je to fakt nebe a dudy, pokud jde zatáčení. :wink:
Ale jinak si myslím, že v poměru kvalita a cena je to velmi slušný kočár. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
30.1.08 12:30

tak jsem koukala na ten Athos ten kiočárek je velice podobný a cená hranice je skioro stjená stojí nejlevnější 9000kč a tam dostaneme vlstně ten bonus tak bude o 700 levnější ale ted mám teda brouka v hlavě který kouit :)

• Citovat
  • Upravit
Marry11
30.1.08 12:38

tak se do toho zamotávám tímto kočárem…má o 1kg víc sice ale jinak stojí jen 7300
http://www.e-detskysvet.cz/…robnosti.php?…
plus tenbonus na další zboží 1000 kč…já ted nevím co mám dělat :?

• Citovat
  • Upravit
Marry11
30.1.08 12:51

tak se rozhodnuju mezi:

Apollox Alux
Zephyr
Athos
ty kočárky jsou vesměs dosti podobný jen Zephyr je myslím decetně menší a těžší…A ted se nemůžu rozhodnout který koupit… :?

ste mne to holky stížili … Ale už mám jen jednu firmu s třema kočárkama do jednoho půjdeme :) Tak i to je uspěch :)
Ale stále myslím furt na ten alux že jej tam mají v akci…

• Citovat
  • Upravit
159
30.1.08 13:59

ahoj, zephyr neznám, to je asi nějaký nový typ :)
ale taky jsem se rozhodovala mezi athosem a apolonem a jediný rozdíl je podle mě v tom, že apolon má vloženou tašku zvršku jen takovou tenkou a na ní se v zimě ještě dá nánožník, kdežto athos má vloženou tašku, která je teplá (nánožník k ní v základní výbavě nebyl, když jsme kočár před 2 lety kupovali, ale jde dokoupit).
Mně připadá lepší mít 1 teplou tašku, než nandavat na kočár 2 věci. takže pro mě vítězí athos :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
30.1.08 14:16

Já se přikláním k apollonu, protože má jako jeden z mála ukončovací nástavec. Když přestaneš používat tašku, tak je bez něho kočár takový otevřený a vím, že je to docela nepříjemné, protože dítě všechno zkopne dolů.
A ta taška je myslím u všech kočárků od Patrona stejná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
30.1.08 14:28

holky strašně ste mi pomohli…díky tomuto foru jsem objevila ten obchod a tam jej mají v akci takže awsi neváhám a kupuju jen mně straší že je to moc brzo to už kupovat ale zase mají tu akci :?
rozhodla jsem se pro ten alux ten je jak říkáte soro stejný jako athos..jinak ten zephyr jej holky kritizovali že není až tak dobrý a preferují také ten apollon lux…
takže asi takto ted je otázka zda to už máme koupit a nechat u tchýně ve sklepě…pověry :(

• Citovat
  • Upravit
4618
30.1.08 16:36

Tak nevím, já mám Apollon Allux, jsem s ním spokojená, ale tu akci už měli i za mne, takže si myslím, že když s nákupem počkáš, tak to budeš mít za stejný peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
4.2.08 20:51

https://www.emimino.cz/modules.php?…

Ja osobne bych do Patrona UZ nesla.
Kocar a lepsi za stejnou cenu najdes treba
 tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
5.2.08 09:10

Apollon Alux mám doma, jsem s ním maximálně spokojená. Jak už tady bylo psané, ten ukončovací nástavec je super věc. Kočárek je dlouhý, Adam má 80cm a bez problémů se v něm ještě dnes vyspí a to i s fusakem! Kamarádka má Tako, klučinu menšího než já a už od podzimu v něm nespí, je mu krátký a to měla oddělaný ten uzavírací nástavec, aby tam měl víc místa na nohy. :wink: Do terénu je taky super, je lehký, když přehodíš rukojeť, jede pořád stejně hezky (není to samozřejmoast). Já doporučuji :) Jinak na Zephyr jsem nečetla moc dobrý zkušenosti, je to od Patronu asi nejmíň povedený kočárek. :?
Přeji úspěšnou volbu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
22.2.08 07:45

Ahoj, uvažuji o koupi bazarového Apollona Aluxe, přečetla jsem si o něm různé diskuze a stejně z toho nejsem chytrá, někteří ho opěvují, jiní zase zatracují. Chtěla bych jen vědět, zda někdo víte rozměry kočárku a váhu (kvůli autu) a zda se lehko skládá, a taky jak je to s brzdami, zda jsou na obou stranách a jak brzdí, myslím tím třeba když je zaparkovaný na mírném kopci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí