Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Patron Bohemia Apollon Alux?
Přidejte zkušenost s Patron Bohemia Ap...S kočárkem zkušenost nemám, ale osobně bych si trochu připlatila a koupila ten nový. Budeš na tom mít 2 roky záruku, a z vlastní zkušenosti vím, že nikdy neodhadneš, co se za tu dobu může porouchat. Takže nakonec by se ten starší ani nemusel vyplatit.
Koupila jsem pres mimibazar starsi model tohoto kocarku za 4500,– i se sitkou proti hmyzu, plastenkou a original prebalovaci taskou na kocarek. Jsem moc spokojena. Kocarek patri k tem lehcim, nafukovaci kola dobre zvladaji i tezsi teren a hlavne je v porovnani s ostatnimi kocarky velmi prostorny.
Ahoj,
máme podobný kočárek, taky od Patronu, ale typ Athos.
Byl fajn, hlavně že je velký, Elda spal v tašce asi až do 10 měsíců.
Asi jediné, co mi vadilo, je, že nemá otočná kolečka.
Máme je u golfek a je to fakt nebe a dudy, pokud jde zatáčení. ![]()
Ale jinak si myslím, že v poměru kvalita a cena je to velmi slušný kočár. ![]()
tak jsem koukala na ten Athos ten kiočárek je velice podobný a cená hranice je skioro stjená stojí nejlevnější 9000kč a tam dostaneme vlstně ten bonus tak bude o 700 levnější ale ted mám teda brouka v hlavě který kouit ![]()
tak se do toho zamotávám tímto kočárem…má o 1kg víc sice ale jinak stojí jen 7300
http://www.e-detskysvet.cz/…robnosti.php?…
plus tenbonus na další zboží 1000 kč…já ted nevím co mám dělat ![]()
tak se rozhodnuju mezi:
Apollox Alux
Zephyr
Athos
ty kočárky jsou vesměs dosti podobný jen Zephyr je myslím decetně menší a těžší…A ted se nemůžu rozhodnout který koupit… ![]()
ste mne to holky stížili … Ale už mám jen jednu firmu s třema kočárkama do jednoho půjdeme
Tak i to je uspěch ![]()
Ale stále myslím furt na ten alux že jej tam mají v akci…
ahoj, zephyr neznám, to je asi nějaký nový typ ![]()
ale taky jsem se rozhodovala mezi athosem a apolonem a jediný rozdíl je podle mě v tom, že apolon má vloženou tašku zvršku jen takovou tenkou a na ní se v zimě ještě dá nánožník, kdežto athos má vloženou tašku, která je teplá (nánožník k ní v základní výbavě nebyl, když jsme kočár před 2 lety kupovali, ale jde dokoupit).
Mně připadá lepší mít 1 teplou tašku, než nandavat na kočár 2 věci. takže pro mě vítězí athos ![]()
Já se přikláním k apollonu, protože má jako jeden z mála ukončovací nástavec. Když přestaneš používat tašku, tak je bez něho kočár takový otevřený a vím, že je to docela nepříjemné, protože dítě všechno zkopne dolů.
A ta taška je myslím u všech kočárků od Patrona stejná.
holky strašně ste mi pomohli…díky tomuto foru jsem objevila ten obchod a tam jej mají v akci takže awsi neváhám a kupuju jen mně straší že je to moc brzo to už kupovat ale zase mají tu akci ![]()
rozhodla jsem se pro ten alux ten je jak říkáte soro stejný jako athos..jinak ten zephyr jej holky kritizovali že není až tak dobrý a preferují také ten apollon lux…
takže asi takto ted je otázka zda to už máme koupit a nechat u tchýně ve sklepě…pověry ![]()
Tak nevím, já mám Apollon Allux, jsem s ním spokojená, ale tu akci už měli i za mne, takže si myslím, že když s nákupem počkáš, tak to budeš mít za stejný peníze.
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Ja osobne bych do Patrona UZ nesla.
Kocar a lepsi za stejnou cenu najdes treba
tady
Apollon Alux mám doma, jsem s ním maximálně spokojená. Jak už tady bylo psané, ten ukončovací nástavec je super věc. Kočárek je dlouhý, Adam má 80cm a bez problémů se v něm ještě dnes vyspí a to i s fusakem! Kamarádka má Tako, klučinu menšího než já a už od podzimu v něm nespí, je mu krátký a to měla oddělaný ten uzavírací nástavec, aby tam měl víc místa na nohy.
Do terénu je taky super, je lehký, když přehodíš rukojeť, jede pořád stejně hezky (není to samozřejmoast). Já doporučuji
Jinak na Zephyr jsem nečetla moc dobrý zkušenosti, je to od Patronu asi nejmíň povedený kočárek. ![]()
Přeji úspěšnou volbu ![]()
Ahoj, uvažuji o koupi bazarového Apollona Aluxe, přečetla jsem si o něm různé diskuze a stejně z toho nejsem chytrá, někteří ho opěvují, jiní zase zatracují. Chtěla bych jen vědět, zda někdo víte rozměry kočárku a váhu (kvůli autu) a zda se lehko skládá, a taky jak je to s brzdami, zda jsou na obou stranách a jak brzdí, myslím tím třeba když je zaparkovaný na mírném kopci.
http://www.e-detskysvet.cz/…robnosti.php?…
Objevila jsem tento kočárek byl nám nabídnut starý za 5500 a ted jej vidím nový v akci za 9300 plus poukázku 1000 kč, tak výjde na 8300.
Nemáte s ním nějaká zkušenosti? Dá se v cennové hranici 10 000 kč najít lepší kočárek? Píši že je odlehčený. Všude vidím že v průměru má kočárek kolem 15kg v této hranici…
díky moc za názory zda byste do něj šly a koupily ho…