kočárek TOLEDO

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
29.1.08 17:44

kočárek TOLEDO

Ahojte baby, chcem sa spýtať, či niektoá z vás má skúsenosť s kočárkem Toledo,ponúkajú ho na nete za 6000 kombinovaný, je to nejaká novinka,vyzerá celkom fajn, pripomína mi kočárek Rodeo ABC design; problém je v tom,že ho zatiaľ nepredávajú v kamenných obchodoch kde by som ho mohla vidieť a dá sa len objednať. Ďakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
30.1.08 22:13

taky jsem ho videla na internetu, je moc hezky,me zase pripomina x- lander, puvodne jsem byla pro x-lander rozhodla,ale moc me nenadchly letosni barvicky, tak me to zamrzelo,jinak nezda se ti podezrele levny a to za jednu cenu s korbou,sportakem a jeste fusakem??prodavacky mi rikaji, ze takove kocarky jsou delane na cenu a ze vetsinou kvalita neni nic moc,navic jeste ten fusak me uz zarazil za takovouhle cenu.tot jenom muj nazor jinak o nem jsem nic neslysela, tak jsem zvedava jestli se nekdo ozve

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
7.3.08 13:16

Kočárek TOLEDO

Kočárek mám asi měsíc a zatím jsem moc spokojená.Perfektně se s ním jezdí.Zatím používám korbičku-malá má 4 měsíce a vejde se mi tam ve fusaku.Lůžko u sporťáku je super široké.A je tak krásný.Kdyby se chtěl někdo na něco zeptat ráda odepíšu.Dana

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4