Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Já ho tedy nemám, ale viděla jsem ho loni na veletrhu Vše pro dítě v Brně. Tam ho představovali jako novinku a já se do něj úplně zamilovala. Tenkrát jsme už kočárek měli, takže jsem měla smůlu. Teď ale čekáme druhý a asi do něj půjdu, i když budu muset přesvědčit manžu, tomu se nelíbí. Letos ho na veletrhu v Brně budou mít určo také, tak jestli by ses tam mohla vypravit, tak ti ho tam pěkně předvedou. A můžeš si ho tam i koupit. Veletrh je myslím poslední víkend v březnu.
Ahojky,
já mám tenhle kočárek a jsem s ním spokojená.Jezdím s ním denně skoro 3 měsíce a v pohodě.Jediné co mi na něm vadí - že se s ním špatně jezdí po nerovném povrchu,takže jestli si z vesnice nebo budeš jezdit po hrbech tak nedoporučuju.Jinak je lehký cca 11kg a super se ovládá.Pokud by si potřebovala něco dalšího o tomhle kočárku vědět,tak pisni SZ.Ahoj Katka
ahojky, mě se dneska také moc zalíbil, Kacudka proč myslíš že není spíš do terenu? kvuli 6ti kolečkám? nebo se špatně ovládá? mě se zdál právě krásně lehký a super ovladatelný,tak nevím zda do něj jít?.o/ děkuji za každou radu Janča
holky poradte, moc se mi libi tento kocarek, ale je nejak poderzerele levny, poradte, prosim