mate nekdo babypoint V3 ??

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
26.1.08 19:45

mate nekdo babypoint V3 ??

holky poradte, moc se mi libi tento kocarek, ale je nejak poderzerele levny, poradte, prosim

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
996
26.1.08 20:22

Já ho tedy nemám, ale viděla jsem ho loni na veletrhu Vše pro dítě v Brně. Tam ho představovali jako novinku a já se do něj úplně zamilovala. Tenkrát jsme už kočárek měli, takže jsem měla smůlu. Teď ale čekáme druhý a asi do něj půjdu, i když budu muset přesvědčit manžu, tomu se nelíbí. Letos ho na veletrhu v Brně budou mít určo také, tak jestli by ses tam mohla vypravit, tak ti ho tam pěkně předvedou. A můžeš si ho tam i koupit. Veletrh je myslím poslední víkend v březnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
2.2.08 18:03

Ahojky,

já mám tenhle kočárek a jsem s ním spokojená.Jezdím s ním denně skoro 3 měsíce a v pohodě.Jediné co mi na něm vadí - že se s ním špatně jezdí po nerovném povrchu,takže jestli si z vesnice nebo budeš jezdit po hrbech tak nedoporučuju.Jinak je lehký cca 11kg a super se ovládá.Pokud by si potřebovala něco dalšího o tomhle kočárku vědět,tak pisni SZ.Ahoj Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
9.6.08 15:23

ahojky, mě se dneska také moc zalíbil, Kacudka proč myslíš že není spíš do terenu? kvuli 6ti kolečkám? nebo se špatně ovládá? mě se zdál právě krásně lehký a super ovladatelný,tak nevím zda do něj jít?.o/ děkuji za každou radu Janča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí