"Aproč?" - věčná otázka...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
1.3.15 20:54

Akorát si pamatuju, že tam Waltari rozepisuje Tutanchamónovu nemoc, umírání a pohřeb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
1.3.15 20:56

@Jura007 ne, měla to být fotka sarkofágu na začátku knihy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
1.3.15 20:57

Tak v teto diskuzi si poctu :-) nase Alicka me totiz drti toudle otazkou velmi velmi silne..treba:Proc tamdleten ptak sedi na drate a nic se mu nestane a ja na ty draty s elektrikou nesmim sahat? A proc je mesic zlutej? A vrchol veci…Mami, proc se porad ptam proc?:-D..
Snazim se vysvetlovat, ale nekdy mi v hlave naskakujou sprosty slova :-)

Příspěvek upraven 01.03.15 v 20:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
1.3.15 20:59
@Tarinka píše:
Tak v teto diskuzi si poctu :-) nase Alicka me totiz drti toudle otazkou velmi velmi silne..treba:Proc tamdleten ptak sedi na drate a nic se mu nestane a ja na ty draty s elektrikou nesmim sahat A proc jemesic zlutej? A vrchol veci...Mami, proc se porad ptam proc?:-D..
Snazim se vysvetlovat, ale nekdy mi v hlave naskakujou sprosty slova :-)
:mrgreen: :lol: :D :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373

@Angua já občas „protoč kolotoč“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210

Přesně tak, oplácet otázku otázkou. Malý byl to samé. Když ho to fakt zajímalo, tak jsme si popovídali, když to dělal vyloženě z legrace (nebo nudy), tak se buď naštval nebo urazil a já měla chvilku klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25154
1.3.15 21:05

Já někdy prostě řeknu, že nevím a když se ptá pořád dokola, tak dokola říkám, že nevím.
A co se týče toho vystupování. Prostě říct „vystupujeme, bavit se budeme až venku“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
1.3.15 21:06

Ještěže naší malé stačí odpovědět -protože! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
1.3.15 21:20

Protoze proto.Kdyz uz nevim, kudy kam :mrgreen: Nebo klasika, zeptam se ho taky - a prooc?(Vetsinou, dacan, spravne odpovi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
1.3.15 21:29

Pro slepičí kvoč :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
1.3.15 22:21
@Jura007 píše:
V takovém případě se odpovědi nedočkám - vyzkoušeno. Jenom zopakuje to svoje „a proč?“ - akorát o oktávu výš :lol:

Však ony mu časem dojdou oktávy :mrgreen:

Ještě mám vyzkoušené odvedení pozornosti jinam. Když vidím, že si dítě dělá z toho vyloženě srandu (což popisuješ), tak dám najevo, že to vím. Třeba se začnu smát a řeknu „tyyyy jeden, ty si ze mě budeš dělat srandu?! jaké a proč?“ a začnu ho lechtat nebo něco takového. Dítě se většinou začne řehtat a s „a puoč“ přestane :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bibie
2.3.15 12:12

Ahoj, mam teda 6 letou dceru, pta se od 2 let. Nove prostredi a nove situace jsou narocne, ale docela uz pochopila kdz jsem ji vysvetlila, ze stejne jako ja musim premyslet nad odpovedi tak muze premyslet i ona, nebo spolu. Treba na otazku: a proc ten pan sedi na te lavicce?, ji povim at teda premysli se mnou co muze mit za duvod, ceka na autobus, boli ho nohy atd…par odpovedi vymysli ona, par ja…ne vzdy se mi to povede…nekdy reknu nevim, nekdy ze se podivame na net, nekdy ze bude vedet tatinek at se zepta jeho. otazka je ale znamkou nudy, takze se ji uz rovnou zeptam jestli se nudi a co by chtela delat. ze si muzeme povidat i o necem normalnim (z ceho se mi nejezi hned vlasy) mam jeste mladsi-3 roky a ta se nepta vubec, myslim, ze starsi se pta na tolik veci, ze uz ani nema chudak co vymyslet…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML