Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, pořád tápu tak prosím o váš názor a zkušenosti. Chtěli bychom se jet podívat do Rakouska do aquaparku, konkrétně do Gmundu. Jsou tam slané bazény, tobogány, dětské brouzdaliště atd. A já přemýšlím jestli vzít i naší 2-letou dcerku. Bude z toho mít nějaký zážitek, užije si to vůbec?
Nebyla jste tam třeba některá? Mohli bychom ji nechat doma s babičkou, ale zas mi to přijde trochu líto ![]()
Jezdime tam pravidelne. Synovi ani 2 nebyly. Je to tam moc pekne.
@zuza92 jako užije si to (zejména jestli umí plavat) ale osobně bych ji nechala doma a zaplatila bych si i tu saunovou část
není to v pravém slova smyslu akvapark, je to především „saunawelt“ plus pár bazénů. Tobogán je tam jeden a i můj tříletý syn se v něm trochu bojí. Pak jedna klouzačka a brouzdaliště. Jestli ti nevadí sedět celý den u brouzdaliště, tak jeďte, ale to můžeš i kdekoli v ČR… Ten slaný bazén je fajn, ale chce to lehnout si tam do bublinek a ne lítat za dítětem, navíc je slaný docela hodně.
Diky holky za názory
. Jsem ráda, že se našel někdo s vlastní zkušeností. Chceme jet tak v půlce července tak máme ještě chvíli čas na promyšlení