Aretace předního kola kočárku

261
7.8.17 20:09

Aretace předního kola kocarku

http://storage.kocarkynec.com/…54aa8575.jpg Maminky, moc prosím, nenajde se tady nějaká, která má starší kočárek a nepotřebuje tyhle držáky ke kolečkům kočárku? Byla jsem šikovná a zlomila jsem si ten drzak, blbě jsem najela :roll: a druhý je taky nalomený, takže bych potřebovala oba dva. A nové stojí tisícovku jeden, to už raději koupím nový kočárek. Rada samozřejmě zaplatím nějakou rozumnější cenu. Nevím, jestli to nepatří spíše do bazaru, kdyžtak se omlouvám. Je to kočárek X-Lander. Děkuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
581
7.8.17 22:15

@Ewinkazakr mam tyhle slapky na rozbitem golfaci ale asi by nesedeli, ze? http://golfove-kocarky.hledejceny.cz/…k-hauck-jeep. Jde o tento :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
7.8.17 23:39

@helbell Díky za reakci :kytka: ale podle fotek kocarku mi to připadá tenké, nenasadila bych to tam. Potřebovala bych to stejné, nebo podobné, jako jsem dávala foto. Vy fotku asi nemáte, že? Myslím přímo toho držáku. I tak děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
8.8.17 00:21
@Ewinkazakr píše:
@helbell Díky za reakci :kytka: ale podle fotek kocarku mi to připadá tenké, nenasadila bych to tam. Potřebovala bych to stejné, nebo podobné, jako jsem dávala foto. Vy fotku asi nemáte, že? Myslím přímo toho držáku. I tak děkuju :kytka:

Neni za co. Zrovna mam kocarek na chalupe. Nemam predstavu jak vypada vas kocarek. Poslete fotku. Me golfky uz pojedou maximalne do kontejneru tak bych je klidne oskubala a poslala vam to. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
8.8.17 23:04

@helbell To jste hodná :kytka: mě se nějak nedaří vložit foto, je to klasický sporťák a hluboký kočárek v jednom. Ale ne golfky, tak si myslím, že to pasovat asi nebude. Ale když ho potom vyfotíte, budu moc vdecna :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.9.17 22:35

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie