Recenze Adbor Vero

2
6.8.17 07:41

Recenze Adbor Vero

Ahoj, ráda bych poprosila o vaše zkušenosti s kočárkem Adbor Vero 2017. Hlavně jak jste spokojené s jeho skladností, kvalitou a jestli jsou polohovatelné nohy a děti v popruhách nevlály? :-) Malé je teprve 6 měsíců a chtěla bych nějaký kočárek, který jde otáčet i proti směru jízdy. V korbě už nechce být a tenhle má jít nastavit i do lehu. Díky všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21069
10.8.17 13:04

Dobrý den,
koukala jsem se na recenze, které na eMimino vkládají maminky, a našla jsem mezi nimi recenzi na kočárek Adbor Pepe. Adbor Vero ještě nikdo nehodnotil, ale snad Vám pomůže aspoň tato recenze nebo hodnocení dalších kočárků.

Ať se nákup podaří, :kytka:
admin Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.8.17 22:00

Adbor Vero 2017

Ahoj, já ho mám od včerejška, takže zatím jen tak zevrubně:

Opravdu je moc krásný, vypadá dobře i s korbičkou v protisměru, ta vnitřní barevná vložka je krásně heboučká a je celkem prostorný. Dobře se sním jede, strašně jednoduše se skládá, nemusí se sundávat kola ani nic. Je celkem lehký. Košík má reflexní proužek.

Na druhou stranu nejde dát do úplného lehu. Když je roztažená boudička, tak se nedá „plně“sklopit opěradlo. Obecně se to sedátko trochu hůř sklápí. Nevím jestli je to chyba jen u toho mého kusu nebo je to tak u všech, ale chybí mi „díra na popruh“: bezpečnostní pás by měl jít dát blíž k dítěti nebo dál od něj. V konstrukci je na to otvor, v té barevné vložce v kočárku také, ale v té šedé potahové látce prostě není, respektive je tam jen jeden (ten dál od dítěte). Košík je vepředu ke konstrukci připevněn je pomocí cvočků a není moc dobře přístupný. Pláštěnka vypadá, že toho moc nevydrží.

Nevím jestli je to výhoda nebo nevýhoda, ale „taška na kočárek“ je vlastně batůžek. Je pěkný, ale popruhy jsou docela krátké. Ještě moc nevím co si o tom myslet.

Kdybych časem přišla na něco zásadního tak doplním ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.8.17 22:07

Ahoj,
díky moc Nubis. Já jsem nakonec vybrala jiný, ale recenze se určitě bude hodit dalším maminkám :). Přeju ať kočárek slouží co nejlépe :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
30.12.17 00:03

@Nubis Ahoj, ráda bych se tě zeptala, jak jsi spokojená s odstupem času?
Budu ráda, když se přidají i další maminky, které si kočárek mezitím koupily, proto zároveň obnovuji diskuzi.
Mám vybraný Bebetto Nico, ale narazila jsem na tento a líbí se mi. Výhodou je jednak cena a hlavně udávají vysokou rukojeť - mám skoro 180cm. Koukala jsem, že nejde úplně do lehu, ale bude vhodný i pro šestiměsíční dítě? Potřebuju ho spíš na cestování, jako skladný do auta. Na běžné procházky mám klasický megakočár.
Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3
6.1.18 14:37

@Janli Skladný je, do kufru úplně v pohodě a jednoduše. Jinak, sklápění do lehu je boj. Nahoru to jde samo, dolů s tím fakt pokaždý bojuju. Musíš to mega moc zmáčknout trochu s tím pohnout dopředu a pak teprve sklopit. Jinak bez šance. Moje mamka a švagrová to sklápění úplně vzdaly. Zatahování boudicky je taky k vzteku. Musíš zmáčknout dva cudliky, oba, takže oběma rukama držíš knoflíky a zároveň máš zvedat tu stříšku. Ty cudliky jsou navíc přímo na úrovni konstrukce, takže máš málo prostoru pro ruce. Na druhou stranu, třeba kola jsou skvěla, ještě jsme je nemuseli ani jednou dofukovat. A košík uveze mega nákup. Takze asi tak. ???? Snad jsem trochu pomohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.1.18 21:18

@Nubis pomohla, díky :kytka:. Líbí se mi, že ten kočár má extra dlouhou rukojeť. Jsme s manželem hodně vysocí a spoustu sporťáků jsem musela vyřadit z výběru. Jako na potvoru ho tady v žádném kamenném obchodě nemají, takže sbírám recenze.

• Citovat
  • Upravit
4.2.18 21:04

@Nubis
Ahojky, taky zrovna koukám na tento kočár a líbí se mi. Bydlím sice ve městě, ale máme tu děsné chodníky, chodím ven na procházky se psem 2× denně plus do obchodu či návštěvu. Proto mám obavy zvolit menší kola třeba pěnová, jak mnoho kočárků, co mám vybrané, mají… Takže říkáš, že spokojenost až na to sklápění dolů a boudičku? Pod nohama to jde zvednou myslim na šlapky nebo jak bych to řekla :roll: No ale aby člověk bojoval s touto základní funkcí, dát spící dítě do lehu… nevím nevím :zed: Jinak nevrže nijak? Jestli jsou tam pružiny, tak drží pořád nebo už jsou vychechlané? Děkuji za Tvůj čas :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.18 10:21

Adbor Vero 2017 ano/ne?

Ahoj vsem, taky bych se rada jeste jednou zeptala, jak jste spokojene s timti kocarkem. Hlavne jestli kdybyste mohly, vybraly byste si ho znova? Jsem tyden pred koupi tohoto kocarku a porad nejak si nejsem stopro jista. Libi se mi nafukovaci kola (jezdime hlavne po nepevnych cestach) taky design, jen ty vyse zminene nedovychytavky mi delaji hlavu. Ted mam sportak Teutonia trojkolku a ma pevna kola, chudak malej je z nej pekne vyklepany a hlavne uz nechci trojkolku. Zda se mi nestabilni. Dekuju za jakekoliv presvedceni/ujisteni a nebo radu, po kterym sportaku se divat. Hezky den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21069
8.3.18 21:29

Dobrý den,
koukněte do diskuze Recenze Adbor Vero.
@Nubis tam popisuje svou zkušenost, můžete se jí doptat na další detaily. :palec: Prosím přidala byste recenzi na kočárek? Určitě pomůže dalším maminkám. :kytka:

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.18 20:41
@Nubis
@Nubis píše:
@Janli Skladný je, do kufru úplně v pohodě a jednoduše. Jinak, sklápění do lehu je boj. Nahoru to jde samo, dolů s tím fakt pokaždý bojuju. Musíš to mega moc zmáčknout trochu s tím pohnout dopředu a pak teprve sklopit. Jinak bez šance. Moje mamka a švagrová to sklápění úplně vzdaly. Zatahování boudicky je taky k vzteku. Musíš zmáčknout dva cudliky, oba, takže oběma rukama držíš knoflíky a zároveň máš zvedat tu stříšku. Ty cudliky jsou navíc přímo na úrovni konstrukce, takže máš málo prostoru pro ruce. Na druhou stranu, třeba kola jsou skvěla, ještě jsme je nemuseli ani jednou dofukovat. A košík uveze mega nákup. Takze asi tak. ???? Snad jsem trochu pomohla

Ahoj, ja tento kocarek mam a nemusi mackat obr tlacitka, staci jen to na prave strane a jde to :) tak jen takova vychytavka, maji to vsechny adbory :) Mela jsem i 3kombinaci od teto znacky tak to prave vim ze to tak funguje pouze na jedno tlacitko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.18 09:57

@AndynkaAndy a jinak jses spokojena? Daji se zadicka polohovat uplne? Maly je jesre zvykly spat uplne vleze, tak ho najednou nechci mit polosediciho. A odpruzeni? Jezdime hlavne po nepevnych cestach…dekuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.18 16:36

@Janiella11
Ano jinak jsem naprosto spokojena, polohovat se da az do uplneho lehu, ma 3 polohy :) A odpruzeni je luxusni, jak na houpani tak na teren uz jsme si nekolikrat daly,,offroad,, :D a jelo se dobre, jak je tezkej je hodne stabilni :) ja bych nemenila :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
30.3.18 23:21

Děvčata, ráda bych vás poprosila o změření kočárku. Výšku rukojeti v běžné poloze a její vzdálenost od středu kola. Moje zoufalství při výběru kočárku pokračuje. Při mě výšce u většiny kopu při chůzi do brzdy, mají prostě krátká madla. A to ani nemluvím o manželovi, co má dva metry 8o. Míry, které bych potřebovala změřit jsem vyznačila na fotce. Budete mít můj neskonalý vděk. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
9
11.10.18 13:19

@Nubis přemýšlíme o tomto kočárku, ale potřebujeme něco skladneho do kufru, protože nás kočár s trokombinace do kufru celý nevleze :-( jak se dá složit? Odpovídá to fotkám jak to skládá výrobce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí