Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jeho sebevědomí bych opravdu chtěla mít, to mě zase chybí, asi.Z.
Tvůj manžel vysoký seběvědomí asi taky nemá. ![]()
To je pravda. Ti co nejvíce ponižují ostatní, mají většinou nízké sebevědomí. Proto tě potřebujou dostat ještě níž, než sami jsou. Zdravě sebevědomý člověk tohle nemá zapotřebí a je nad věcí.
@ohýnek Hele, to napiš jako první příspěvek do každé diskuze. Nějak tu nikdo nepíše nic o nevěře. Asi nechtějí být za slepice. ![]()
@smoulinka71 už jsem to zkoušela a sledovala, né vždy to funguje
ale kdo si tady všímá ví že mám pravdu, jak by první komentář byl o něvěře, už by to jelo ![]()
@ohýnek píše:
Tady ti každej napíše že je nevěrnej, že ho máš nakopat do zadnice a že máš skočit na sociálku pro všechny příplatky a žádat astronomické alimenty.
Zkus si s ním v klidu promluvit a když to nepůjde poslechni místní slepičárnuŽivot je krátkej a promarnit ho s blbem, za to to nestojí.
Prosím, prosím mám dotaz. Uživatelky se dělí na slepice a ty druhé. A ty druhé se jmenují jak?
Prosím jen krátce, není to naše diskuse.
Kobliho - taky bych řekla. Teda mluvím o manželovi a jeho sebevědomí.
Zbytek nekomentuju, jsem totiž až moc nesobecká na to, abych odváděla pozornost od zakladatelčiných problémů.
Příspěvek upraven 04.03.13 v 21:42
@Kobliha51 já ale odpověděla i na dotaz, to že se z toho udělala jiná diskuze, za to už já nemůžu ![]()
A dělí se to na slepice a na ty co mají omylem mužský mozek ![]()
@ohýnek píše:
@Kobliha51 já ale odpověděla i na dotaz, to že se z toho udělala jiná diskuze, za to už já nemůžu
A dělí se to na slepice a na ty co mají omylem mužský mozek
Můj chlap hloupej není. ![]()
Zakladatelko pokud promluvy nepomáhají, opravdu bych se snažila od něj odpoutat, s takovým člověkem nemá smysl ztrácet čas, život se má žít, ne přežívat a pořád jen doufat, že bude lépe…nemáš možnost jít třeba k rodičům, alespoň do doby, než budeš moci jít do práce?
@ohýnek píše:
@Aladina no jestli nejsi zakladatelka, tak nechápu tvojí reakci.
Já se ani nedivím. Ale to je skutečně moje poslední reakce na tebe a moc se omlouvám zakladatelce, že jsem se nechala unést a zapojila se do odvádění pozornosti od tématu.
S dvěma batolatama budeš asi odcházet těžko.
Radila bych koupit manželovi špunty do uší a odpoutat se od něj aspoň citově - nečekat, že bude číst diplomky nebo objímat a hladit, prostě ho brát jako bytného a živitele (netvrdím, že je to lehké).
Dokud mu vyčítáš a vyžaduješ porozumění, tak má pocit, že na něm visíš a má tě jistou - co by se namáhal chovat slušně? Pokud se aspoň v mezích možností zařídíš nezávisle na něm, možná ho něco trkne.
@Verca1989 píše:
Zakladatelko pokud promluvy nepomáhají, opravdu bych se snažila od něj odpoutat, s takovým člověkem nemá smysl ztrácet čas, život se má žít, ne přežívat a pořád jen doufat, že bude lépe…nemáš možnost jít třeba k rodičům, alespoň do doby, než budeš moci jít do práce?
K rodičům bych mohla..ale to bych musela skoro přes celou republiku a to se mi nechce.Tam není skoro vůbec práce a tu budu potřebovat. Tady bydlíme v Praze a je tu větší šance si najít slušně placenou práci. A navíc musím dostudovat, už mi zbývá jen pár měsíců…Do té doby to vydržím
Říkám si někdy-každý člověk má nějaké špatné vlastnosti a teď je lepší je teda tolerovat a zvyknout si, nebo kvůli tomu odcházet? Co tady občas čtu, někteří chlapi se chovají ke svým ženám daleko hůř, podvádí je, mlátí..ale ten můj mě zase trápí takto ![]()
teď je lepší je teda tolerovat a zvyknout si, nebo kvůli tomu odcházet? Co tady občas čtu, někteří chlapi se chovají ke svým ženám daleko hůř, podvádí je, mlátí.
Tolerovala bych jen to, co by mi vadilo trošku, jinak bych odešla. A to, že se ostatní chovají hůř, mě vůbec nezajímá a nemělo by ani tebe. Je to tvůj život, tak proč bys měla tolerovat něco, co nechceš? ![]()
Pán tvorstva se zřejmě cítí ohrožen svou aktivní a schopnou ženouˇa proto tě ponižuje. A že ho serete svým pohybem po bytě? Co na to říct. Zkusit to vydržet do doby, než se budeš moct postavit na vlastní nohy, ale to asi bude trvat dlouho. Zkus se nad to nějak povznést alespoň než dostuduješ. A pak uvidíš.