Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tady ti každej napíše že je nevěrnej, že ho máš nakopat do zadnice a že máš skočit na sociálku pro všechny příplatky a žádat astronomické alimenty.
Zkus si s ním v klidu promluvit a když to nepůjde poslechni místní slepičárnu
Život je krátkej a promarnit ho s blbem, za to to nestojí. ![]()
@ohýnek píše:
Tady ti každej napíše že je nevěrnej, že ho máš nakopat do zadnice a že máš skočit na sociálku pro všechny příplatky a žádat astronomické alimenty.
Zkus si s ním v klidu promluvit a když to nepůjde poslechni místní slepičárnuŽivot je krátkej a promarnit ho s blbem, za to to nestojí.
Nevěrný mi podle mě není..nemá na to čas a myslím, že bych to i nějak vypozorovala. V klidu promluvit si s ním můžu, ale bude to mít účinek jen do té doby, než se zase vztekne.Taky právě nechci promarnit život s takovým člověkem..nevím, asi na mě nečeká žádný lepší, ale nevím, jestli by nebylo lepší být raději sama ![]()
Z.
@ohýnek píše:
Zkus si s ním v klidu promluvit a když to nepůjde poslechni místní slepičárnuŽivot je krátkej a promarnit ho s blbem, za to to nestojí.
Tak já si nemyslím, že někoho má, ale že se neumí chovat. .Náž vztah se vyvíjel už od začátku divně, ale jelikož já jsem spíš citlivější povaha, tak jsem si nikdy nedokázala představit, že bych byla bez něho a našla si třeba někoho jiného..to jsem si říkala, když mi bylo tak přes 20.Teď mám opačný problém:Zrovna teď se cítím připravená na to, že bych ho chtěla opustit a vím, že bych se s tím dokázala i dobře vyrovnat,
A z tohoto usuzuji, že to možná není špatný nápad odejít ![]()
Já taky nepíšu že si to myslím, když do toho nevidím, tak si to ani myslet nemůžu
já jen psala co napíšou všechny.
Zakladatelko proč by lepší nečekal? Čekat někde může, jen si v tuhle chvíli na to moc negativní ![]()
@ohýnek
já jen psala co napíšou všechny.
Nejsem všechny
![]()
zakladatelka: to se neví, jestli někoho potkáš nebo ne, to ukáže čas. Furt lepší sama spokojená než s chlapem vynervovaná
G12, jenže takových je tady dohromady asi pět
slepičárna se nás hned nazačátku lekla a nepíše ![]()
@ohýnek píše:
G12, jenže takových je tady dohromady asi pětslepičárna se nás hned nazačátku lekla a nepíše
Vytáhni radši slona ![]()
@ohýnek píše:
G12 nemůžu už mám tři varování od admina
ty jo to tady existuje? a sakra..
zakladatelka: pokud jsi mu to říkala víckrát a nezměnil se, tak nevím, jaký důvod by byl k tomu s ním být dál
. S tím nájmem by to nějak snad šlo, když bude na děti platit, ne?
No nevím, podle popisu nebudou lidi rovnou psát, že je zakladatelčin manžel nevěrný.
Mám kamarádku, která má doma podobného vola. Dokud měla jen maturitu, tak to celkem šlo. Pak začali oba studovat a jí to šlo „bohužel“ líp. Ona už je ing ( že udělala státnice, obrečel -vzteky). On nedostudoval a je to horší a horší. Dával jí a dává kvůli tomu pěkný kapky, během zkouškového zval kamarády na víkend a ona je měla hostit. Schazuje jí, že je nula. Bere jí auto, aby se nedostala do práce. Atd., atd. Ale on je celkově hodně divný člověk. Hodně žárlí na její úspěch, dobrou práci. ![]()
Neříkám, zakladatelko, že ten tvůj je taky takový extrém. Ale řekla bych, že žárlí a bojí se, že ne bude jediný pan dokonalý a nejchytřejší. ![]()
Samozivitelek uz je a bylo.. A vsechny to preckaly. Myslim, ze jen hledas duvody, proc neodejit… Bud se s nim pobav, at se neco zmeni a nebo odejdi.
Nez zit s blbem, to radsi sama a bez penez…
@Aladina píše:
No nevím, podle popisu nebudou lidi rovnou psát, že je zakladatelčin manžel nevěrný.
Mám kamarádku, která má doma podobného vola. Dokud měla jen maturitu, tak to celkem šlo. Pak začali oba studovat a jí to šlo „bohužel“ líp. Ona už je ing ( že udělala státnice, obrečel -vzteky). On nedostudoval a je to horší a horší. Dával jí a dává kvůli tomu pěkný kapky, během zkouškového zval kamarády na víkend a ona je měla hostit. Schazuje jí, že je nula. Bere jí auto, aby se nedostala do práce. Atd., atd. Ale on je celkově hodně divný člověk. Hodně žárlí na její úspěch, dobrou práci.
Neříkám, zakladatelko, že ten tvůj je taky takový extrém. Ale řekla bych, že žárlí a bojí se, že ne bude jediný pan dokonalý a nejchytřejší.
Tak ten mů už vysokou školu má..Ale přesně-je to pan dokonalý, ve všem je nejchytřejší, všemu nejlépe rozumí(hlavně vždy všemu rozumí lépe než já!!)a všechno všechno ví!
Jeho sebevědomí bych opravdu chtěla mít, to mě zase chybí, asi.
Z.
Dobrý večer všem. Omlouvám se předem za anonymitu, ale nechtěla bych, aby někdo věděl, že jsem to já, budu si stěžovat
Manžel je na mě čím dál hnusnější, sex jsme neměli už měsíc..Náž vztah se vyvíjel už od začátku divně, ale jelikož já jsem spíš citlivější povaha, tak jsem si nikdy nedokázala představit, že bych byla bez něho a našla si třeba někoho jiného..to jsem si říkala, když mi bylo tak přes 20.Teď mám opačný problém:Zrovna teď se cítím připravená na to, že bych ho chtěla opustit a vím, že bych se s tím dokázala i dobře vyrovnat, ale zase je problém v tom, že nemám kam jít..Natož ještě se 2 dětmi
Byty by byly, ale mám jen rodičák 9000,takže s tím bych si byla schopná zaplatit buď jen nájem, nebo naopak jen jídlo a ostatní věci sobě a dětem. Do práce už bych jít mohla, ale kdo by zase hlídal děti?
Navíc jsem ho už hodněkrát žádala, aby si aspoň kousek přečetl, ne to nemá čas. Tohle bych i pochopila, ale vím, že kecá!!!Dívá se na televizi, na ty nejstupidnější komedie, co existujou, je na netu nebo jde cvičit(cvičení mi nevadí, sama jsem cvičila)Strašně rád se chlubí, že má nadprůměrné IQ, ale kdyby mu měřili empatii, tak by měl nulu!! 
Mám problém s manželem. Jsme spolu už 10 let, máme dvě děti, hodně malé, oba jsou ještě batolata
Proč uvažuju o odchodu:Můj manžel se ke mně chová, jak kdybych byla poslední člověk na světě. Uvedu příklady:
Píšu teď diplomku a on mi často říká, že to téma a celá ta věc o které píšu je na hovno, že to nikoho stejně zajímat nebude!
Navíc je mi líto, že si mě vůbec nevšímá jako ženy, žádná pusa, objetí, pohlazení..nic.Sex už jsme neměli asi měsíc a vypadá to, že mu ani nechybí. Navíc na nás(mě i děti)často řve, že už ho sereme, ať jdeme spát a má klid. Já vím, že jsou to celkem drobnosti, ale občas brečím, že nemám ani kam utéct, ani to komu říct..někdy se fakt naštvu a vynadám mu, jak se to k nám chová, ale na něj to vůbec nemá vliv, vůbec si neuvědomí, že na nás byl hnusný a nikdy se ani neomluví.
Kdo bude radit, ať si s ním promluvím, tak mu předem říkám, že to nemá smysl, říkám mu to často. Jo a jinak já nejsem typická žena na MD, mám své aktivity a doma se nebavím jen o dětech a plenkách.
Přála bych si někoho, kdo mě bude mít rád, bude si mě všímat a nebude činnosti, které dělám, pořád snižovat! Díky za přečtení.