Aroma difuzér a vlhkost

1
30.1.24 00:05

Aroma difuzér a vlhkost

Zdravim lidicky, poridila jsem si aroma difuzer 550 ml a ted mam strach ho pouzit, zejmena kvuli elektronice, zasuvkam a nabijeckam, muze se vlhkost z difuzera dostat na to? Pokoj je velky neco pres 20 m². Co myslite, mate nekdo aroma difuzer doma?
Dekuji moc za odpovedi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7148
30.1.24 02:16

@Raduš24 Zdravím,
my jeden koupili o víkendu. Dostála jsem ho k narozeninám :mrgreen:. Četla jste návod?
Musí stát na něčem co nevpije vodu.
Náš má zásobník na 2 litry vody.
Váš je ještě v pohodě.
A musí být dál od nábytku atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21057
30.1.24 03:49
@Raduš24 píše:
Zdravim lidicky, poridila jsem si aroma difuzer 550 ml a ted mam strach ho pouzit, zejmena kvuli elektronice, zasuvkam a nabijeckam, muze se vlhkost z difuzera dostat na to? Pokoj je velky neco pres 20 m². Co myslite, mate nekdo aroma difuzer doma?
Dekuji moc za odpovedi :mavam:

Nepoužívat doma, uděláš si doma deštný prales. Po hodině používání se začínají objevovat první potoky vody na zdech a zemi.

(Ano, tyto dementní otázky by se nemusely dávat, pokud by lidé na ZŠ dávali pozor)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3925
30.1.24 06:22
@Raduš24 píše:
Dekuji moc za odpovedi :mavam:

Naprosto zbytečná věc do tvého života, která není pro zdraví vůbec k ničemu, jsou z toho plísně, vdechovat aroma oleje z Číny je taky super, zrovna tak používání vonných svíček z Ikea. Taději si vyvětrej a běž se projít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3925
30.1.24 06:24
@MegK píše:
@Raduš24 Zdravím,
my jeden koupili o víkendu. Dostála jsem ho k narozeninám :mrgreen:. Četla jste návod?
Musí stát na něčem co nevpije vodu.
Náš má zásobník na 2 litry vody.
Váš je ještě v pohodě.
A musí být dál od nábytku atd.

tak kam tu konev postavíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18055
30.1.24 07:07

My jich máme několik a nevadí vůbec ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
30.1.24 08:13

@Divná Bára Máme ji na skřínce, ale položili sme to na misku pro jistotu… 2 litry jsou 2 litry :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
30.1.24 08:19
@Divná Bára píše:
Naprosto zbytečná věc do tvého života, která není pro zdraví vůbec k ničemu, jsou z toho plísně, vdechovat aroma oleje z Číny je taky super, zrovna tak používání vonných svíček z Ikea. Taději si vyvětrej a běž se projít.

A ty vis, jakou ma doma vlhkost, ze z toho bude mit plisme? Vis jake aromaoleje bude pouzivat? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.24 14:48

Mnohem lepší jsou bud vonné tyčinky nebo vykuřovací směs bez chemie. Mám je od Jungleway, tyčinky vydrží dlouho a vůně jsou omamný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.24 00:42

Jasne, dostane se a muze vsechno vybouchnout, mela bys ho dat do supliku a nikdy nepouzit, kyyz uz jsi to koupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný