Skříň

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15453
27.1.24 10:08

Skříň

Potřebovali bychom skříň. Nejlepší by asi byla vestavěná, ale je to blbý prostor - část je sikmy strop. Ještě jsme přemýšleli nad jinou variantou, kam dát skříň, ale tam to taky neni úplně idealni. Nejlépe by to vypadalo, kdybychom měli pouze komody. Ale máme hodně věcí, tak potřebujeme ulozny prostor. Někam musíme dát oblečení, které je na pověšení - je toho opravdu hodně - bundy, kabáty, oblek - to zabere strašně moc mista a do komody to nedame.

Napadla mě varianta nechat vyrobit skříň, která by nebyla vysoká jako běžná skříň, ale tak, aby se tam daly pověsit všechny ty věci. A pak už komody. Jen se bojím, že nám ten úložný prostor nebude stačit. Máte někdo takovou skříň? Jak ji máte vysokou? A jak to vypadá?

Oslovila jsem už pár truhlářu, ale dva nemají čas vůbec a ten třetí říkal, že minimálně půl roku, spíš na podzim.

Prošli jsme prodejny nabytku. Vybrali jsme si jednu skříň, která se nám líbí - taky se na ni čeká, ale to není zase tak hrozná doba. Jen je strašně draha a není úplně ideální do toho našeho prostoru.

Jak jste řešili vy vaše skříně? Kde jste kupovali? Nebo jste nechali vyrobit na míru? Budu ráda za nějaké tipy, fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10461
27.1.24 10:21

@Sára 1 Máme vestavěné na míru. Ano, je to dražší, ano, je možné, že si počkáš, ale za mě se to vyplatí. Máme na míru většinu nábytku (máme také atypické prostory ve starém bytě, někde nejsou pravé úhly, na stropě fabionky apod), ale nábytek do prostoru pasuje a funkčně slouží mnohem lépe, než univerzální nábytek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
27.1.24 10:27

Dej si vestavěné, radši počkej, ale budeš to mít napořád a bezúdržbové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
27.1.24 10:28

Taky zalezi, co od toho cekas, jaky mas vkus…
Mne se treba moc libi system IVAR z Ikea, je to masiv, poskladas z toho cokoliv (pod sikmym stropem tu stojnu proste uriznes jak potrebujes), kdyz to natres barevnou lazurou, tak to muzes mit i krasne barevne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
27.1.24 10:58

Pod šikminy si nech udělat vestavný skříně, my to máme už roky a nemůžu si to vynachválit. Klasický nábytek bych tam vůbec nedávala. Koukni na Pinterest, tam najdeš inspirace, jsou tam i pojízdný vytahovací skříně, kde oblečení krásně pověsíš.

• Citovat
  • Upravit
68868
27.1.24 11:20

Pro atypický prostor a specifické požadavky je vestavka na míru ideální, využiješ každý centimetr a zároveň to může vypadat moc pěkně. A ano, na dobrého truhláře si počkáš. Mnohokrát jsem si ověřila, že pokud chci od libovolného řemeslníka něco velkého, tak ti, kteří mají čas hned, ho obvykle mají proto, že je nikdo nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný