Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím Vás mám takovy problem se sousedy a zajimalo by me jestli tu nekdo z vas nema nejakou radu/řešení.
4 mesice nově v bytě.. mame dceru ktere budou 2 roky a syna pul roku. Nad nami bydli par s malym chlapeckem. A od rana do vecera hrozny hluk.. dupani, krik ditete i maminky, posouvani nabytku a vsim moznym atd atd.. je toho vazne hodne.. a je to uz k zblazneni ![]()
za ty 4 mesice jsme tam byli uz tak 10× poprosit je ze mame dve male deti ktere pres den spi a chteli bychom mit aspon chvilku klid ale klid byl vzdy tak pul dne a zacalo to nanovo.
pani nam rekla ze jejich syn je temperamentni a ze se s tim neda nic moc delat
jelikoz se s nimi neda domluvit a nase deti nemohou spat a nemame vubec klid ani na odpocinek tak nevim co delat dal.. dp toho se pridava vikendove kutilstvi a uz je tk vazne na hlavu
. je tu nekdo kdo mel nebo ma stejny problem a vi jak by se dal resit??? Moc dekuji
Přes den neporušují noční klid s tím se moc dělat nedá bohužel
Odstěhujte se. Vážně. Tohle nema moc řešení. Pripadne můžete zkusit odizolovat strop, pokud by vám nevadila vyšší investice, ale stejne to uslyšíte
Az se ti budou honit deti po byte, tak ten dupot ze zhora uz neuslysis
. Asi mas moc hodnou dceru. Proste byty a deti, co chces delat. Taky slysime a nas taky slyseli. Takovy kolobeh. Tolerance a kdyztak nejaky dum na samote u lesa. Zas se mi nechce verit, ze deti neusnou, kvuli dupotu
.
Nám odhlučnění stropu nepomohlo. Vůbec to zvuky netlumí, hluk se stejně nese i přes stěny.
Byt je jejich nebo jsou v nájmu? Pokud v nájmu, obraťte se na majitele bytu. My takhle silným nátlakem na majitele bytu vyštípali jeho nájemníka, co nám celé noci řval nad ložnicí.
@Anonymní píše:
Nám odhlučnění stropu nepomohlo. Vůbec to zvuky netlumí, hluk se stejně nese i přes stěny.
Byt je jejich nebo jsou v nájmu? Pokud v nájmu, obraťte se na majitele bytu. My takhle silným nátlakem na majitele bytu vyštípali jeho nájemníka, co nám celé noci řval nad ložnicí.
Jo no, vystipat lidi z panelaku kvuli diteti. My lidi jsme fakt nechutny… ![]()
@Oriseka nejde o usinani.. spis o probouzeni.. a jak jsem rikala nejde jen o dupot
@olivovyolej hlucneho najemnika co nam rval nad loznici.. nikdo nemluvil o diteti
Odstěhovat. Tvoje děti budou za chvíli taky běhat po bytě, honit se a dupat
taky mám takové děti a neudělám nic, leda bych byla porad někde venku nebo sem děti někam prilepila. Aspoň ze mame pod nama sousedku v pohodě a ne někoho jako jsi ty, kdo by na nás chodil porad klepat. Taky bych neměla řešení
přes den nic neporušují.
@Pudloslava ano vadi.. samozrejme to vadi i nam.. deti to samozrejme nevnimaji kdyz jsou vzhuru ale co se spanku tyce narusuji jim dobu spanku na kterou jsou zvykli a podle toho to pak vypada
@Kriss Tina vy jste nepochopila ze neutocim na nikoho
chtela jsem pouze radu jak se to da resit
myslim ze kdyz dokazu sve 2lete dceri vysvetlit ze pod nami bydli deti dokaze to vysvetlit nejakym zpzsobem kazdy ![]()