Otrava savem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.1.24 20:36

Otrava savem

Dobrý večer maminky prosím setkali jste se už někdy stim že by jste se nadýchali savem nebo „přiotravili“? :zed: Můj manžel dneska umyval koupelnu a záchod protože mi chtěl pomoct, když má ten jeden den volno v práci :D ale samozřejmě si to nenaredil tak jak měl a vystříkal skoro celé savo :roll: teď si stěžuje že ho bolí hlava a je mu na zvracení :,( co stim? :think: Hrozný smrad v koupelně i na záchodě, nemáme tam okna.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10629
28.1.24 20:38

Ať si dá půl litra slivovice. Ředit ji nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16163
28.1.24 20:42
@Anonymní píše:
Dobrý večer maminky prosím setkali jste se už někdy stim že by jste se nadýchali savem nebo „přiotravili“? :zed: Můj manžel dneska umyval koupelnu a záchod protože mi chtěl pomoct, když má ten jeden den volno v práci :D ale samozřejmě si to nenaredil tak jak měl a vystříkal skoro celé savo :roll: teď si stěžuje že ho bolí hlava a je mu na zvracení :,( co stim? :think: Hrozný smrad v koupelně i na záchodě, nemáme tam okna.

Otevřít dveře a větrat, nic jiného s tím neuděláte a jinak kde to jde, otevřít okna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
28.1.24 20:44

Čerstvý vzduch, hodně tekutin. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Birds
28.1.24 21:46

První příspěvek - skutečně de"bil…

Pokud tvůj manžel nezvrací nebo neomdlévá, tak je to dobrý. Ať si dá pár koleček venku kolem baráku (samozřejmě jenom chůzi) a hodně pije.

Ty mezitím byt pořádně vyvětrej. To znamená - teple se oblékni a VŠUDE otevři okna a dveře. Musí se udělat průvan. Samozřejmě bacha, ať ti to netříská s prosklenými dveřmi apod.

Jestli začne manžel zvracet nebo dokonce omdlévat, volej 155 a oni ti řeknou, co s tím. Buď ti poradí, jak mu pomoci, nebo přijedou :palec:

Jinak mě z toho taky bolí hlava, taky jsem se toho nadýchala a nebylo mi úplně fajn. Měla jsem pocit, že jsem se celý den ráchala v bazénu, prostě hnus. Ale samo to pak vyprchalo, hodně jsem větrala.

• Citovat
  • Upravit
3506
1.2.24 23:57

Kriste pane, to je tak když chlapovi dáte savo do ruky. Přítel když dělá očistu treba koupelny tam toho dá akorát, kolik se dává, a vetra. Já když tam přijdu třeba po hodině jen na malou, taky mě bolí hlava a rozhodně bych tam nevydržel déle než pár minut. Až je tam třeba půl dne otevřené okno pak už jsem ok.

Ale nesnáším ten zápach sava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný