Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Dobrý večer maminky prosím setkali jste se už někdy stim že by jste se nadýchali savem nebo „přiotravili“?Můj manžel dneska umyval koupelnu a záchod protože mi chtěl pomoct, když má ten jeden den volno v práci
ale samozřejmě si to nenaredil tak jak měl a vystříkal skoro celé savo
teď si stěžuje že ho bolí hlava a je mu na zvracení
co stim?
Hrozný smrad v koupelně i na záchodě, nemáme tam okna.
Otevřít dveře a větrat, nic jiného s tím neuděláte a jinak kde to jde, otevřít okna
První příspěvek - skutečně de"bil…
Pokud tvůj manžel nezvrací nebo neomdlévá, tak je to dobrý. Ať si dá pár koleček venku kolem baráku (samozřejmě jenom chůzi) a hodně pije.
Ty mezitím byt pořádně vyvětrej. To znamená - teple se oblékni a VŠUDE otevři okna a dveře. Musí se udělat průvan. Samozřejmě bacha, ať ti to netříská s prosklenými dveřmi apod.
Jestli začne manžel zvracet nebo dokonce omdlévat, volej 155 a oni ti řeknou, co s tím. Buď ti poradí, jak mu pomoci, nebo přijedou ![]()
Jinak mě z toho taky bolí hlava, taky jsem se toho nadýchala a nebylo mi úplně fajn. Měla jsem pocit, že jsem se celý den ráchala v bazénu, prostě hnus. Ale samo to pak vyprchalo, hodně jsem větrala.
Kriste pane, to je tak když chlapovi dáte savo do ruky. Přítel když dělá očistu treba koupelny tam toho dá akorát, kolik se dává, a vetra. Já když tam přijdu třeba po hodině jen na malou, taky mě bolí hlava a rozhodně bych tam nevydržel déle než pár minut. Až je tam třeba půl dne otevřené okno pak už jsem ok.
Ale nesnáším ten zápach sava.
Dobrý večer maminky prosím setkali jste se už někdy stim že by jste se nadýchali savem nebo „přiotravili“?
Můj manžel dneska umyval koupelnu a záchod protože mi chtěl pomoct, když má ten jeden den volno v práci
ale samozřejmě si to nenaredil tak jak měl a vystříkal skoro celé savo
teď si stěžuje že ho bolí hlava a je mu na zvracení
co stim?
Hrozný smrad v koupelně i na záchodě, nemáme tam okna.