ART Motol Praha

47
14.6.10 18:46

ART Motol Praha

Ahoj,chtěla jsem se zeptat zda někdo nemáte zkušenost s ARTEM v Motole.CHodili jsme do soukromého centra a nejsme spokojeni.2IVF bychokm chtěli zkusit jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5274
14.6.10 19:10

Do Motola jsme chodily.a můžu doporučit poslali nás hned na všechny vyšetření a zadarmo.po 2.IUI jsem otěhotněla a ted jsem v36tt.mohu doporučit všechny doktory kromě Mudr Hynka.prý je kapacita ale občas má blbé nálady.já jsem k němu chodila.jedinou nevýhodu vidím v tom,že když chodíte na UTR je tam pokaždé jiný doktor a pokud na začátku podepíšete,že vám nevadí medici tak se chodí na zákroky koukat.pokud budeš potřebovat něco podroběji klidně napiš SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
16.6.10 11:11

Díky Motolu máme holčičku, teď tam budu chodit kvůli druhému, snad se zadaří. :think: Doktoři jsou výborní, nevadí mi, že se na UTZ mění. Všechna ostatní vyšetření probíhají u mé lékařky. Na rozdíl od Gestu jsem prošla hned všechna možná vyšetření, která konečně odhalila, proč se nedařilo.
No a mediky mít v ordinaci nemusíš, stačí to uvést na dotazník, který budeš při přijetí vyplňovat. Nějak mi to nevadí a někde se svou práci naučit musí. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
16.6.10 11:25

Díky holky za dobré reference :-) Právě o to mi jde aby nás taky vyšetřili.Tet chodím do Č. Budějovic do Artu.Nejsme tam moc spokojeni hlavně proto že nechcou dělat žádná vyš.Ty co nám udělali jsem si musela vydupat sama a ještě říkali že je to zbytečný.Např. štítnou žlázu- to bylo keců :-) a přitom mámnízké hodnoty.Sice to bude do Prahy zruky ale co.Další pokus už v Artu nechci :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
18.6.10 15:42

Roxy ty jsi byla v motole na IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
21.6.10 09:38

Ne, naštěstí se nám „na poslední chvíli“ podařilo otěhotnět „normálně“. Tzn. v mém případě jsem měla namíchaný koktejl z Prednisonu, Utrogestanu, Thyreothomu a něco proti srážlivosti krve (už si nepamatuji název léku). Většinu jsem vysazovala v 15. týdnu.
A malá je v zdravá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
28.6.11 22:05

Ahoj :mavam: chodí ted někdo do Motola a podělil by se o své skušenosti ? Přestoupila jsem tam z Gestu a nevím zda jsem udělala dobře , všude se něco najde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
29.6.11 09:46

po roce docházení do Motola rozhodně nedoporučuji!!! velmi laxní přístup a žádné individuální řešení… všichni stejné léky, všichni stejný postup a žádné podrobnější vyšetření a hledání příčiny. Z mé strany rozhodně NE. Ale mohu vřele doporučit UNICA v Brně. Naprosto profesionální přístup a hlavně viditelný výsledek. Cenově srovnatelné s Prahou, dokonce lze domluvit ultrazvuky v Praze a není potřeba na všechny procedury dojíždět přímo do Brna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.