Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj,chtěla jsem se zeptat zda někdo nemáte zkušenost s ARTEM v Motole.CHodili jsme do soukromého centra a nejsme spokojeni.2IVF bychokm chtěli zkusit jinde.
Do Motola jsme chodily.a můžu doporučit poslali nás hned na všechny vyšetření a zadarmo.po 2.IUI jsem otěhotněla a ted jsem v36tt.mohu doporučit všechny doktory kromě Mudr Hynka.prý je kapacita ale občas má blbé nálady.já jsem k němu chodila.jedinou nevýhodu vidím v tom,že když chodíte na UTR je tam pokaždé jiný doktor a pokud na začátku podepíšete,že vám nevadí medici tak se chodí na zákroky koukat.pokud budeš potřebovat něco podroběji klidně napiš SZ.
Díky Motolu máme holčičku, teď tam budu chodit kvůli druhému, snad se zadaří.
Doktoři jsou výborní, nevadí mi, že se na UTZ mění. Všechna ostatní vyšetření probíhají u mé lékařky. Na rozdíl od Gestu jsem prošla hned všechna možná vyšetření, která konečně odhalila, proč se nedařilo.
No a mediky mít v ordinaci nemusíš, stačí to uvést na dotazník, který budeš při přijetí vyplňovat. Nějak mi to nevadí a někde se svou práci naučit musí. ![]()
Díky holky za dobré reference
Právě o to mi jde aby nás taky vyšetřili.Tet chodím do Č. Budějovic do Artu.Nejsme tam moc spokojeni hlavně proto že nechcou dělat žádná vyš.Ty co nám udělali jsem si musela vydupat sama a ještě říkali že je to zbytečný.Např. štítnou žlázu- to bylo keců
a přitom mámnízké hodnoty.Sice to bude do Prahy zruky ale co.Další pokus už v Artu nechci ![]()
Ne, naštěstí se nám „na poslední chvíli“ podařilo otěhotnět „normálně“. Tzn. v mém případě jsem měla namíchaný koktejl z Prednisonu, Utrogestanu, Thyreothomu a něco proti srážlivosti krve (už si nepamatuji název léku). Většinu jsem vysazovala v 15. týdnu.
A malá je v zdravá.
Ahoj
chodí ted někdo do Motola a podělil by se o své skušenosti ? Přestoupila jsem tam z Gestu a nevím zda jsem udělala dobře , všude se něco najde ![]()
po roce docházení do Motola rozhodně nedoporučuji!!! velmi laxní přístup a žádné individuální řešení… všichni stejné léky, všichni stejný postup a žádné podrobnější vyšetření a hledání příčiny. Z mé strany rozhodně NE. Ale mohu vřele doporučit UNICA v Brně. Naprosto profesionální přístup a hlavně viditelný výsledek. Cenově srovnatelné s Prahou, dokonce lze domluvit ultrazvuky v Praze a není potřeba na všechny procedury dojíždět přímo do Brna.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.