Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Anonymní-nevím co máš v ruce,ale pokavaď odlomíš to vrchní víčko a je tam guma.tak si natáhni ten roztok na ředění a postupně tím nařeď všechny 4 lahvičky.Vstříkni do 1 natáhni zpět ap ak pokračuj až to naředíš všechno.takhle bych to ředila já v práci(jsem zdr. sestra)Můžeš na to použít tu jednu jehlu ![]()
Příspěvek upraven 09.06.10 v 14:26
nemam tedy zkusenost primo s timto lekem, ale pocitam ze je to klasika…nevim jak je ten vrsek sterilni (jak vypada to vicko)…pokud to pod nim zustane sterilni i po odtrzeni, tak neni potreba, jinak se dezinfikuje (zhruba asi stejne jako misto vpichu na tvem tele)…a ano pak se propichne normalne jehlou, tak jak pises
zlomit se muze, ale kdyz budes sikovna nemela by, preci jen je to ocel nebo neco na ten zpusob a je docela hodne ostra
tak at se dilo podari ![]()
4 ampule najednou? potom jak pise verenika,
nebo postupne kazdy den jednu? - pak vzdycky znova zopakujes totez ![]()
ahoj když jsem měla menopur, tak jsem ředila 1 roztok a 3 prášky, záleží kolik máš píchat jednotek. Normálka jsem natáhla ten roztok, píchla do prvního prášku, pak nabrala a zas celý do dalšího prášku. já měla z CARu silnější injekce pro to vpíchnutí do lahvičky a když jsem měla připraveno, tak jsem jen vyměnila za slabší jehlu a píchla sebe. jinak by to mělo jít i těma slabšíma. koukni, zda nemáš dva druhy jehel, pokud anom tak tou silnější nabrat a ta slabší je pak na píchnutí do tebe, jinak dělaj vše tou jednou a bude to určitě v poho
držím palce
Díky moc, já jsem ještě neviděla, jak to gumové víčko pod tím plastovým víčkem vypadá, teprv stimulovat začnu. Zatím se jen psychicky chystám a čekám na MS
Tak jsem si to nějak neuměla představit. Jehly mám dvě, jedna větší na ředění a jedna slabší na vpich.
To že postupně naředím všechny 4 lahvičky mi bylo jasné, mám první tři dny 4 a pak další tři dny 3 lahvičky, a dál se uvidí dle UTZ.
Neboj bude to v poho
Nejhorší je začátek, ale pak si člověk zvykne
Neboj do toho uzávěru to jde vpíchnout lehce ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Asi budu vypadat jako pitomec, ale zapomněla jsem se zeptat v CARu.
Mám ředit 4 ampule Menopuru…
Začínám stimulovat Menopurem a myslela jsem si, že je mi všechno jasný. Ale teď si čtu svoje poznámky a mám po odtržení víčka z té lahvičky propíchnout gumové víčko. Ale nezeptala jsem se, čím to mám propíchnout. To jako přímo tou jehlou, kterou tam pak přes to gumové víčko vstříknu ředící roztok? Jestli jo, tak nemůže se ta jehla zlomit?