Artróza - léčba plazmou

Anonymní
3.9.20 19:11

artroza - léčba plazmou

Ahoj všem, mám v kolenou artrozu prvního stupně. Na jaře mě kolena docela bolela, můj ortoped nabízí léčbu plazmou, tak jsem do toho šla. Před měsícem jsem měla třetí injekci. Vůbec nedošlo k žádnému zlepšení, poslední týden mám velké bolesti, sotva chodím, v noci mám problém si najít pozici, kde to tolik nebolí. Jedno koleno je horší, někdy to úplně uvnitř pálí. Máte někdo zkušenost s plazmou? POmohlo to? Je normální při jedničce artroze mít takové problémy, že nepomůže ani Brufen?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.9.20 19:17

Ahoj, já mám artrozu v ruce a koleni 3 stupně. Plazma nezabrala, vlastně neni nic, co by pomohlo. Takže já čekám na výměnu…už rok..kup si Alavis, ten trošku pomáhá..jinak jsem nepřišla na nic, co by pomohlo.pri velkých bolestech jsem vždy na kapackach…při prvním stupni to bylo ještě kafíčko..

• Citovat
  • Upravit
11
2.6.25 16:29

Obnovuji diskuzi

Ahoj. Máte prosím někdo teď, skoro po 5 letech, zkušenosti s aplikací vlastní plazmy do kolene? At uz vlastni, ci zprostředkovaně.
Jsem po artroskopii a pro regeneraci mi doktor doporučil 4 injekce, nejsem si 100% jistá zda bude nějaký pozitivní efekt. Ať pročítám jak pročítám, tak to svědčí spíš proti… Dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3847
2.6.25 17:17

Prý pomáhá ketamin. Má však vedlejší účinek, je ti pak už ukradený úplně všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66574
2.6.25 18:21
@Sabu803 píše: Více

Mela jsem po aplikaci tak strasne bolesti, ze jsem nemohla chodit. Ani s odstupem to nepomohlo. Ale potkala jsem u lékaře pani, která byla úplně nadsena, ze ji to fakt hodne pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24167
2.6.25 20:05
@Sabu803 píše: Více

Vlastní zkušenost nemám, jen pár lidí z okolí… Někomu to na nějakou dobu pomohlo, ale mohl to být placebo efekt. Jeden známý na to jezdil opakovaně k soukromníkovi, užnevímkolik tisíc za jednu aplikaci, ale po mnoha aplikacích žádný efekt, doktor ho tlačil, aby to znova a znova opakoval, ale mám podezření, že jen kvůli prachům, asi je to dost dobrý byznys a na pohled uvěřitelnější, než zaječí pacičky a trhání hřbitovního býlí o půlnoci za úplňku… :think: :think: :think: :nevim: :nevim: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí