Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
U táty nejsou obchody? Co tak vím, tak skoro v každém městě jsou vietnamské večerky, kde budou mít otevřeno.
Zajet do nejbližšího obchodu? Tampony má i každá vietnamská večerka..
@BeNiPe píše:
Zajít si do krámu koupit?
Já nemůžu nechat z rodinných důvodů syna u táty o samotě.
Nastříhat hadry, slámu apod. Nevzdávej to!!! Budeme na tebe myslet!
@Anonymní píše:
Dyť vem děcko s sebou. Nějak to nechápu ![]()
@Anonymní píše:
tak uz pak jen syn musi pujcit plinu
@Anonymní píše:
Do obchodu nesmí děti?
Došel tampon, došly vložky, co si dáme mezi nožky? My jsme holky z dediny, narvem si tam noviny!
Vem syna sebou, ne? Nebo ty plinku, jestli jeste ma. Pripadne pohledej, jestli nemaji vatu, nebo budes muset obetovat nejaky kus obleceni nebo rucnik. Balicek kapesniku. Cokoliv co saje ![]()
@mackA159 píše:
Došel tampon, došly vložky, co si dáme mezi nožky? My jsme holky z dediny, narvem si tam noviny!
Mno, aby nebyly I ty noviny uzky profil
Jeste to nekdo cte? ![]()
Ahoj omlouvám se za anonym ale je mi to velmi trapné. Já jsem jela se svým synem k tátovi a budeme tu minimálně týden. Problém je ten že jsem to dostala a nepočítala s tím(měla jsem to mít až za 2 týdny) ale já vždy nosím tampón u sebe ale jen jeden. A ten bude do hodiny propitý a více nemám. Přes den bych to zvládla ale noc ta bude horší. Táta přítelkyni neměl a žije se svou sestrou ale ta už je po přechodu. To jen zmiňuji aby jste se neptali na ženu v domácnosti a studenty tou nevycházím a v dětství jsem musela mít tampóny(v tu dobu jsem používala i ložky)u sebe ve skříni. Nikdy na záchodě a když jsem se odstěhovala tak jsem si nějaké tampóny nechala ale přijela jsem(asi rok zpátky)v době menstruace a vzala málo tampónů a tedy dopotřebovala ty co jsem měla v pokoji. Vždy jsem si zapoměla vzít co by kdyby. Poraďte prosím.. jsem v koncích!!!