Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ani ne…
dlouho jsem nepsala diskuzi,… teda krom toho kvásku… 3:45 a ještě nespím no ![]()
Ahoj.. @irca555
Tak mě už taky hrabe, nejsi sama
Mám pocit, že mi přeskočí už.. Včera večer jsem přijela z práce, před sebou 2 dny volna. Říkám si, huraa, vychrapu se, nic nemusím, nikam nevztavam.. Ignor na vše.. A ono ho… Od 4 jsem vzhůru, protože se mi zdálo, že makám. Jenže já od té doby zavřu oči a vidím práci. Chce se mi už brečet. Můj mozek se asi zblaznil
Nedokážu vypnout. Nikdy se mi tohle nestalo.. Tak aspoň tobě přeji at to dneska zvládneš ![]()
Tak jsem na dnešek vůbec nespala… ráno jsem šla do práce a ta mě fyzicky úplně zničila, protože dělám pokojskou… teď ležím v posteli a chystám se na další den, nevím jestli to fyzicy zvládnu, to práce ve fabrice by byla snazší…
Ahoj ženy, jdu pokecat protože stejně nemůžu spát ani usnout…
zítra jdu do nové práce si to zkusit a nemůžu spát, mám něco jako úzkosti, ale na druhou stranu nemám vůbec žádné emoce…
je mi 22 a když tak hodnotím zpětně život, myslím, že jsem si ho dost podělala a mám špatné svědomí a že asi nemám duši… asi jsem se ztratila…
u psychiatra jsem byla, nepomohl mi… za hodně věcí si můžu sama a mám strach z budoucnosti a připadá mi to nekonečné, asi nemám emoce…
tak jen tak…