Jak vyléčit svrab

Anonymní
2.9.20 17:33

Jak vyléčit svrab

Ahoj všem. Je u někdo, kdo měl z vás někdy svrab, čím ho léčil a jak dlouho? Objednala jsem si sírovou mast, ta prý na to funguje. Má někdo zkušenost? Vůbec mě nejde do hlavy, kde jsem to mohla chytit.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65201
2.9.20 17:39

Chytit to můžeš kdekoliv, třeba ze sedačky v autobuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.20 17:40
@Anonymní píše:
Ahoj všem. Je u někdo, kdo měl z vás někdy svrab, čím ho léčil a jak dlouho? Objednala jsem si sírovou mast, ta prý na to funguje. Má někdo zkušenost? Vůbec mě nejde do hlavy, kde jsem to mohla chytit.

Zajít na kožní. Tam ti předepíšou vhodné mazání (zapomněla jsem název). Za tři dny je po svrabu.
Jinak chytit to můžeš kdekoli. Při zkoušení oblečení v obchodě, nebo když si sedneš na čalouněnou lavici, možností je hafo. Rozhodně to neznamená, že jsi šmudla nebo tak něco.

• Citovat
  • Upravit
Kolicek95
2.9.20 17:43

Infektoscab. Sirná mast prý taky funguje, ale musí být v dobré koncentraci. Musíš všechno vyprat ideálně na 90, vyžehlit. Co nejde, tak na x dnů do pytle a izolovat. Dohledej si, na jak dlouho. Desinfikuje veškeré povrchy doma, hlavně ty, na které sedáš a leháš. Pár dní si nesedej na nic polstrovaného, pouze omyvatelnou židli. Ideální léčba je taková, že se umyješ, namažeš infektoscabem a odjedeš na chalupu, kde jsi alespoň týden nebyla a máš tam oblečení,. které jsi týden nenosila. Tam vydrž týden a přijeď zpátky domů. Za ten týden veškeré zákožky doma chcípnou. Zároveň se musí léčit celá domácnost, i když nemají projevy. Sirná mast to samé, ale musíš se s ní mazat tři dny po sobě a vůbec se nemyt, infektoscab stačil tuším 24hodin. Připrav se na to, že rozpadající se zákožky v kůži můžou dělat ekzém (reakce, jak to imunitní systém uklízí) a člověk má ještě tři měsíce pocit, že má stále svrab. Hodně štěstí, doufám, že už mě to po druhé nepotká. Já se nakazila od mamky, která pracovala s důchodci v LDN.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
2.9.20 17:44

Zajdi na kožní a leč to specificky, domácí pokusy jsou jedině prodlužování utrpení, šíření svrabu na další členy domácnosti a zvyšování rizika komplikací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
2.9.20 17:49

Svrab nemám, ale pracovala jsem na kožním. Ano pomáhá síra v masti take je nutné vyprat a nejlépe vyvařit všechny oděvy, ručníky a ložní prádlo a důkladně je přežehlit žehličkou nastavenou na nejvyšší teplotu. Také sedačky, matrace, sedačky v autě důkladně vydezinkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
2.9.20 19:02

Zajdi na kožní a nech si předepsat infectoscab. Namaž se, pak po dané době osprchuj a nejlépe na týden vypadnout z bytu a zamknout. Ty potvory do 72 hodin bez hostitele poumírají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
2.9.20 19:08

Tak hlavně prosím než půjdete na kožní tam předem zavolat a nahlásit že máte svrab. Tyhle překvapení na ambulanci fakt nemají rádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí