Ascorutin a menstruace

Anonymní
30.6.23 21:50

Ascorutin menstruace

Zdravim, chci se poptat za lek ascorutin dokáže zkrátit menstruaci. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14766
30.6.23 21:56

Zkratit nevim. Ale po tretim porodu jsem mivala extremne silnou MS, prvni den okolo 600 ml (neprehanim) a Ascorutin to apson trochu zmirnil. Ale musela jsem ho brat predem, ne az na zacatku MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lupilulu
1.7.23 12:46

Ahoj, měla jsem ho na doporučení od dr.kdy jsem měla MS 10-14dni. A ano zeslabil a zkratil MS.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.2.24 08:51

Ahoj minulý týden jsem měla MS, respektive mi začala v pátek 9.2.( 2 dny zpoždění) a končila klasický 13.2. ( po 5. dnech ).
Brala jsem ascourtin jelikož mi začala téct krev z nosu kvůli spreji tak mi ho dr doporučila. Jenže mi úplně rozházela cyklus. Byla daleko slabší, špinila jsem ještě 2 dny po MS a ještě včera se objevil výtok zbarvený jak po menses.
Stalo se to někomu také? Že ascourtin úplně cyklus změnil..

• Citovat
  • Upravit
53190
19.2.24 08:59
@Anonymní píše:
Ahoj minulý týden jsem měla MS, respektive mi začala v pátek 9.2.( 2 dny zpoždění) a končila klasický 13.2. ( po 5. dnech ).
Brala jsem ascourtin jelikož mi začala téct krev z nosu kvůli spreji tak mi ho dr doporučila. Jenže mi úplně rozházela cyklus. Byla daleko slabší, špinila jsem ještě 2 dny po MS a ještě včera se objevil výtok zbarvený jak po menses.
Stalo se to někomu také? Že ascourtin úplně cyklus změnil..

Ascorutin je vitamín C a rutin, na cyklus může mít vliv jen co do míry krvácení (snižuje kapilární propustnost) - takže slabší MS je vlastně správný účinek. Nemyslím, že zpoždění nebo krvácení mimo cyklus může způsobit ascorutin, spíš máš ten cyklus rozházený z něčeho jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
19.2.24 09:27

Ascorutin ti nerozhazi cyklus, je to vitamin C, ale muze zmírnit krvácení, já ho beru pri hodně hodně silne ms, abych nekrvacela jak blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová