Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zkratit nevim. Ale po tretim porodu jsem mivala extremne silnou MS, prvni den okolo 600 ml (neprehanim) a Ascorutin to apson trochu zmirnil. Ale musela jsem ho brat predem, ne az na zacatku MS.
Ahoj, měla jsem ho na doporučení od dr.kdy jsem měla MS 10-14dni. A ano zeslabil a zkratil MS.
Ahoj minulý týden jsem měla MS, respektive mi začala v pátek 9.2.( 2 dny zpoždění) a končila klasický 13.2. ( po 5. dnech ).
Brala jsem ascourtin jelikož mi začala téct krev z nosu kvůli spreji tak mi ho dr doporučila. Jenže mi úplně rozházela cyklus. Byla daleko slabší, špinila jsem ještě 2 dny po MS a ještě včera se objevil výtok zbarvený jak po menses.
Stalo se to někomu také? Že ascourtin úplně cyklus změnil..
@Anonymní píše:
Ahoj minulý týden jsem měla MS, respektive mi začala v pátek 9.2.( 2 dny zpoždění) a končila klasický 13.2. ( po 5. dnech ).
Brala jsem ascourtin jelikož mi začala téct krev z nosu kvůli spreji tak mi ho dr doporučila. Jenže mi úplně rozházela cyklus. Byla daleko slabší, špinila jsem ještě 2 dny po MS a ještě včera se objevil výtok zbarvený jak po menses.
Stalo se to někomu také? Že ascourtin úplně cyklus změnil..
Ascorutin je vitamín C a rutin, na cyklus může mít vliv jen co do míry krvácení (snižuje kapilární propustnost) - takže slabší MS je vlastně správný účinek. Nemyslím, že zpoždění nebo krvácení mimo cyklus může způsobit ascorutin, spíš máš ten cyklus rozházený z něčeho jiného.
Ascorutin ti nerozhazi cyklus, je to vitamin C, ale muze zmírnit krvácení, já ho beru pri hodně hodně silne ms, abych nekrvacela jak blázen.
Zdravim, chci se poptat za lek ascorutin dokáže zkrátit menstruaci. Děkuji