Ashermannův syndrom a trombofilní mutace

1096
28.3.13 06:27

Ashermannův syndrom a trombofilní mutace

Ahoj holky…v prvních měsících roku 2013 mi zjistili trombofilní mutaci a ashermanna…je mi teprve 28 a už teď mám tohle. co bude dál? mám dvě děti, jedno s vrozenou vadou, druhé zdravé…mezi nimi jsem prodělala UPT ve 24.tt a po druhém revizi dělohy pro ZT…ach jo, co když tohle způsobilo ty nemocné děti? honí se mi hlavou děsné věci, nemůžu spát, nemám radost ze života a navíc se mi nic nedaří… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kim
9941
28.3.13 09:07

Ahojky! Nebuď smutná, vždyť máš dvě děti, které tě potřebují a určitě tě milují. Nemá cenu si nic vyčítat, protože tohle jsou věci, které neovlivníš. Buď ráda, že na to přišly a budeš se vhodně léčit. A je to i důležité pro případ, že by ses snažila o další miminko. Zkus si tady počíst v několika diskuzích se stejným problémem a uvidíš tam i děvčata, která ashermannův syndrom mají a snaží se teprv otěhotnět a není to pro ně zrovna jednoduché. Myslím, že by si tam mohla najít i plno informací, které by ti pomohly se s tím vším nějak srovnat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
28.3.13 18:57

Už jsem s tím trošku smířená, ale bojím se, co mi ještě najdou :-(( připadá mi, že od té doby, co se snažím žít zdravěji, nekouřím, jím zdravě, cvičím, jde právě mé zdraví do kytek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí