Malá cysta, velká bolest?

2184
26.3.13 14:21

Malá cysta, velká bolest?

Má někdo podobnou zkušenost?
Trápila mě ostrá pichlavá bolest nízko na levé straně podbřišku. Dr mi na základě UZ před 14ti dny sdělila, že mám na vaječníku malou „cystičku“ o velikosti 2,5 cm a že se takto malé cysty nijak neléčí a většinou po MS, nebo více cyklů MS samy mizí.
Ovšem problém je v tom, že je ta bolest občas nesnesitelná. Je strašně ostrá, nemůžu se ani narovnat a chodím v předklonu. Někdy mě to chytne i v noci ve spaní, nebo i když jsem v klidu a jen sedím. To mi příjde divné.
Bolestí trpím už od prosince - každý měsíc - většinou po ovulaci, ale pak i první dny menstruace. Takže tu cystu tam mám určitě už tři měsíce. Tento poslední měsíc mám pocit, že je to nejhorší - bolest mě chytá i několikrát denně a už se mi z toho chce i brečet, jak je to hnusný.
Máte někdo podobnou zkušenost s tak malou cystou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.3.13 14:30

A kontroluji ti zda se nezvetsila? jsem na tom stejne uz 3. mesic a protoze mi s ms neodesla, tak mi ji budou zitra vyndavat…

• Citovat
  • Upravit
2184
26.3.13 14:33

Budou ti vyndávat takto malou cystu?
Jestli se za těch 14 dní nezvětšila, to nevím. Cítím ji už od prosince, ale u Dr jsem byla až v březnu a to měla těch 25 mm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.13 14:38

No mne se behem 14 dni zvetsila ze 3 cm na cca 8 cm a ms mi ji sebou nestahla… takze mi ji zitra pod narkozou odsaji…

• Citovat
  • Upravit
2184
26.3.13 14:44

Tak to chápu. Tak budeš mít konečně klid.
Já mám přijít až za 1,5 měsíce, tak se uvidí no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
26.3.13 15:29

Ahoj, nejsem lékař, také jsme měla cystu, neříkal ti lékař, že by se mohla otočit? To se pak musí akutně vyndat…raději bych tam znovu zašla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
26.3.13 15:35

Neřekla mi k tomu nic, ba naopak to vyznělo tak, že ta cysta je úplný prd. O otočení taky nic neřekla. Prostě nic.
Co to vlastně znamená to otočení?
Asi bych tam zašla dřív, než jak mi doporučila, protože mě ty bolesti k tak malé cystě nepřijdou normální. Známá mi řekla, že mě to může tolik bolet proto, že jsem dost hubená, ale nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
26.3.13 15:37

Nějak se snad uskřípne…mě ale ihned lékař řekl, že u té mé to nehrozí, je to už pár let, tak už si to tak nevybavuji, určitě zajdi, že jsi hubená s tím dle mého nesouvisí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí