Mám zánět?

Anonymní
26.3.13 13:56

Mám zánět?

Zdravím :mavam:
Chtěla bych se zeptat.
Před 14 dny jsem byla na inseminaci, ale zatím nevím, jestli jsem nebo nejsem těhotná. Test si mám dělat až za týden.
Jenže, mám tlaky v podbřišku a už třetí den mě to pálí při močení a celkově mám tam,,dole,,divný řezání, pálení. Myslíte, že je to zánět močáku nebo něco vyloženě gynekologickýho? Výtok nemám žádný. Nebo to souvisí s případným těhotenstvím? Při prvním těhu jsem nic podobného nezažila, takže ted nevím :nevim:
Jaký máte na to názor vy? Mám jí zítra k lékaři?
Díky za příspěvky. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mončís
26.3.13 13:57

Zánět… mám ho 2× do roka :zed:

• Citovat
  • Upravit
3684
26.3.13 13:58

Vypadá to na zánět močáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
26.3.13 14:00

Asi zánět. Prolívej se obrovským množstvím hodně teplého čaje, pokud nechceš brát zatím nějaké léky, tak aspoň ten čaj a brusinkový džus :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
26.3.13 14:01

Já v těhu prodělala také zánět močáku, ale pomohl mi čaj a zobala jsem sušené brusinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.13 14:03

@mončís @terezka24 Holky,díky, já si to myslela. Nikdy jsem to neměla, tak jsem si nebyla jistá. Takže zítra razim k doktorce. :zed:

• Citovat
  • Upravit
3684
26.3.13 14:06

@Jančakecalka
Hlavně sebou vem raní moč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101577
26.3.13 14:22

@Jančakecalka Jojo, taky bych to tipla na zánět močáku, já dostala antibiotika a za týden bylo dobře ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
26.3.13 20:22

@Jančakecalka já většinou po antibiotikách měla druhej den hroznou úlevu, ale já měla už krev v moči většinou, a to jsem pospíchala druhej den k doktorovi a hned se mi to takhle rozjelo.. teď už je to lepší, hned jak něco cítím že pálí tak dokážu vypít 4 litry vody(jinak nevypiju ani 1,5) tak ať je co nejdřív dobře :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.3.13 08:30

Všem moc děkuju :mavam: No, je to zánět močáku, tak mám prášky a hodně piju a už je to lepší. Aspon vím pro příště, ikdyž doufám, že žádný příště už nebude ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa