Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Asi zánět. Prolívej se obrovským množstvím hodně teplého čaje, pokud nechceš brát zatím nějaké léky, tak aspoň ten čaj a brusinkový džus ![]()
Já v těhu prodělala také zánět močáku, ale pomohl mi čaj a zobala jsem sušené brusinky.
@mončís @terezka24 Holky,díky, já si to myslela. Nikdy jsem to neměla, tak jsem si nebyla jistá. Takže zítra razim k doktorce. ![]()
@Jančakecalka Jojo, taky bych to tipla na zánět močáku, já dostala antibiotika a za týden bylo dobře ![]()
@Jančakecalka já většinou po antibiotikách měla druhej den hroznou úlevu, ale já měla už krev v moči většinou, a to jsem pospíchala druhej den k doktorovi a hned se mi to takhle rozjelo.. teď už je to lepší, hned jak něco cítím že pálí tak dokážu vypít 4 litry vody(jinak nevypiju ani 1,5) tak ať je co nejdřív dobře ![]()
Všem moc děkuju
No, je to zánět močáku, tak mám prášky a hodně piju a už je to lepší. Aspon vím pro příště, ikdyž doufám, že žádný příště už nebude ![]()
Zdravím

Chtěla bych se zeptat.
Před 14 dny jsem byla na inseminaci, ale zatím nevím, jestli jsem nebo nejsem těhotná. Test si mám dělat až za týden.
Jenže, mám tlaky v podbřišku a už třetí den mě to pálí při močení a celkově mám tam,,dole,,divný řezání, pálení. Myslíte, že je to zánět močáku nebo něco vyloženě gynekologickýho? Výtok nemám žádný. Nebo to souvisí s případným těhotenstvím? Při prvním těhu jsem nic podobného nezažila, takže ted nevím
Jaký máte na to názor vy? Mám jí zítra k lékaři?
Díky za příspěvky.