Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravim vsechny chtela jsem se zeptat co pomaha na silne menstruacni bolesti. Kazdy mesic bolest mam ale tento mesic to je jako jeste nikdy. Velmi silne krece v podbrisku. Vzala jsem si ibalgin ale zadna slava. Poradite mi. ![]()
Zkus podbřišek nahřát
Jinak mně když už, tak právě ten ibalgin, ale já si dávala Rapida ![]()
@kacaaa Nahrat brisko, nebo skrcit nohy jakoby do klubicka, ja pouzivam apo ibubrufen je to o neco silnejsi nez klasicky ruzovy brufen. Tohle vse me pohama, ale je fakt ze jak beru ted HA nejaky 2 roky jinou tak me tolik bricho neboli.
Vitamin C - sumak 1000 mg, ale jenom 1× denne. Bravala jsem ho tak i v puberte pred telocvikem. Vzdycky to pomohlo ![]()
Ja měla vždycky silné bolesti. Co me pomohlo tak jen Nimesil ( ten je ale na předpis) a nebo jsem si vzala 2 Panadoly Novum.
Ibalgin me nepomahal.
Algifen… ale myslím, že je na předpis.
Kočka na podbřišek
- nebo cokoliv jiného teplého ![]()
Ja jsem se kroutila a prevalovala se v klubicku, ale nic, i tak diky. ![]()
Zkus to pořešit celkově, doporučuju alternativní směry medicíny, já konkrétně mám dobrou zkušenost s čínskou. a nebo zkus porodit, to pomohlo mně ![]()
Taky jsem chtela poradit porod
ale to jen ze srandy
pry to pomaha ja uz mam dva za sebou aporad me boli bricho s prominutím jako kráva treba ted zrovna
a jelikoz kojim neberu nic a radsi to vydrzim. jinak normalne je vázne vybornejten algyfen a nebo Nimesil
a jeste horka sprcha mi pomahala
tak to nějak vydrž snad ti neco pomuže ![]()