Asi chlapeček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
24.2.25 20:27
@Anonymní píše: Více

Nemocných dětí je mi líto, ale jestli nemůže otěhotnět ženská, kterou neznám, je mi srdečně jedno. Kvůli tomu se moje přání a touhy nezmění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.25 21:01

Straně dlouho jsem si říkala, že první dítě bude kluk. Přesvědčila jsem sama sebe, že to tak bude. Pak to přišlo a mě bylo úplně jedno co se narodí. Jsem přesvědčena, že za to může moje práce s lidmi co mají hendikep( je tam spousta lidí, kteří se narodili úplně zdraví a pak…) a taky fakt, že má kamarádka nestandardní dítě s nevyléčitelnou nemoci a nejistou prognózou. Těhotenství je od počátku do konce nejistý obchod. No a pak tu dojde, že zdraví každého jednoho jedince je strašně křehký.
Kolikrát mi přijde, že si nevazime zdravých dětí. :,( :,(. Přijde nám to jasný. Jenže ono není, stačí pár okamžiků a všechno je jinak.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.25 21:07

Mám dvě holky a dva kluky. A klidně bych to vyměnila za čtyři kluky. :mrgreen:
Kluci jsou podle mě mnohem lepší a jednodušší na výchovu i v pubertě. Akorát jsou živější a zlobivější jako malí, ale od puberty jsou super.

• Citovat
  • Upravit
Bohyně Héra
24.2.25 21:09

Kolik ti je?

• Citovat
  • Upravit
Bohyně Héra
24.2.25 21:11

Mymidoma dvě pohlaví už jako bezdětní :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.25 21:12

Nevím, co blbneš, vždyť dítě si vybere samo jaké pohlaví bude. Aby sis jednou nestěžovala, že se tvůj syn identifikuje jako dcera :roll: takže třeba i na šatičky dojde

• Citovat
  • Upravit
2963
24.2.25 21:33

No ja si druhe prala chlapecka k holcicce a vyslo to. Kamoska kluka nechtela a chtela k prvni dceri dalsi holku a ma ji. Znama si prala holcicku a ma 5 kluku z toho 1× dvojcata. Ono prat si muzeme urcite pohlavi, ale ne vzdy to vyjde. Chapu, ze te to mrzi, ze bude druhy kluk, ale musis to prijmout. Ja si rikala, ze kdybych mela dve holky, tak by mi ten kluk chybel, ale dalsi dite bych uz nechtela. A holka je spis jak kluk. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.25 21:38

Dekuji, maminky a holky, za slova pochopeni.

Ano, prala bych si parecek. Kvuli dobrodruznemu muzi jsem za chlapecka rada, ale trosicku jsem doufala v druhou holcicku.

Vic deti uz neplanujeme, ja chtela puvodne jenom jedno, takze vim.

Budu skratka maminka od kluku 💙

• Citovat
  • Upravit
5893
24.2.25 22:05

Možná je lepší nevědět do porodu, co to bude a potom prostě vidět to zdravé dokonalé děťátko. Myslím, že by se zklamání ty první měsíce roky nekonalo, leda později, až by si člověk řekl, že to druhé už nezažije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16276
24.2.25 22:17
@Sandra277 píše: Více

Asi tak. My překvapení čekali. Tak nějak jsme oba jakoby „chtěli“ holčičku. Jak se říká, kdyby si mohl člověk vybrat. Máme kluka a ani jednou nebylo nic ve stylu Proč nejsi holka, Ale my chtěli holku… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
26.2.25 23:29

Úplně chápu tvoje pocity, je to normální, že do člověk víc přeje její pohlaví.
U prvního byly nenápadné tlaky z rodiny, aby to byla holčička, u druhého jsem zase moc toužila po klukovi. Naštěstí se nám to podařilo. Jasně, že nejdůležitější je zdraví a že budete mít rádi všechny svoje děti. Ale zároveň je touha po jenom pohlaví úplně normální. Tak přeji snadné sžívání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.25 07:34
@klkakla píše: Více

Tlaky z rodiny? 8o

• Citovat
  • Upravit
832
27.2.25 11:21

Tchýně si hrozně přála holčičky, protože ona vždycky holčičku chtěla a měla „jenom“ kluky. No a švagrová měla holčičku rok předtím, tak jsem se trochu bála, aby pak přistupovala k oboum stejně.
Neberte mě špatně, tchýně je bezva a dobře si rozumíme (i když názory na výchovu se samozřejmě liší), ale prostě bylo cítit i říkala, že by chtěla vnučku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
28.2.25 11:35

Co se týče pohlaví dětí, jsem na tom stejně, tak se podělím o svůj pohled. Synovi jsou tri roky a čekáme druhého chlapečka. A vis, co si myslim? Ze pro sebe bych si sice indická rada zkusila holčičku, ale pro syna jsem si přála bráchu a podle mě je to to nejlepší, co se mohlo stát. Jedna věc je dětský věk a to, že si jako máma užiješ obě pohlaví, ale ze svého okoli mam dojem, ze v dospělosti jsou si sourozenci mnohem bližší, když jsou stejného pohlaví. Nemusí to tak být vždy, samozřejmě, ale když vidím, jaký vztah mají můj manžel se svým bráchou, tak přesně tohle bych si pro syna přála a jsem si skoro jista, že pokud by byli kluk a holka, že by ten vztah nikdy takový nebyl. Takže z mého pohledu jsou v tomhle dva kluci super, mysli na to, že dospělí budou mnohem déle než děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.25 09:51

@nikca92 ahoj, sno, presne takhle se k tomu stavim, ze ti kluci si krasne vyhrajou, i manzel s jeho dobrodruznou povahou je v lesech a na vode poradne vyblazni, ze to bude vzdy takova panska jizda a ja princezna nekde u brehu :D

Samozrejme, bych chctela oboji, ale clovek nemuze mit vse.

Ja mam segru, blizke si az tak nejdme a muz s brachou taky ne :D
Ale mam hodne sestrenic a ty maji deti, hlavne holky, takze ono to bude vsechno stejne hezke :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky