Asi chlapeček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.2.25 14:43

Asi chlapecek

Ahoj, jsem 31tt a cekame asi druheho chlapecka. Dnes mi to dr rikala.

Neni si uplne jista, nevidi tam dobre.

Ja vim, ze jedine na cem zalezi je zdravi, ale obcas jsem se pristihla, ze touzim i po holcicce…

Maminky, reknete mi, ze mam zapomenout na ruzove saticky a Disney princezny.

Ja jsem totiz myslela, ze holka bude uz prvi a je mi ze sebe smutno

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
24.2.25 14:54

Také čekám druhého chlapečka a nemohla bych být šťastnější. Celou dobu jsem si myslela že to je holčička, ale když nám řekli že je to kluk, tak to bylo strašně krásné překvapení. Nikdy nepochopím, že si někdo neváží toho co dostal. Mám kolem sebe lidi, co preferují jedno pohlaví a nedej bože aby to bylo to druhé, protože to jedno pohlaví je přece lepší. NIKDY NEPOCHOPÍM. Také mám kolem sebe lidi co se roky snaží o dítě a strašně se trapí, jde vidět jak jim to trapení ničí život. Mit ditě je zázrak a dar a je úplně jedno jestli to bude holčička nebo chlapeček. Já jsem strašně ráda, že budu mít dva chlapečky.
Přece už jednoho chlapečka doma máš, toho druhého budeš milovat úplně stejně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.25 15:02
@Anonymní píše: Více

Já jsem vždy chtěla chlapečky dokonce 3 :mrgreen:
Naštěstí už jsem na 3 dítě moc stará :lol:

• Citovat
  • Upravit
37119
24.2.25 15:22

Ja taky toužila po holčičce, povedla se nám do třetice a na růžové šatičky a princezny muzu zapomenout stejně, protoze je dcera vic kluk, než oba synové dohromady :mrgreen: radši nez za panenkama se honí za míčem :mrgreen: takze to si stejně nenaplanujes pohlaví, nepohlaví :D

Příspěvek upraven 24.02.25 v 15:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
24.2.25 15:28

Vždyť ty sama jsi šťastná, že budeš mít kluka ne holku, tak proč tu zakladatelku kritizuješ.? Ty sama preferuješ jedno pohlaví a ještě tu házíš velkými písmeny. Dost pokrytecký….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
24.2.25 15:29

Tvoje pocity jsou asi pochopitelné, ale nakonec se s tím smíříš, protože ti nic jiného nezbyde. Občas ti hlavou proletí, jaké by to bylo, kdyby to byla holka, ale v dnešním světě se jí klidně můžeš ještě dočkat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.25 15:38

@Janli já bych byla stejně šťastná i kdybych měla holčičku. Psala jsem, že jsem si velkou část těhotenství myslela, že je to holčička, měla jsem takové tušení a byla jsem šťastná, už jsme miminku říkali holčičím jménem.
Napsala jsem to takto protože mám kolem sebe lidi, co mi byli schopni říct, že byli strašně nervózní a bolel je žaludek než jsem oznámila pohlaví, protože chtěli jen to jedno pohlaví a byli z toho strašně nervózní aby to nebylo to druhé. Mě to prostě nepřijde normální a nikdy jsem nepochopila, že někdo vůbec přemýšlí nad tím, že by chtěl holku nebo kluka. Já jsem vždy chtěla dítě a brala jsem to jako dar bez ohledu na to, co to bude za pohlaví. Prošla jsem i ztrátou miminka a o to víc tohle nechápu.

• Citovat
  • Upravit
34473
24.2.25 16:06

Mě na tom zas nic tak nepochopitelného nepřijde. Obzvlášť pokud už jedno pohlaví doma mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
24.2.25 16:10

Ale za kluka jsi šťastnější, pohlaví preferuješ, tak nekritizuj ostatní. Já si vždycky přála holčičky a vůbec se za to nestydím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.25 17:17

Ahoj zakladatelko, úplně te chapu, je celkem normální, že kdyz ma nekdo doma jedno pohlaví, tak si preje to druhe… pokud to tak nekteri nemaji a preji si snad dokonce nekolik chlapecku nebo holcicek, tak to jsou fakt výjimky. Většinou by kazdy chtel „páreček“, chlapečka a holčičku, ale málokomu se to podaří…
Treba ja mam dva kluky a chteli jsme s manželem zkusit, jestli se jako treti dítě podaří holčička. To je snad jasné, ze jsem si vyloženě nepřála třetího kluka, když uz dva mam ne :lol: Jenomže vždycky je to sazka do loterie a nikdy nevíme, co se nakonec podaří… osud tomu chtěl a čekáme třetího kluka!
No co se da delat! Čtvrté dítě uz neplánujeme, vždycky jsem chtěla max 3 děti a tak zřejmě zůstane pouze u kluku. Nikdy se nedozvím, jak by vypadal můj žensky potomek :(

• Citovat
  • Upravit
16163
24.2.25 17:20

Moje mamka si přála dva syny, ale má dvě dcery :mrgreen: Ale sama říkala, že je vlastně ráda, když viděla kolem ty kluky vyrůstat, přišly jsme ji aspoň proti nim rozumně a hodné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.25 17:38

Ale prosim tě slunečnice, s prominutím, at uz jdou nekteri do háje zeleného s tim věčným morálním nátlakem, ze nejdůležitější je pouze zdraví. Jako super, ale proc by melo být přání vytouženého pohlaví o tolik horší, než přání zdraví? Jako jasně, že si přeji, aby to dítě bylo zdravé, ale taky si třeba přeji holku nebo kluka.
Jako to, ze ty něco nikdy nepochopíš je tvůj problém, jsou jini lide, kteří to chápou úplně v pohodě a ja zakladatelku třeba naprosto chápu. Zamysli se, pokud uz ma někdo třeba 2 nebo 3 kluky, tak je přece zcela jasne, ze si preje holčičku! Nebo pokud ma nějaká zena 4 nebo 5 kluku, tak je nad slunce jasné, ze si přeje aspoň 1 holčičku!
A samozřejmě obráceně, kdo by mel 2,3,4,5 holek, tak by si pral jako další dítě chlapečka!!!
Co na tom nechápeš, co je na tom nepochopitelneho?
S tim přáním akorát zdraví: „hlavně, že to bude zdravé“, mi to prijde stejně trapne, jak v americkém filmu Slečna drsňák, kde měli modelky povinnost přát si „světový mír“, jinak se na ne všichni dívali blbe a všichni je odsoudili :roll: Takže klid jo, není naše povinnost přát si jen zdraví. Víme, že dite je dar a zázrak, ale mame pravo si přát, co chceme…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.25 19:44

Tak zakladatelka psala, že jí je ze sebe smutno. Taky by mi bylo, kdybych čekala zdravé miminko ale byla bych zklamaná, že to není pohlaví, jaké jsem chtěla. Já myslím, že je důležité se dívat i kolem sebe co se děje. Pokud by každému nešlo jen o sebe, tak vidí jaké problémy mají ostatní. Nemožnost otěhotnět, nemocné děti, které mají třeba rakovinu. To, že se to vám neděje, neznamená, že to není a nemůže se to stát komukoli. Pokud si toto člověk uvědomí, tak najednou neřeší banální „problém“ jako je pohlaví miminka. Je vděčný za to co má a nemusí mu být ze sebe smutno. Chápu, že to někomu může být líto, chápu pocity ostatních. Takže já jsem to nemyslela vůbec zle, také jsem měla v různých životních situacích myšlenky, za které bych si teď dala facku. Ale tím si musí projít každý sám, já jsem se jen snažila poskytnout jiný pohled na věc, že opravdu nikomu nemusí být líto že čeká pohlaví které si zrovna nepřál.

• Citovat
  • Upravit
6626
24.2.25 19:49

Zase jen fráze. O první dítě jsem přišla v 21tt, druhý až po letech po ivf. A stejně jsem si přála holčičku. Proč furt někoho kritizovat za jeho touhy.? Co je komu do toho, že druhý nemůže mít děti nebo je má nemocný? Každý žijem svůj život, sám za sebe. Ale tady se pořád dělají hydry z žen, co touží po určitým pohlaví. TO ABSOLUTNĚ NECHÁPU!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
24.2.25 20:24

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie