Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den, ženy chci se zeptat jestli je normalni bolest v podbrisku na začátku těhotenství? Myslím tím jako kdybych měla dostat menstruaci a trvá to vlastně bez přestání.. v kuse
Dekuji za odpovědi
Měla jsem to tak u obou těhotenství snad celý 1. trimestr. Ale o prosperitě těhotenství to nic nevypovídá.
Ahoj, je to normální, roztahuje se ti děloha. Mám to čerstvě za sebou a taky jsem byla vyjukaná co to. Mě to do pár týdnů přešlo, někdo to má dýl, je to hodně individuální. Zkus se tím nestresovat (i když vím, že je to fakt nepříjemné). ![]()
Jak pisou holky. Bolest, pichani, tahani… to vse k tomu patri. Pokud nekrvacis, je to prosperujici:) a ikdyby bylo spineni, tak porad to muze byt dobry. Pevne nervy
Když břicho pobolívá, je člověk nervózní, když nic necítí, tak je nervózní taky, to si v těhotenství nevybereš ![]()
Do toho mi není vůbec spatne, spis mám porad strasny hlad až se přejídám
@eliska3820 U dcery mi kromě rostoucího břicha nic nebylo. Sem tam nějaká nevolnost, ale nic strašnýho.
U syna jsem na přelomu 1. a 2. trimestru asi měsíc zvracela. Jinak pak až poslíčci ke konci.
@eliska3820 píše: Více
To taky může být normální. Ve skupince si píšeme s holkama s +- stejným TP a ty symptomy máme každá úplně jiné. Pokud si o tom chceš víc popovídat, tak zkus pohledat ve skupinkách tady, najdeš ostatní, co jsou na tom jak ty a můžeš sdílet pocity a strasti. ![]()