Asi intimní problém u 2 letého

4257
2.10.11 21:33

asi intimní problém u 2 letého

ahoj holky,

máme dvouletého syna. Na pytlíka jsem mu zatím co se přetahovaní týče ani nesáhla. Předkožka je úzká, nejde to a nechci mu ublizovat zbytečně. Četla jsem, že do 3let času dost…

Jenomže dneska si manžel při koupání všiml, že ma pod tou kůži jakoby dole pod žaludem dvě kuličky toho mazku. Hnis to nebude, to by to měl červené, bolelo by ho to… Vypadá to jako když ma kuře pod kůží tuk - je to asi hodně blbe přirovnání, ale tohle mi to nejvíce připomíná…

Znáte to některá? Je to normální? Mám to nějak řešit - jít s ním k dr.? Manžel je z toho samo na nervy, protože jak jde o ústrojí, tak jde přece pomalu o život!

Děkuji moc! :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
cher
2.10.11 21:36
KacenkaK píše:
ahoj holky,

máme dvouletého syna. Na pytlíka jsem mu zatím co se přetahovaní týče ani nesáhla. Předkožka je úzká, nejde to a nechci mu ublizovat zbytečně. Četla jsem, že do 3let času dost…

Jenomže dneska si manžel při koupání všiml, že ma pod tou kůži jakoby dole pod žaludem dvě kuličky toho mazku. Hnis to nebude, to by to měl červené, bolelo by ho to… Vypadá to jako když ma kuře pod kůží tuk - je to asi hodně blbe přirovnání, ale tohle mi to nejvíce připomíná…

Znáte to některá? Je to normální? Mám to nějak řešit - jít s ním k dr.? Manžel je z toho samo na nervy, protože jak jde o ústrojí, tak kred přece pomalu o život!

Děkuji moc! :srdce: :hug:

je to normální, ten mázek se tam tvoří, ono to postupně vyleze a omyje se :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Kac
5049
2.10.11 21:53

je to normál. Syn pečlivě čistí, já se nesmím koukat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
3.10.11 02:01

Je to normálka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
3.10.11 07:43

Ahoj, myslím, že bys to měla pohlídat, sice je to mázek, jak říkají holky a je to fyziologické, ale někdy se z toho nahromaděného mázku (a zvláště už v tomto věku, kdy je nádobíčko využíváné normálně „dospěle“, není už žádné miminko) stane zánět a pak to u doktora odstraňují (vymačkávaji???)..nechci být chytrá (ale zas můžu přispět radou, mám dva kluky), ono je „nesahat“ a nesahat - v rámci hygieny to chce alespoň promnout - klidně pod vodou, když ne přetahovat, aby ten mázek měl možnost se uvolnit a vymýt sám…zkrátka jen bych to hlídala a při sebemenším zarudnutí řešila.

Já si pindíků nevšímala do kluků roka, po roce se správně narostlá předkožka i sama od sebe postupně uvolňuje a rozšiřuje…Takže skoro čtyřleťák si ho přetáhne celého a umyje sám, menšímu jen občas při koupání kontroluji samovolné postupné uvolňování (jak pokračuje - jde to o milimetry ani ne, nepatrná pohnutí)..a jednou se to prostě stahne. Jsem ráda, že jsem s tímto (přestože nijak objevým) přístupem prozatím uspěla, protože zrovna v mém okolí maminky chlapečků měly velké problémy a to a´t už si pindíka nevšímaly (a někdy to byly ty záněty)anebo přetahovaly pomalu od porodnice..známá přetáhla v osmi měsících celého přímo předemnou, málem mi oči vypadly.

Určitě děláš všechno dobře a manžel je správně všímavý :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
3.10.11 08:39

Mám sice holčičku a o pindíky se zajímám mimimálně dvacetileté :-) , ale sousedka má 2r syna, taky mu před časem objevila bouličku, ale dle dr to prý mázek nebyl, jen to vypadalo stejně :nevim: Problém byl ale ten, že to muselo ven, takže mu to vypiplali nějakou jehlou (podle mě to muselo jít i jinak, tohle bylo dost krutý, kluk se pak bál dlouho čůrat), mazali framykoinem, pravidelně přetahovali, co to šlo a už je ok. Jak říkám, já mám holčičku, takže o tomhle nic nevím, ale sousedka mi xkrát omílala, že to mázek fakt nebyl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
3.10.11 10:36

Ahoj Holky,

děkuji moc za rady. Asi nejspíš nejdríve doktorce zavolám,ale ona je taková pečlivá,že mi stejně řekne,at ji to raději přijdu ukázat… :roll: Ale zkusím to dneska ve vaně nějak pomačkat a třeba to povolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí