Moje děti mají postižení SMA typ I. Werdnig-Hoffmann

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2.10.11 13:21

moje děti mají postižení SMA typ I. Werdnig-Hoffmann

Ahoj moje holčičKY jednovaječné dvojčátka mají SMA typ I. Werdnig-Hoffmann jak ste stím vyrovnáváte a co to pro vás je jak je to vše kolem tohoto postižení :nevim: :cry: prosím o váš názor a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
pst007
2.10.11 13:32

Dítě se SMA nemám, ale dva kamarády ano.Jeden studuje VŠ,chce pracovat s postiženými,druhý dělá na pc..Po narození jejich rodičům řekli, že tu budou jen cca do 18 let, je jim přes třicet a pořád jsou tady. :-)

• Citovat
  • Upravit
2.10.11 13:34

no mě řekli že do 3 let umřou a tu dobu co budou žít tak budou na dýchacích přístrojích no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
2.10.11 13:49
Barunka maminka píše:
Ahoj moje holčičKY jednovaječné dvojčátka mají SMA typ I. Werdnig-Hoffmann jak ste stím vyrovnáváte a co to pro vás je jak je to vše kolem tohoto postižení :nevim: :cry: prosím o váš názor a tak

Barunko, nic o tom nevím…ale co píšeš je strašné :cry: . Vždyť holky jsou takové šikulky, dívala jsem se na fotky..vůbec se mi tomu nechce věřit :-( Přeju hodně síly a držím pěsti, ať to zvládnete a ať o není jak píšeš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
2.10.11 13:56

Barunko no tak teda je to strašná rána :hug: :hug: :hug: :hug: nevím co na to říct a brečím jak želva )-: já ti můžu popřát jenom hodně síly a budu za vás všechny tři doufat v zázrak…

na netu jsem našla toto. věřím že u maminky dotyčné holčičky najdeš porozumění, spoustu informací a určitě i pomoc.
 http://www.sarakalisova.cz/index.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.10.11 14:18

Taky naštěstí nemohu o této nemoci nic říci ale musim napsat že strašně držim palce a pokud by se na tvé holčičky pořádala zbírka kvuli lékum budu první kdo peníze pošle proto že jinak bohužel pomoci nemohu.Máš užasné princezny a držte se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
2.10.11 14:18

zkus mrknout i sem, jsou to stránky holčičky se SMA
 http://www.klarcinblog.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.10.11 14:21

a pokud by si chtěla kontakt na organizace a mé známé kteří zakládají zbírky a snaží se pomoci vyřídit i lékařské záležitosti tak se ozvi.Pošlu ti kontakt kam se obrátit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
2.10.11 14:40

Barunko to snad neee… :nevim:
To už máte prokázané, nebo je to jenom podezření?
Kdybys cokoliv potřebovala určitě se ozvi.
Držím palce, a veřím, že se doktoři sekli. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
2.10.11 14:45

Barunko, určitě se spoj s Diny, má Klárku s SMA, jak ti dávala kontakt chaarleene.
Mají ji obě holčičky? A diagnoza už je jistá? Hodně síly. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
2.10.11 14:59

Baru, Klarka od Diny ma SMA II. typu…ale zkus napsat treba Andejce http://stevemadisonandrea.blog.cz/ zije sice v Australii, ale pochazi z Cech a jejich Lexik mel SMA I.typu…a hodne se angazuje v sireni info a tak…

preju spoustu sily a co nejvice krasnych dni s holcickama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7414
2.10.11 15:03

Barunko, k odkazum, co pridavaly holky jeste pridam tenhle: http://www.dumrodin.cz/…atrofie.html
Jednak tam muzes najit hodne kontaktu na rodice s podobnymi problemy, pak take poradaji akce pro rodiny se SMA a ruzne pomahaji si zvyknout na novou zivotni situaci.
Drzim moc palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
2.10.11 15:17

Barunko ani nevím co napsat :-( Vím, že jste cvičili vojtu, ale nepomáhalo to. Takovouhle diagnozu bych fakt nečekala :cry: Držte se, ty i holčičky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
2.10.11 15:29

PAnebože, je mi to hrozně líto :hug:

Určitě napiš holkám, Diny i Anndrei :hug:

Držte se všichni :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576