Imunoglukan

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Lenka76
30.9.11 19:14

imunoglukan

ahoj holky,davaly jste svym detem pod 3 roky imunoglukan bez doporuceni lekare? Ja jsem to poridila nasi maly,protoze je porad nemocna,ryma,kasel,ouska…ale jak jsem se docetla na letaku,ze to muzou deti od 1 roku po doporuceni lekare…to me zarazilo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74
30.9.11 19:20

Jsem sestra na detskem a Dr imunoglukan detem doporucuje velmi casto.Davkovani je na letaku a detem opravdu hodne zabira.Sama mam jen a jen vybornou zkusenost u svych deti.Chce jej ale brat dele…Ja to delam tak,ze kdyz na deti neco leze,davam denne,kdyz jsou ok,davam jak vzpomenu.Celkove bych rekla,ze mam po nem decka o dost zdravejsi+jeste davam vit.C a vecer studenejsi sprchu :jazyk: Loni mi nezamarodily a to jsou skolkoveho veku.Deti mam 2.5roku a 5.5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74

Jsem sestra na detskem a Dr imunoglukan detem doporucuje velmi casto.Davkovani je na letaku a detem opravdu hodne zabira.Sama mam jen a jen vybornou zkusenost u svych deti.Chce jej ale brat dele…Ja to delam tak,ze kdyz na deti neco leze,davam denne,kdyz jsou ok,davam jak vzpomenu.Celkove bych rekla,ze mam po nem decka o dost zdravejsi+jeste davam vit.C a vecer studenejsi sprchu :jazyk: Loni mi nezamarodily a to jsou skolkoveho veku.Deti mam 2.5roku a 5.5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001

Dávám synovi už od roka - ale na výslovné doporučení naší doktorky (syn měl už před prvním rokem za sebou dvě anginy).

Říká se, že většinu těchto věcí můžou děti i dřív. Ale je lepší se poradit - jedině doktorka zná celou anamnézu Tvého dítěte a ví, jestli se to třeba zrovna u něj s něčím nevylučuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.9.11 19:32

No já tedy nemůžu odpovědět, jak s malinkými dětmi, jen že Imunoglukan je skvělý, málá má špatnou imunitu, už od porodu, to byla hned na JIPce a rvali do ní antibiotika horem dolem, aby přežila. Tak to byla taková křehká květinka na kterou když se kýchlo, měla z toho skoro zápal plic. Když ve 4 letech nastoupila do školky, děs, chytla v bazínu i nějaké infekční bradavičky a kožařka řekla nasadit Imunoglukn, po dvou měsících se zařala lepšit, teď už je to rok a kromě sem tam rýmy neznáme nemoc, což je u nás zázrak, bere ho tedy stále, vysadila jsem na začátku června a 1.srpna zase nasadila, trvá mu měsíc dva než udělá hladinu a funguje, ale já na něj nedám dopustit a tak jak to šířím mezi známé, tak už i někteří z nich si ho pochvalují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
30.9.11 19:47

haros:diky, ja ziju v zahranici a nechala jsem si ho privezt,protoze uz nevim co s malou.k pediatrovi do Cr pojedu az v prosinci,tak mam moznost se ho zeptat az pak,ale hrozim se proste zimy,minuly rok mela mala kazdy dva mesice rymu,horecky,ATb..dneska mela 40,a doktorka dala ATb,ale mam ji je dat az zitra,abych zkusila nurofen,ma jen nacervenale ousko.Tak mam ten imunogulkan jako posledni nadeji,a cetla jsem davkovani na krabicce…tak se do toho z vesela pustim a uvidim.snad to pomuze.diky vsem za rady.

• Citovat
  • Upravit
215
30.9.11 19:52

NHezký večer,
určitě imunoglukan jen doporučuji. Myslím, že by klidně začalo doktorovi jen brnknout a neměl by s tím mít problém. Dcera začala brát loňský podzim (ve školce lehla po týdnu a pořád dokola, 14 dnů doma a 14 dnů ve školce) a po dvou měsících byl od infekcí klid, a když už něco přišlo, tak to byla rýma, která měla mírný průběr. Do té doby i rýma pomalu vždy končila bronchitidou a tak i antibiotikama. Synovi je teď 16 měsíců a na doporučení lékaře od srpna začal užívat taky, spolu s dcerkou aby se obrnily proti školkovým nemocem. Do roku měl 4× antibiotika (dcera něco donesla a lehli jsme všichni) a má patrně i lehčí astma. 'Už máme za sebou u každého jednu rýmu a každá proběhla jen lehkým smrkáním a nic víc, ťuk ťuk musím zaklepat, abych to nezakřikla. na imunoglukan nedám dopustit. Lucka a K+ K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21896
30.9.11 19:53

Tak ja pridam opacnou zkusenost,davala jsem Emce loni,zacaly jsme na podzim a vysadily na jare a prislo mi to naprosto bez efektu,byla nemocna a dost.
A co jsem se docetla tady,z jinych diskuzi,je jich tu na tohle tema celkem dost,je to tak padesat na padesat.Nekdo tvrdi super,nekdo bez valneho efektu.
Letos nam dr predepsala Broncho-Vaxom,tak jsem zvedava,zda to k necemu bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
30.9.11 19:59

Já jsem s imunoglukanem začala tento měsíc. Doktorka mi ho doporučila,a i všichni známí ho v okolí chválí.tak snad se dočkám úspěchu.dcera je nemocná dost,trápí ji mandle,ted začala chodit do školky,tak si od toho dost slibuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
30.9.11 20:01
Eemii píše:
Tak ja pridam opacnou zkusenost,davala jsem Emce loni,zacaly jsme na podzim a vysadily na jare a prislo mi to naprosto bez efektu,byla nemocna a dost.
A co jsem se docetla tady,z jinych diskuzi,je jich tu na tohle tema celkem dost,je to tak padesat na padesat.Nekdo tvrdi super,nekdo bez valneho efektu.
Letos nam dr predepsala Broncho-Vaxom,tak jsem zvedava,zda to k necemu bude.

Mám podobnou zkušenost i u větších dětí :zed: Ptala jsem se MUDr., jestli ho má cenu dávat. Bohužel mi řekla, že nezaručí úspěch. No, zkusila jsem a bylo to na dvě věci :roll:
Já se tady až později dočetla, že se nemá dávat u dětí, u kterých není prokázaná snížená imunita :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
30.9.11 21:32

Ja si myslim,ze urcite efekt ma.My vyzkouseli hodne veci,spise prirodnich a domacich a az ten imungl.nejvic zabral.Pri ryme tedy davam lichoreresnici,tak procisti telo a ten imungl.pak v nepravidelnych davkach od podzimu do jara.Syn v pohode prosel chripk.obdobi a vsechny hruzy skolkovych nemoci.O tech nemocech,ktere nosim ja domu z prace,ani nemluvim…Kazdopadne vse stridame s otuzovanim,saunou,pobytem na certsvym vzduchu a smichem kazdy den…Navic bydlime ve studenem dome,takze v zime 20st je uz zazrak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
30.9.11 22:03

Můžu se zeptat,který dáváte?Mám dcerku 4,5r,v létě byla na mandli,chodí druhým rokem do školky a hodně trpí na kašle.Rýmu má do pár dní pryč,ale kašel léčíme tak 3 týdny.
Našla jsem toto pro děti :Imunoglukán sirup na posílení obranyschopn.120ml a taky tohle Imunoglukan P4H® sirup 250 ml.Tak nevím,do kterého jít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
30.9.11 22:06

Jano, já dávala ten první. Ten druhý jmenovaný je nějaký novější. Zkušenost nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
30.9.11 22:40

Tak my mame ten druhy,v lekarne mi dali rovnou ten,tak je asi novejsi a vylepseny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
1.10.11 12:49
Lenka76 píše:
ahoj holky,davaly jste svym detem pod 3 roky imunoglukan bez doporuceni lekare? Ja jsem to poridila nasi maly,protoze je porad nemocna,ryma,kasel,ouska…ale jak jsem se docetla na letaku,ze to muzou deti od 1 roku po doporuceni lekare…to me zarazilo.

Imunoglukan mohu jen a jen doporučit, já sama jsem ho malému dávala od 2 let bez porady lékaře, byl často nemocný :-( a když ho bral, tak v období chřipek nebyl ani jednou, možná jen malá rýmečka, ale to bylo všechno. Teď nám od září nastoupil do školky, byl tam 14dní a už onemocněl, tak mu ho nasadím znovu a uvidím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí