Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Holky, lze dávat Imunoglukan 4letému dítku jen preventivně?Je druhým rokem ve školce, loni dost kašel, rýma - ale žádná antibiotika.
Ja davam!!! Urcite ano
Já dávala svým dětem taky a nějaký velký rozdíl v imunitě jsem neviděla. S ním nebo bez něho to bylo stejné. A to ho holky braly dlouhodobě. Už si začínám myslet, že je to pomalé tahání peněz z peněženek rodičů. Ale možná to někomu funguje.
Ano klidně dejte, je to prevence na posílení imunity a ted je ej období začít ![]()
@fiona313 my s tím máme třeba zase opačnou zkušenost po nasazení nastal velký zlom, nemocnost klesla více jak o polovinu…
Dobré ráno.
Vyhodila jsem si krabičku i příbalový leták a jdu pro radu - máme sirup, musí být v lednici?
@martanek29 Hmm, bezva. Nechala jsem ho přes noc na lince…mohlo to nějak uškodit?
@Salorka píše:
@martanek29 Hmm, bezva. Nechala jsem ho přes noc na lince…mohlo to nějak uškodit?
Pokud jeste netopite, tak bude dobry… Nechat ho tri dny na slunci v lete by problem byl, ale bys musela mit uz nejakej nacatej, aby se zkazil pres noc…
@Gosi Koupila jsem ho ve čtvrtek a od rozdělala i vyndala z krabičky v neděli, tak snad bude ok. Netopíme ![]()
Takže dětem se dává studený?
@Salorka ja ho vyndam ja vstanu a probehne tak pulhodinka, nez vzbudim mlade… Ale kdyz zapomenu, ma ho i studenej…
@Salorka píše:
@Gosi Ok, díky za radyUž je v lednici
Taky se mi to dříve stávalo,že jsem ho zapomnela na lince. Dávala jsem ho normálně studený.
Pomáhá vám?? Já ho davala loni dceři od podzimu do jara a absolutně bez úspěchu…Marodila mnohem víc,než rok předtím (loni byla druhým rokem ve školce). Letos mi napsala něco na posílení imunity alergoložka,tak jsem zvědavá…
Obnovuji téma…
prosím jak velký je rozdíl mezi: