Imunoglukan

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jackie 2
5.12.12 14:20

Malému jsou 4 a půl, na noc dávám sinecod. Jinak přes den teď už nic, a teď se mu spouští i rýma, tak nevím, jestli se přidala nebo se teprve spouští. Je mi ho líto, tím kašlem už je tak unavený, navíc už měsíc nebyl ve školce, tak mu to chybí. Dr. taky říkala, jestli to nakonec nebude nějaká alergie, museli bysme další vyšetření. Uvidíme.

• Citovat
  • Upravit
6095
30.12.12 19:13

Holky, chtela jsem se zeptat ohledne davkovani, pisou 1 ml sirupu na 5 kg hmostnosti, syn ma asi 10,5, takze 2ml, davkovani je tam na 2,5ml a ja v takovym mnozstvi fakt nepoznam jeslti to je 2ml nebo 3ml, je to skoro stejny, tak jsem se chtela zeptat, jak jste to resili, jinou odmerku - to nemam, resp. mam jich milion, ale vsechno ma jinou hustotu, tak tezko soudit, zase kdyz dam min, aby ten ucinek byl takovy jaky ma byt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
30.12.12 20:38

Ať je sirup hustý jak chce 1ml je pořád 1 ml. Třeba u dávkovače od Nurofenu, je dobře znatelný každy půl ml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
2.1.13 19:11

@hanisv fakt jo, ja myslela, ze to tak byt nemusi:) ne u vsech veci je preci pravda, ze urcita gramaz odpovida stejnym ml…:( no tim lip, pouzivam davkovac od panadolu, odmerila jsem si tech pet a bylo to skoro stejny, ale ono na tom pidi mnozstvi je to fakt dost tezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
2.1.13 19:55

Jj, s tou gramáží máte pravdu, ale jestli je dávkování v ml a odměrku máte taky v ml, tak nemusíte mít strach, že dáte jiné množství, než máte… ;-) držím palečky, ať Imunoglukan zabere… Taky jsem o něm uvažovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
2.1.13 20:40

@hanisv tak parada, diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelly 01
27.1.13 12:31

Absolutně nedoporučuji používání imunoglukan P4H a bohužel jsem zjistila, že ani Multisanostol, který mám doma a používám, není vhodný ani pro dospělé natož pro děti. Obsahuje totiž zdravotně závadnou kyselinu benzoovou, což je přísada absolutně nevhodná. viz google - kyselina benzoová. Snaží se jí momentálně začít nahrazovat něčím jiným. Nutno říci, že jsem oba tyto přípravky používala, nicméně ted už je delší dobu nepoužíváme a jsme přesto zdravý. Obrázek si každý můžete udělat sám, když si o vitamínech něco přečtete. Přeju všem zdravé dětičky…

• Citovat
  • Upravit
Nelly 01
27.1.13 12:36

Ono jsou to všechno pouze komerční výmysly, které nám vlastně ve finále spíše uškodí, čím by se proboha živily ty velké farmaceutické firmy, kdyby nám chtěly pomáhat???

• Citovat
  • Upravit
3833
27.1.13 17:19

Multisanostol je stejně na houby - je to jenom céčko a nějaká béčka.

Daleko lepší je MultiVITAMOL od Dr. Theisse - širší složení včetně železa - to v Multisanostolu chybí a je velice důležité v obraně proti nemocem. Můžou děti už od 1 roku, ten je výborný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Edita18
27.1.13 20:19

Jo je to tak taky nic dávat nebudu nejhorší je že potřebuji aby byl Lukášek na 22.dubna zdravý máme jít na nosní mandličku a potřebuje to jako sůl a máme už několikátý termín, doktorka mi řekla tak ho musíte izolovat ale jak návštěvy není problém zarazit ale starší syn chodí do školy a může něco přinést :( Tak to nechám osudu ale už nic na imunitu kupovat nebudu i když jsme ted zdravý

• Citovat
  • Upravit
jackie 2
28.1.13 13:43

Jen se zpětně vracím k tomu kašli, co měl Tomík dva měsíce - nakonec těsně před vánocemi nám udělala pí. dr. znovu výtěry z krku a k tomu i z nosu, to předtím neměl. A v nose byla nějaká bakterie Moraxela, pí. dr. nasadila atb na 10 dní a konečně po novém roce přestal kašlat. Takže to bylo asi tím. Tak pro ty, co trápí dlouhé kašle - zkuste si vyžádat i výtěry z nosu, i když nemá dítě rýmu. Zatím se držíme, na imunitu už nedávám nic.

• Citovat
  • Upravit
598
28.1.13 13:57

Jackie 2 tak to je super, že jste takhle bez potíží… Já se jen divím, že ty doktoři dělají s těma výtěrama ceráty. Muj malej 3 a 1/2 měl už přes rok opakující se rýmy a při každé se muzvětšovala uzlina. Nejdříve je měl jednou za měsíc a převážně né hnisavé. Po nástupu do školky měl rýmu v podtatě pořád, s krátkýma přestávkama. Většinou hnisavou. A to ať do školky šel, nebo ne… Až o vánocích se to zvrtlo na oboustranný zánět středního ucha, dostali jsme antibiotika… Po dvou dnech konec rýmy a teď už jsme měsíc bez rýmy (pravda nechodíme do školky, ale to jsme loni nechodili taky a rýma se stejně min jednou za měsic ukázala) Takže si taky myslím, že tam měl nějakou potvoru, kterou antibiotika vyhnala… Možná kdyby byl udělaný výtěr hned na začátku těch rým, tak jsme byli ušetřeni zánětu oušek a hlavně rok trvající opakující se rýmy. Jen doufám, že jsem to teď nezakřikla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jackie 2
28.1.13 14:04

Je to tak, člověk se snaží těm atb. vyhýbat, ale někdy to je opravdu to jediné, co zabere. Taky si říkám, že kdyby mu ten výtěr z nosu udělali dřív, nemuselo se to tak táhnout. Tak ať jsme zdraví…

• Citovat
  • Upravit
6095
31.1.13 16:03

Ja si taky spis myslim, ze to je komercni tah a jsem zastancem lecby caj-med-citron nez naky prasky a vitaminy, ale tim, ze kuba hodne marodi, doporucila nam imunoglukan dr. bereme od ledna.. po trech tydnech jsme opet nemocni.. takze nevim no.. ikdyz oni rikaji, ze to trva treba dva tri mesice, nez to „zacne pusobit“… kamoska pouziva multiimun a je spokojena.. ale to jsou klasicky vitaminy!

Tak at deticky nemarodi a zadny tyhle veci navic nepotrebuji! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
31.1.13 17:08

Cosmic,
tady tyhle věci na imunitu - preventan, imunoglukan apod. - je potřeba začít brát v září, nejlépe na konci srpna, aby to bylo ještě před sezonou.

Já konkrétně začínám v polovině srpna - sama jako dospělá s preventanem + synové taky, aby to mělo už „hladinku“ na podzim v těle. V lednu - to je odpískaný, teda nechci to tak říct, ale s těmito přípravky se opravdu má začít nejpozději na konci září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí