Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
jů tak to obrovská gratulace k nalezení sponzora, jsem strašně ráda, že existují hodní lidé, co dokáží pomoct
![]()
Dobrý den milá maminko, jsem jedna z babiček, která má své vnouče v soutěži Zlatíčka, nechci obhajovat některé názory, které padly během diskuze na foru ale chci říci jedno. Vzala jsi to trochu ze široka a pokud tuto diskuzi sleduji není o tom že jsi špatná matka je prostě jenom o tom, že do této soutěži Tvoje nemocné holčičky nepatří. Věřím pevně tomu, že každá z maminek, která tam píše by velmi ráda přispěla na Tvé holčičky a velmi rychle by jsi měla vše potřebné pro děti. I zde čtu spousty povzbudivých slov, ke kterým se přidávám, ale zatím jsem zde nenašla žadnou výzvu, žádný účet prostě nic konkrétního kam by mohla směřovat nejen mám pomoc ale pevně věřím, že i pomoc jiných lidí. Přeji Ti jenom vše dobré a budu sse snažit tuto diskuzi sledovat dál a snad tu něco konkrétního najdu.
Alevoj , hezky napsané,ale proč nepatří nemocné děti do soutěže o nejkrásnější děti
ony snad nejsou krásné ![]()
Taky nechápu, proč nemocné děti nepatří do soutěže, to je nějáký nový druh selekce…?
bože proč tak krásné roztomilé holčičky, by neměly soutežit? Rozhodně jsou hezčí než nějaké načinčané holčičky a jinak ve studiu focené fotky…
![]()
mag píše:
Taky nechápu, proč nemocné děti nepatří do soutěže, to je nějáký nový druh selekce…?
Vždyť holčičky patří do soutěže,jsou krásné zlatíčka nebo né? A že jsou nemocné to je druhá stránka věci ![]()
tetma, mag,
myslim, ze alevoj to myslela tak, ze jasne ze aj chore deticky mozu sutazit o najkrajsie dieta, ale ziskavat hlasy na zaklade vyvolavania lutosti je trosku nefer voci ostatnym mamickam.
to uz by sa tam mohli potom predbiehat mamicky ze ktora ma viac chore dieta.
nic zle tym nemyslim, ale tak to proste je ![]()
Ahojky, přesně tak jsem to myslela,jinak jsem zstánce toho, že pro každou maminku jsou její dětí nejkrásnější a všeobecně každé dítě je nádherné už jenom tím, že je:))))
soldi píše:Ale já chápu, jak to myslí, ale věta…
tetma, mag,myslim, ze alevoj to myslela tak, ze jasne ze aj chore deticky mozu sutazit o najkrajsie dieta, ale ziskavat hlasy na zaklade vyvolavania lutosti je trosku nefer voci ostatnym mamickam.
nic zle tym nemyslim, ale tak to proste je
to uz by sa tam mohli potom predbiehat mamicky ze ktora ma viac chore dieta.
alevoj píše:
je prostě jenom o tom, že do této soutěži Tvoje nemocné holčičky nepatří.
… a to je prostě nefér věta, kdo rozhoduje o tom, kdo do jaké soutěže patří…
Ja myslim, ze do souteze samozrejme patri deti zdrave i nemocne. Ale pravda je, ze objektivni klikajici by mel posuzovat asi jenom to, jak se mu fotky libi a ne fakt, jak je na tom kdo financne. Ja sama jsem klikala nekolikrat denne na holcicky, protoze vim, v jake situaci jsou ony i jejich maminka a take vim, ze je to jedna z cest, jak jim financne pomoci. Pres to, ze se nasel sponzor, budou finance potreba na jine veci. Vsechno tohle, by se vuci ostatnim krasnym detem na fotografiich mohlo zdat nefer, protoze by se mozna nasly i fotografie deti krasnejsich, na ktere bylo mozne kliknout. Nefer to ale neni- sam zadavatel (Blesk) primo v pravidlech souteze vyzval, aby soutezici rozeslali adresy svych Zlaticek co nejvice znamym a ti klikali a klikali. V tomto pripade je vyzvani spriznenych dusi ke klikani v naprostem poradku, at uz z jakychkoliv duvodu.
Preji hezky den ![]()
Já nechápu proč se to tak propírá jak tady, tak i v diskusi na zlatíčkách přímo v blesku. Kdo chtěl kliknout a odeslat sms tak to udělal a maminka dvojčátek nikoho nenutila:-) je to vtipný číst v diskusi jeden den kritiku na polonahého tatínka, který tam nepatří, protože jsou na prvním místě a druhý den jsou první holky, tak budeme opět kritizovat maminku dvojčátek. Asi nemají co důležitějšího na práci:-)
Oč jsou nemocné děti méně krásné?Proto že nesedí u profi fotáka,nejsou načančané na motorce,nestojí u kočárku ale jen leží?
Cílem soutěže je udělat co největší reklamu a pokud se zná barunka z více maminkama než nějaké neznámá Petra tak nesejde na tom kdo krásnější dítě nebo nemocnější má,ale na kontaktech a tady je to to samé.
Nechápu že někomu tak strašně muže záležet na takové soutěži že u oho sedí od rána do večera a ještě stihne napsat něco takového.Mě by byla hamba tohle vubec říci nahlas a taky bych se bála že mě pánbuh potrestá něčim podobným abych zakusila jak život s dítětem které brzy zemře chutná..Opravdu bych se toho bála.
jak někdo muže vubec napsat že do soutěže děti nemocné napatří
,bych se ani nedivila kdyby to byla ta všude přítomná michaela(jakobabička)
ta asi s toho dlouho spát nebude
tetma píše:
Alevoj , hezky napsané,ale proč nepatří nemocné děti do soutěže o nejkrásnější dětiony snad nejsou krásné
Já teda nepřestávám žasnou
.
Vůbec nechápu, proč by takovéto soutěže nemohly sloužit k získávání peněz pro lidi co to potřebují. Mě vůbec nevadí, že Barunka napsala, co holčičkám je, každý mohl napsat svůj příběh, ale ať se na mě nikdo nezlobí, to že nějaká maminka je na tom finančně špatně se přece vůbec nedá srovávat s tím, když jsou děti smrtelně nemocná
. Myslím, že Barunka by radši dřela bídu a měla zdravé holčičky. Ono třeba u Lukáška nemusel nikdo nic psát, tam je evidentní, že Lukášek není zdravý.
A co handlování o hlasy, to je v pořádku???? Vůbec nerozumím, proč někomu přijde toto nevhodné, pokud se mi to nelíbí, nikdo přece nikoho nenutí pro danýho človíčka hlasovat. Víte vůbec někdo, co to obnáší založit sbírku. Ono to není jen o tom, zveřejnit číslo účtu, ať je to jakkoliv, vyhrání v soutěži je určitě jednodušší.
Jo a v jiné diskuzi už proběhlo, že se sbírka asi zřizovat bude.
Já jsem fakt v šoku, jak někteří lidé dokáží být nepřející. Já každý den děkuju za to, že mám zdravé dítě!!!!! Na to by měl každý myslet!!! No radši už nic nepíšu ![]()