Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Barunko, taky jsem hlasovala a zítra zase budu. Určitě vyhrajete
. moc na vás myslím ![]()
Statečná maminko Barunko, taky posílám hlas a další pošlu hned ráno. Moc na vás holčičky myslím! ![]()
Barčo, teda to je mi moc líto,co tvoje holčičky potkalo:-(
Pamatuju si tě z jedné diskuze,když jsi měla holky ještě v bříšku, z deníčku a sem tam jsem okoukla jak krásné holčičky máš.
Máš můj obdiv jak jsi statečná a silná
![]()
Hlas jsem taky poslala a budu posílat dál, jak je psáno nade mnou, je to to nejmenší ![]()
(Hodím odkaz i k nám do skupiny
)
Barco, uz jsem hlasovala, dala odkaz na FB a jak zacne sms hlasovani, urco nejakou smsm poslu, drzim palce ![]()
Barčo a máte nějaký účet pro holky na přístroje a vše potřebné ( třeba i nějakou pomoc) aby mohly holky s tebou zůstat doma co nejdéle? A zvládala jsi jejich péči bez problému
Vím,že odiny takto postižených dětí si to zakládají … Ten jen že bych ráda přispěla
Hlabně znám ve svým okolí rodinu,která má takto nemocnou dceru a vím jaká je to zátěž jak finanční tak psychická se o takového člověka starat a ty to máš dvojité ![]()
tetma píše:
Barčo a máte nějaký účet pro holky na přístroje a vše potřebné ( třeba i nějakou pomoc) aby mohly holky s tebou zůstat doma co nejdéle? A zvládala jsi jejich péči bez problémuVím,že odiny takto postižených dětí si to zakládají … Ten jen že bych ráda přispěla
to me taky napadlo, zalozit sbirku, lepsi nez spolehat na hlasovani a pak sms hlasovani.taky rada prispeju
![]()
taky sem hlasovala a jak sem již napsala existuje i spoustu organizací kde mužeš zažádat o pomoc a nabízím i nějaký ten kontakt kdyby si chtěla.Tohle je sice pěknej peníz,ale i setsakra malo na to co budete muset vše potřebovat.Držim palce
Barunko, hlas máte i od nás a také jsem sdílela na FB, pošlu dál kam jen to půjde…
Moc, moc na vás všechny myslíme a držíme palečky ať to holky zvládají jak jen nejlépe to jde
musíte být všichni moc stateční, posílám i modlitbičky nebeskou poštou
![]()
Barunka maminka píše:
ja bych swbírku ráda ale nwm jak to zařídit
barunko mohu dát tedy tvuj kontakt tady s emimina na paní která ti pomuže založit zbírku a která vlastní skvělou velkou organizaci ?
Kamča.dalmatinka píše:Barunka maminka píše:barunko mohu dát tedy tvuj kontakt tady s emimina na paní která ti pomuže založit zbírku a která vlastní skvělou velkou organizaci ?
ja bych swbírku ráda ale nwm jak to zařídit
Kamco, to by bylo super ![]()
Držím palce a zítra pošlu další hlas, jsi neskutečně optimistickej človíček, smekám před tebou, snad vše zvládnete a bude brzy líp
![]()
Ahoj Barunko maminko
![]()
Dnes jsem se na FB díky hlasování Zlatíček dozvěděla o vás. Hrozně moc mě mrzí jak vaše několikaměsíční trable dopadly
Ale hlavně, že už se zjistilo čím tvoje
berušky
trpí a nemusíte už tápat a dál cvičit Vojtovku apod. Vím, že to je slabá útěcha vzhledem k tomu jaká je diagnóza
Ale pokud se podaří založit sbírku na Šarlotku s Esterkou určitě se najde mnoho z nás, které budou chtít pomoci.
V soutěži Zlatíček pro vás hlasuje mnoho lidiček a dál i bude
Předávají si na FB odkaz na vaše fotečky ![]()
Posílám ti hodně sil a objetí kolik jen potřebuješ
![]()
Moc na vás s Lukáškem myslíme a přejeme vám, ať je každý den s holčičkami tím nejkrásnějším
![]()
Moc držím palce ![]()
Pokud se podaří založit sbírku, tak určitě pošlu nějakou kačku ![]()