Moje děti mají postižení SMA typ I. Werdnig-Hoffmann

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1779
1.11.11 21:03

Barunko, taky jsem hlasovala a zítra zase budu. Určitě vyhrajete :srdce: . moc na vás myslím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
1.11.11 21:06

Statečná maminko Barunko, taky posílám hlas a další pošlu hned ráno. Moc na vás holčičky myslím! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
1.11.11 21:07

Barčo, teda to je mi moc líto,co tvoje holčičky potkalo:-(
Pamatuju si tě z jedné diskuze,když jsi měla holky ještě v bříšku, z deníčku a sem tam jsem okoukla jak krásné holčičky máš.

Máš můj obdiv jak jsi statečná a silná :hug: :hug:

Hlas jsem taky poslala a budu posílat dál, jak je psáno nade mnou, je to to nejmenší :)
(Hodím odkaz i k nám do skupiny :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska79
1.11.11 21:16

Barco, uz jsem hlasovala, dala odkaz na FB a jak zacne sms hlasovani, urco nejakou smsm poslu, drzim palce :hug:

• Citovat
  • Upravit
5173
1.11.11 21:21

Barčo a máte nějaký účet pro holky na přístroje a vše potřebné ( třeba i nějakou pomoc) aby mohly holky s tebou zůstat doma co nejdéle? A zvládala jsi jejich péči bez problému :?: Vím,že odiny takto postižených dětí si to zakládají … Ten jen že bych ráda přispěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
1.11.11 21:22

Hlabně znám ve svým okolí rodinu,která má takto nemocnou dceru a vím jaká je to zátěž jak finanční tak psychická se o takového člověka starat a ty to máš dvojité :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska79
1.11.11 21:27
tetma píše:
Barčo a máte nějaký účet pro holky na přístroje a vše potřebné ( třeba i nějakou pomoc) aby mohly holky s tebou zůstat doma co nejdéle? A zvládala jsi jejich péči bez problému :?: Vím,že odiny takto postižených dětí si to zakládají … Ten jen že bych ráda přispěla

to me taky napadlo, zalozit sbirku, lepsi nez spolehat na hlasovani a pak sms hlasovani.taky rada prispeju :palec: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
48576
1.11.11 21:35

taky sem hlasovala a jak sem již napsala existuje i spoustu organizací kde mužeš zažádat o pomoc a nabízím i nějaký ten kontakt kdyby si chtěla.Tohle je sice pěknej peníz,ale i setsakra malo na to co budete muset vše potřebovat.Držim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
1.11.11 21:54

Barunko, hlas máte i od nás a také jsem sdílela na FB, pošlu dál kam jen to půjde…
Moc, moc na vás všechny myslíme a držíme palečky ať to holky zvládají jak jen nejlépe to jde :hug: :hug: musíte být všichni moc stateční, posílám i modlitbičky nebeskou poštou :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.11 22:28

ja bych swbírku ráda ale nwm jak to zařídit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.11.11 22:33
Barunka maminka píše:

barunko mohu dát tedy tvuj kontakt tady s emimina na paní která ti pomuže založit zbírku a která vlastní skvělou velkou organizaci ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska79
1.11.11 22:40
Kamča.dalmatinka píše:
Barunka maminka píše:
barunko mohu dát tedy tvuj kontakt tady s emimina na paní která ti pomuže založit zbírku a která vlastní skvělou velkou organizaci ?

Kamco, to by bylo super :palec:

• Citovat
  • Upravit
1372
1.11.11 23:29

Držím palce a zítra pošlu další hlas, jsi neskutečně optimistickej človíček, smekám před tebou, snad vše zvládnete a bude brzy líp :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
2.11.11 00:38

Ahoj Barunko maminko :mavam: :hug:

Dnes jsem se na FB díky hlasování Zlatíček dozvěděla o vás. Hrozně moc mě mrzí jak vaše několikaměsíční trable dopadly :zed: Ale hlavně, že už se zjistilo čím tvoje :srdce: berušky :srdce: trpí a nemusíte už tápat a dál cvičit Vojtovku apod. Vím, že to je slabá útěcha vzhledem k tomu jaká je diagnóza :oops: Ale pokud se podaří založit sbírku na Šarlotku s Esterkou určitě se najde mnoho z nás, které budou chtít pomoci.

V soutěži Zlatíček pro vás hlasuje mnoho lidiček a dál i bude :kytka: Předávají si na FB odkaz na vaše fotečky :wink:

Posílám ti hodně sil a objetí kolik jen potřebuješ :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Moc na vás s Lukáškem myslíme a přejeme vám, ať je každý den s holčičkami tím nejkrásnějším :andel: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
2.11.11 08:10

Moc držím palce :hug:

Pokud se podaří založit sbírku, tak určitě pošlu nějakou kačku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...