Zvláštní představy - psychický problém?

3.4.14 10:26

asi mi hrabe

Krásný den holky,
tento text mám rozepsaný asi už po páté a vždy ho smažu, protože vím, že po přečtení mého příspěvku budu za magora :zed:
Jedná se o mé spaní. Nevím jak je to možné, ale někdy se mi stává, že se při snění dostanu nejspíše do nějakého polospánku nebo nevím a cítím, jak se okolo mě dějí zvláštní věci.
Někdy vidím své tělo nad postelí, prostě jen tak létat, nemůžu se do něj vrátit zpět ať se snažím sebevíc. Jindy se mi zdá, že mě něco (nevím, asi duchové :zed: ) snaží tahat za ruku ven z okna.
Dnes jsem měla v noci já nevím, sen to asi byl, ale fakt nevím, měla jsem prostě představu. Ležela jsem v posteli, spala jsem. Vedle mě spalo mé dítě, někdo se do něj snažil jakoby dostat, já byla úplně bezradná, nemohla jsem se hnout a nějak to odehnat, tak jsem se aspoň pořád dokola modlila a prosila Boha, ať nám pomůže, ať mého chlapečka nechají, poté na jediné co jsem se ještě zmohla bylo mu dělat křížek na čelo. Nějak ho to nechalo. Já se rozhodla vzít telefon, posvítit si a jít rožnout světlo do chodby. Když jsem sahla na vypínač, nešlo rožnout, prostě jsem mačkala na prázdno a z toho jsem začala cítit kolem sebe energii a něco mě velkou ránou praštilo přímo mezi prsa a odhodilo mě to až na postel. Poté jsem se konečně probudila z toho všeho. Malý spal vedle mě v posteli, všechno bylo v pořádku. Vzala jsem telefon, že půjdu na chodbu rožnout s takovým pocitem, že se to bude ještě opakovat. Od té doby už jsem nespala, mám strach, že se to vrátí. Oči mám těžké jako blázen, mám prostě strach.

Stalo se to už někomu? Přemýšlím, že si zajdu na psychinu nebo někde, kde mi poradí co a jak.

Podotýkám, že alkohol a ani žádné léky neberu :zed: a na horory se také nedívám :nevim:

Tyto sny mívám už dlouho, ale je to víc a víc živé a dřív se mě nic nesnažilo dotknout nebo mého dítěte. Jen mne třeba něco chtělo vtáhnout do zrcadla, ale nic se mě nedotýkalo.
Moc se omlouvám za tak velký příspěvek, zřejmě ho ani číst nebudete, ale potřebovala jsem se někde svěřit :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10338
3.4.14 10:30

Řekla bych, že ve spánku astrálně cestuješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katii
3.4.14 10:30

O tom vzlitani jsem uz slysela a pry je to vzacny, ale nevim :nevim:

A ty sny, nejsi z neceho ve stresu?

• Citovat
  • Upravit
Katii
3.4.14 10:31
@LLin píše: Řekla bych, že ve spánku astrálně cestuješ

Joo to je to slovo, o tom jsem slysela :D astralne cestovat

• Citovat
  • Upravit
10338
3.4.14 10:32

Něco si o tom na internetu přečti…rozhodně nejsi blázen :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
3.4.14 10:32

Já tedy na nadpřirozeno věřím a nejsem si jistá, že by ti psycholog pomohl. Zkusila bych, jééé jak se tomu holky říká? Ten návrat do minulých životů… Určitě to tady zazní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
3.4.14 10:33

Takové sny musí být dost nepříjmené. Snažila bych se na internetu najít nějaké informace ohledně klidnějšího snění… Ve spánku náš mozek zpracovává prožité okamžiky a pocity, určitě stojí za to zjistit, proč se ti zdají tak nepříjemné sny. Možná by pomohl i psycholog, neboj se, ty sama za nic nemůžeš, ale nenech si takto znepříjemňovat život, určitě se s tím dá něco dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
3.4.14 10:33

Taky jsem o tom kdesi slyšela a nestává se to jen tak někomu :nevim: zkus si na internetu třeba najít nějakou poradnu o tomhle a pak už jedině k doktorovi? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15942
3.4.14 10:34

@mybaby regrese

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
3.4.14 10:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
3.4.14 10:36

@wandilek Podobný sny jsem měla v prvním těhotenství a jsou fakt hnusný. Věřím tomu, že se to podepsalo i na holce. Přešlo to samo. Držím palce, ať se jich brzo zbavíš :kytka:

• Citovat
  • Upravit
221
3.4.14 10:36

Taky bych to viděla na astrální cestování… Znala jsem tři lidi, kteří to dělali, jeden zcela úmyslně, druhý to sice chtěl, ale stávalo se mu to náhodně a poslední byl případ, jako zakladatelka.

Zakladatelko, dá se to nacvičit, aby se Ti to nestávalo, pokud sama nebudeš chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
3.4.14 10:37

Tohle je fakt zajímavé: http://www.acld.mysteria.cz/ac.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
3.4.14 10:37

Brrrr to je děsivé… Se divím, že ti z toho ještě nepřeskočilo. Já osobně bych už byla v blázinci. Obávám se, že ti psycholog, ale nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.14 10:38

Holky, já jsem jsem naprosto v pohodě, doma klid a pohoda, nic nám nechybí, nemám být z čeho ve stresu. :nevim:
mám strach, aby mi to nějak neublížilo, aby mi třeba náhodou z toho nepřeplo a nezmagořila jsem. zkusím si něco přečíst o tom cestování, zkusím zajít k doktorovi, ať mě pošle na nějaké vyšetření s hlavou nebo fakt nevím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí