Zvláštní představy - psychický problém?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
3.4.14 14:02
@lukresia píše: :lol: :lol: :lol: nikdy ja si je balím už od dětství do peřiny, ani ve dne je nenechávám viset, nemám z toho dobrý pocit
:lol: :lol:, to je zvlastni, ze? Ja se bojim taky i ve dne, mam neustalej pocit, ze tam nekdo je :mrgreen:. Nejhorsi jsou leta :oops:. Uvazuji o klimatizaci :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088

@Weru to bych se asi strachy pos…a. Ale stejně by mně zajímalo, podle čeho si vybírají, komu se ukáží. Někdo o to stojí a někdo je k smrti vyděšený a nestojí o nadpozemské návštěvy. Nedá se s tím něco dělat? Ignorovat to asi nepomůže. Asi ten dotaz vyzněl blbě, ale snad jste pochopily, jak jsem to myslela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867

Ja jsem taaak rada, ze nejsem jedina. Prijdu si nekdy jako blazen :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
3.4.14 14:07
@mybaby píše:
@Weru to bych se asi strachy pos…a. Ale stejně by mně zajímalo, podle čeho si vybírají, komu se ukáží. Někdo o to stojí a někdo je k smrti vyděšený a nestojí o nadpozemské návštěvy. Nedá se s tím něco dělat? Ignorovat to asi nepomůže. Asi ten dotaz vyzněl blbě, ale snad jste pochopily, jak jsem to myslela :)

Ja si myslim, ze vylozene za mnou chodi pribuzni. Teta, babicka, deda…
Jinak ohledne zakladetelky nevim, to me teda docela desi co se ji deje. To bych se asi zblaznila. Vetsinou se to deje lidem, kteri maji tohle vnimani. :nevim:
Tezko rict, ja se pred tim hodne uzaviram, bojim se, taky si nekdy rikam, ze jsem asi blazen, nekdy si rikam, ze je to jenom sen. Tak jsem zacala ty sny rikat drahemu a kdyz se ted vyplnilo to datum a pohlavi ditete te zname, tak mi rikal at uz radeji nemam zadne sny, ze ho z toho mrazi :mrgreen:.

Mne se neukazuji, kdyz se pred tim „zavru“, nepripoustim si to, rikam si, ze jsou to jen sny. Od smrti toho kamarada tu nikdo nebyl, jen ty sny teda :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
3.4.14 14:10

Doktor by ti predepsal možná antidepresiva, a tahal by z tebe, jestli se ti nestalo něco zlého. Tihle racionální lide, na něco mezi nebem a zemi nejsou. Asi by ti nepomohl. Ta zrcadla, jak uz tu někdo psal, jsou branou… Pokud jsi citlivější, můžeš některé věci vnímat intenzivněji, a nemusí jít jen o záhrobí, treba te ve tvém okolí někdo pomlouva a vysílá tak negativni energii, ze se ti to promítá i ve snu. Ja teda astralne necestuju, nactene toho mam dost, ale mam max. litaci sny. Vyhledej si na netu diskuze, články na toto téma, najdeš různé ochranné amulety, modlitby, a funguje vždy jen to, čemu veris.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
3.4.14 14:13

Už jsem si vzpoměla, mohla by poradit @Elata :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
3.4.14 14:14

@Weru ja i v těch největších vedrech musím být přikrytá třeba jen obyčejným prostěradlem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
3.4.14 14:14
@lukresia píše:
@Weru ja i v těch největších vedrech musím být přikrytá třeba jen obyčejným prostěradlem :)

Taky tak, prave :lol:, pak se potim a nemuzu spat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
3.4.14 14:15

@Admila a zrovna lítací sen bych si moc přála. A nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15943
3.4.14 14:36

@Weru to já jsem měla asi tu paralýzu, ale spíš když jsem byla mladší, prostě pocit, že mi někdo leží na peřině a dusí mě to, nešlo se pohnout, bylo to strašný a teď vidím, kolika lidem se to stává, tak mě to uklidňuje, ale je to hrozně nepříjemný, radši spávám na boku, to se mi nikdy nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15943
3.4.14 14:38
@lukresia píše:
@Weru ja i v těch největších vedrech musím být přikrytá třeba jen obyčejným prostěradlem :)

já taky a hlavně musím mít přikrytý uši, od malička se bojím, že mi do nich někdo něco naleje, i když teď už je to jako blbost, ale když jsem byla malá, tak jsem si to fakt myslela a to zakrývání uší mi zůstalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10338
3.4.14 14:40
@lucindaluckatá píše:
já taky a hlavně musím mít přikrytý uši, od malička se bojím, že mi do nich někdo něco naleje, i když teď už je to jako blbost, ale když jsem byla malá, tak jsem si to fakt myslela a to zakrývání uší mi zůstalo
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15943
3.4.14 14:43

@LLin no no noooo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10338
3.4.14 14:50

@lucindaluckatá mě to přišlo vtipný :lol: já zase nevystrkuju z pod peřiny ani palec u nohy-bojím se že mě někdo chytne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15943
3.4.14 14:51

@LLin jj, to taky, nic nesmí zůstat na dosah a to nemám žádný zkušenosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí