Asi mi mizí mléko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.2.20 05:07

Asi mi mizí mléko

Ahoj. Mám 8 týdnu a pár dní po porodu. Syn se budi v noci cca 1-2×, vždycky jsem pod sebou měla mokro, ani bavlněné pleny mléko nezachytili dostatečně.. Prsa jsem přes noc měla dost nalita, a dnes skoro vůbec :,( až při kojení se trochu nalila.. Malý pil normálně, a z druhého prsa taky vytekalo normálně.. Je tohle běžné nebo se mám obávat ze přicházím o mléko? Ještě včera byla normálně nalita.. Děkuji :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6865
7.2.20 05:31

Je to normální ;) doporučuji přikládat k obou prsům při kojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
7.2.20 06:28

Je to normální, jen se ustaluje množství mléka, podle potřeby malého :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68928
7.2.20 08:18

V téhle době je to zcela běžné, tělo začíná tvořit jen tolik mléka, na kolik má poptávku, ten šestinedělní přetlak nebude trvat celou dobu kojení ;) A dítě se dokáže vydatně najíst i z toho, kdy ty máš pocit, že už tam nemáš ani kapku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
7.2.20 08:23

Přestalo se vám tvořit mléko do zásoby, teď se tvoří podle aktuální potřeby dítěte. Takže klid a více sebedůvěry. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lynx.lynx
7.2.20 08:36

Tvé tělo funguje ukázkově, koj a nepřemýšlej nad blbostma. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4140
7.2.20 09:10

Nic ti nemizi, pokud je dite spokojene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
7.2.20 10:21

Naprosto normalni stav. Hlavne nezacni hystercit, nebo si ubytek mleka zpusobis vlastnim nesmyslnym stresem. Stres ma na produkci mleka hodne spatny vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
7.2.20 17:10
@ugluk píše:
V téhle době je to zcela běžné, tělo začíná tvořit jen tolik mléka, na kolik má poptávku, ten šestinedělní přetlak nebude trvat celou dobu kojení ;) A dítě se dokáže vydatně najíst i z toho, kdy ty máš pocit, že už tam nemáš ani kapku.

Ano, přesně tak. :palec: U prvního jsem taky kolikrát řešila, jestli tam mléko vůbec mám, když vypalada prsa prázdná. U druhého neřeším vůbec, ať jsou, jaká zrovna jsou. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová