Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Dobrý den maminky mám dotaz na ty které dávají sunar expert ha 1? Jestli miminko po něm nebolí bříško?
To já vím ze je každé jiné jen už sem vyzkoušela toho opravdu hodně hipp, nutrilon bez laktozy jelikož měla střevní chřipku a potom měla tuhou a zelenou stolici po hippu sice kadila pěkné ale po každém jídle se kroutila
dávám ji espumisan měli jsme biopron teď jsem zkusila biogaiu a mě přijde ze ji nepomáhá nic už to sice není tak hrozne jako na začátku ale bolesti mívá stejně…
@Lussy248 vyzkoušej a uvidíš. Jinak hodně masíruj bříško, je na to super gel jmenuje se pupík, je takový mentolový a synovi pomáhal krásně. Potom dávat hodně na bříško a cvičit s nožičkama. Taky je super nechat mimčo nahé na podložce ať si prokope nožičkama. Jinak synovi espumisan ani biogaia nepomohli, ale hodně nám pomohl sab simplex. ![]()
Všechno co jsi psala jsem zkoušela ten pupík pomohl ale jen chvíli nozickama cvičíme občas si prdne a je klid ale za chvíli zas… byli jsme v nemocnici kvůli střevní chřipce, dělali ji různá vyšetření a vše v pořádku akorát je prý dost zaplyněna ale žádný důvod který by to nadýmání způsobovalo nenašli… prý ze to kolem toho 3 měsíce odezní samo což doufám nebo už fakt nevím je to sice o hodně lepší ty začátky byli fakt šílené já ani chlap a ani nase 3 léta dcera jsme se měsíc nevyspali
![]()