Hrozná únava při kojení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
mackA159
6.2.20 12:23

Hrozná únava pri kojeni

Zdravím, je běžná únava při kojení? Dceri je 8tydnu, a doteď jsem byla ok… Včera jsem myslela že na mě něco leze, ale nic mě neboli, teplotu nemám, jen bych prochrapala celý den. Kojí se na požádání zhruba každý dvě hodiny, v noci min.. Jak stím bojovat? 8o Tohle dlouho nevydržím :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
418
6.2.20 12:25

To nebude kojením, ale celkovou péčí o mimčo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
6.2.20 12:25

@mackA159 Ženská vydrží vše😁taky jsem si myslela, ze to nedám a ziju 17 měsíců, jsou dny kdy se cítím relativně dobře a pak jsem totálně vyřízená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
6.2.20 12:26

Chce to spát a odpočívat v době kdy spí mimčo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
6.2.20 12:28

@Sabina123amy asi natom něco bude :mrgreen: cely den ji mám v ruce, přes den nechce moc spinkat, už mám objednaný nositko..snad to trochu pomůže a nebude aspoň brečet že chce na ruce :mrgreen: a to jsem si říkala na co si ty ženský stěžují, že mám energie habadej :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
32873
6.2.20 12:36

Jj, mně kojení taky unavovalo. Teď mě unavuje stereotyp péče a noční buzení. Je to náročné no. A normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
6.2.20 12:46

@mackA159 měla jsem to úplně stejně, mám stejne starého chlapečka a ten když nebyl na rukou tak brečel, nevydržel chvilku sám a když usnul tak jsem chtěla vše uklidit, navařit atd. No jednoho dne jsem si řekla a dost, jdu si lehnout. A jak jsem si lehla k synovi tak usnul. Od té doby máme svůj odpolední spánek a uklizim a vařím večer když ho má přítel. Ale začala jsem si všímat že se synovi ten spánek lepší. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
6.2.20 13:04

@mackA159 Mně pomáhalo spát s dětma, pořádné jidlo a čokoláda. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
6.2.20 13:11

Pozor také na zanet prsu z kojení. Byla jsem strašně unavená, pak přišla zimnice a horečka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
6.2.20 13:13

Nebojovat a spát. za pár měsíců se to srovná. jak začneš s příkrmy, ubyde kojení a vrátí se energie. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
6.2.20 13:19

@vannilka Ten už jsem mela…hned pár dní po porodu. To už poznám, takovou bolest jsem ještě nezažila, a začalo to během pár hodin :palec:

• Citovat
  • Upravit
34322
6.2.20 13:21

Určitě doplň železo a nadopuj se vitamíny (D, C, B..).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30302
6.2.20 13:52
@Sabina123amy píše:
@mackA159 měla jsem to úplně stejně, mám stejne starého chlapečka a ten když nebyl na rukou tak brečel, nevydržel chvilku sám a když usnul tak jsem chtěla vše uklidit, navařit atd. No jednoho dne jsem si řekla a dost, jdu si lehnout. A jak jsem si lehla k synovi tak usnul. Od té doby máme svůj odpolední spánek a uklizim a vařím večer když ho má přítel. Ale začala jsem si všímat že se synovi ten spánek lepší. :hug:

Přesně tak. Je třeba se naučit odpočívat. Takže jak mimčo usne, jít spát taky a nebo si sednout, číst si, odpočívat. Práce neuteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
7.2.20 11:54

Když miminko spinká, spi také. Jíst vitamíny pro kojící. Nechat si od někoho pomoct(babička může vzít mimco na hodinu do kočárku). Hodně mi pomohlo jíst vývarove polévky a když bylo nejhůř tak nutridrinky. Kdyby se to furt nelepsilo dojít si na krev, může hodně chybět železo :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
20.3.20 19:27

Hodně bych odpočívala, tak jak píšou holky, prostě si lehni s mimčem ať nabereš sílu a taky na únavu pomáhá hořčík a při kojení nevadí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová